رییس سونی: از معرفی Scorpio غافلگیر شدم!

Cloud Strife

Loyal Member
سونی به معرفی Xbox Scorpio واکنش نشان داده است. آقای اندرو هوس، رییس بخش سرگرمی‌های پویای سونی، در مصاحبه‌ای با The Guardian می‌گوید از معرفی مدل جدید Xbox غافلگیر شده است.

AndrewHouse-610.jpg

"من از معرفی Scorpio حسابی جا خوردم، بخاطر اینکه هنوز یک سال و نیم تا زمان عرضه کنسول باقی مونده!"

اندرو هوس در ادامه درباری تغییرات این صنعت صحبت می‌کند. به عقیده او این روزها ماهیت صنعت بازی‌های رایانه‌ای دست خوش تغییر و تحولات زیاد شده است. شاید بیشتر به خاطر شرکت Apple و استاندارد‌های جدید که در چرخه عمر محصولات و ارتقا آن‌ها تعریف کرده است.

"این روزها تاکید بیشتری برای ارتقا هرچه سریع‌تر گرافیک و کلا سخت‌افزار محصولات وجود داره. بیشتر بخاطر برنامه‌های Apple و روش هوشمندانه‌‌ای که برای معرفی محصولات جدیدش به کار می‌گیره. Apple محصولاتش رو زمانی معرفی می‌کنه که یا همون لحظه قابل خرید هستن و یا به زودی در دسترس عموم قرار می‌گیرن. و به این علت هست که می‌گم آره از معرفی Scorpio غافلگیر شدم و جا خوردم (چون الان معرفی کردن یک سال و نیم دیگه میاد)."

خیلی‌ها شرکت مایکروسافت رو بخاطر اینکه Scorpio رو معرفی کرد اما هیچی از کنسول نشون نداد سرزنش می‌کنن. در صورتی که PS4 فعلی هم به همین ترتیب معرفی شد. اندرو هوس در این خصوص می‌گوید:

"ما خودمون این مساله رو (معرفی زودهنگام به واسطه اسم و مشخصات) شخصا تجربه کردیم. سال 2013 که هنوز بر مبنی استراتژی‌های سابق عمل می‌کردیم، امدیم کنسول رو با یه اسم و مشخصات سخت افزاری معرفی کردیم. اون وقت بود که همه می‌پرسیدن PS4‌ معرفی شد، پس Xbox کو؟ چطور جرات کردید؟ و تازه ما متوجه شدیم دنیا چقدر تغییر کرده و عوض شده اما خودمون نه!"

رییس سرگرمی‌های پویا سونی در مورد کنسول‌های فعلی می‌گوید عرضه Neo به معنی پایان عمر کنسول‌های فعلی نیست.

Neo یه انتخاب اضافه هست، یه PS4 آخرین مدل با سخت افزار قوی‌تر. بزارید در موردش خیلی شفاف صحبت کنیم، ما اصلا قصد تغییر نسل رو نداریم. من نمی‌گم تصمیم گرفتیم عمر کنسول‌هارو تبدیل به یه چرخه یک ساله نیم یا نهایت دو ساله کنیم و به راحتی از مزایایی که یه پلتفرم با طول عمر بالا داره چشم پوشی کنیم، اما از اینکه این وسط یه جهش خوب در تجربه بازی‌ها ایجاد بشه استقبال می‌کنیم.

به عقیده اندرو هوس PS4 Neo میانه راه کنسول PS4 است.

"ما فکر می‌کنیم که حال حاضر زمان خوبی برای واکنش نشون دادن به تکنولوژی 4K و افزودن طول عمر نسل فعلیه. و این فرصت وجود داره که بدون تغییر نسل یه کنسول و انتخاب جدید و یکم بهتر ارایه بدیم. و من فکر می‌کنم این برای خود صنعت هم خیلی مهم و تاثیرگذار باشه."

به عقیده آقای هوس دلیل دیگه‌ای که باعث میشه سونی به سمت ایده کنسول قوی‌تر بین نسلی و Neo ‌سوق داده بشه جلوگیری از رفتن گیمرهای فعلی خانواده PS4 به سمت PC است.

"ما می‌بینیم که خیلی از گیمرهای مهم خانواده PS دارن به سمت PC های آخرین سیستم متمایل می‌شن، چون این‌ها گیمرهایی هستن که همیشه به دنبال بهترین تجربه از بازی‌ها هستن. و Neo‌ بهترین فرصت برای نگه داشتن اون‌ها تو اکوسیستم سونیه."

آخرین ویرایش:
خوب معلوم بود قافل گیر شدن و معرفی نئو رو به عقب انداختن
کلا ماکرو با این کارش فروش کنسول خودشو کاهش داد الان خیلی ها صبر میکنن ببینند کنسول جدید چی میشه

این کاهش آمار فروش Xbox One رو باید صبر کرد از روی آمار نظر داد.همینطوری نمیشه قطعی نظر داد.فعلا که من چک میکردم توی Amazon ایکس باکس وان خوب داره فروش میکنه.

اندرو غافلگیر شد که مایکرو مهره ی اصلیشو قبل از شروع بازی فرستاد تو میدون ، حقم داره. اونم با وجود کنسول فعلیو معرفی اسلیم، البته مایکرو اشتباه نکرد، دوس داره مورد توجه خب قرار بگیره، که متاسفانه این توجه تا 5 صبح بیشتر دووم نیاورد :D
پ ن: عاشقتم اندرو، تواضعو احترامت به کوجیما داغونم کرد

از اون جمله اینجور به نظر میاد که سونی بعد از معرفی اسکورپیو باز هم قصد نداره تغییری توی مشخصات نئو بده!

درسته ولی منظور من این نبود! من بُعد روانی مسئله بیشتر برام جالب میاد! سونی قاعدتا می دونه که اگه تغییری تو کنسولش نده مسلما مایکرو تو نسل بعد قدرت سخت افزاری اسکورپیو رو مثل یه پتک میکوبه رو سر سونی! دقیقا مشابه کاری که سونی تو این نسل با one کرد! حالا تفاوت one و ps4 خیلی ناچیز بود ولی تفاوت اسکورپیو و نئو خیلی زیاده! اگه مشخصات درست باشه اسکورپیو 1/5 برابر نئو قدرت داره یعنی 150 درصد اختلاف که واقعا وحشتناک هست!حالا شما در نظر بگیر دیگه ، بازاری که به خاطر اختلاف قدرت 20 درصدی بین کنسول های نسل فعلی ، اختلاف 2به 1 در فروش ایجاد میکنه واکنشش به اخلاف قدرت 150 درصدی چی هست؟ سونی خودش تو این نسل دعوای رزولوشن رو درست کرد تا کنسول بیشتری بفروشه و بازار رو نه به بازی ، بلکه به سخت افزار حساس کرد ! حالا برام خیلی جالبه که در مقابل همین حساسیت بازار نسبت به قدرت سخت افزار هیچ عکس العملی نمی خواد نشون بده! خیلی جالب میشه اگه سونی به وسیله ی سلاح خودش (قدرت سخت افزار) تحت فشار قرار بگیره! (با این روند احتمالا نئو یه شکست سنگین خواهد خورد چون مایکرو از همین الام پتک رو با عبارت قوی ترین کنسول تاریخ بالا برده!!)
اختلاف فروش چند برابری نسل حاضر رو به قدرت کنسولها ربط ندید این بازیهای انحصاری و سیاست ها و تجربیات شرکت سونی هست که ماکروسافت رو ناک اوت کرده
نسل بعد هم پتکی در کار نخواهد دوست عزیز چون هنوز سونی برگش رو رو نکرده

• Like
Reactions: masoudken
این کاهش آمار فروش Xbox One رو باید صبر کرد از روی آمار نظر داد.همینطوری نمیشه قطعی نظر داد.فعلا که من چک میکردم توی Amazon ایکس باکس وان خوب داره فروش میکنه.
تو این دو ماه که قطعا فروش افت میکنه چون کسی بخواد کنسول بگیره منطقی هست منتظر Slim بمونه، بازی خاصی هم که نمیاد :دی از August به بعد باید دید فروش X1 چطور میشه، قیمتش که خوبه فقط بازی باندل نداره که اونم احتمالا واسه تعطیلات اضافه میکنن :دی البته بعیده خیلی تغییر شگرفی تو فروش ایجاد بشه ولی میتونه وضعیتش رو بهتر از قبل کنه.

دوستان یه سوالی برام پیش اومده؛
من هنوز متوجه نشدم، این neo و scorpio نسبت به کنسولای اصلی فقط رزولوشن بالاتری میدن یا نرخ فریمشون هم قراره بالاتر بره؟؟ (آخه رزولوشن بالاتر از ۱۰۸۰ اصلاً برام مهم نیست ولی نرخ فریم بیشتر بینهایت برام مهمه!!).
بعد اگه مثلا همین بازی ps4 که طرف قبلاً خریده بندازه به این کنسولای جدید، این کنسول میتونه همین بازی رو بهتر از کنسول قبلی اجرا کنه یا باز باید بره نسخه مخصوص کنسول جدید رو بخره؟

دوستان یه سوالی برام پیش اومده؛
من هنوز متوجه نشدم، این neo و scorpio نسبت به کنسولای اصلی فقط رزولوشن بالاتری میدن یا نرخ فریمشون هم قراره بالاتر بره؟؟ (آخه رزولوشن بالاتر از ۱۰۸۰ اصلاً برام مهم نیست ولی نرخ فریم بیشتر بینهایت برام مهمه!!).
بعد اگه مثلا همین بازی ps4 که طرف قبلاً خریده بندازه به این کنسولای جدید، این کنسول میتونه همین بازی رو بهتر از کنسول قبلی اجرا کنه یا باز باید بره نسخه مخصوص کنسول جدید رو بخره؟
بازیهایی که همین الان اومدن که دیگه روی اسکورپیو گرافیک یا فریم ریت بالاتری نخواهند داشت، مگر یه آپدیت براشون بیاد. بازیهایی که در آینده بیاد هم عقادتا دیسک‌شون باید قابل اجرا روی هر دو نوع کنسول‌ها باشن.
در خصوص فریم ریت هم برمیگرده به سازنده بازی؛ یه کنسول قوی‌تر جلوشه حالا اینکه چقدر بتونه از قدرتش استفاده کنه برمی‌گرده به توانایی‌ها و سیاست‌ش

• Like
Reactions: pizza
بازیهایی که همین الان اومدن که دیگه روی اسکورپیو گرافیک یا فریم ریت بالاتری نخواهند داشت، مگر یه آپدیت براشون بیاد. بازیهایی که در آینده بیاد هم عقادتا دیسک‌شون باید قابل اجرا روی هر دو نوع کنسول‌ها باشن.
در خصوص فریم ریت هم برمیگرده به سازنده بازی؛ یه کنسول قوی‌تر جلوشه حالا اینکه چقدر بتونه از قدرتش استفاده کنه برمی‌گرده به توانایی‌ها و سیاست‌ش
بله درسته، بازی ای که قبلا اومده و من خریدمش برای اینکه روی کنسول جدید گرافیک بالاتری بده نیاز به دیتای اضافه داره، ولی نرخ فریم که نیاز به دیتای اضافه نداره که! آیا کنسول جدید بازیهای قدیمی رو با فریم بالاتر اجرا میکنه یا با همون نرخ فریم قبلی؟ سونی برنامش چیه واسه این حالت؟ طوری نباشه من برم پول بیشتری بدم گنسول قویتر بخرم بعد ببینم بازیهای قبلیم رو با همون نرخ فریم قبلی برام اجرا میکنه!! (سر همین قضیه میخام تصمیم بگیرم که neo بخرم یا همون معمولی رو!!)

آخرین ویرایش:
یعنی از بعد عرضه ی neo نسخه های فیزیکی ۲نوع عرضه میشن؟؟ یکی برا معمولی یکی برا neo ؟؟

بزرگترین فرق اپل با مایکروسافت این هست که اپل یک کمپانی تغییر دهنده هست ، چیزی که به نظر من مایکروسافت قادر به انجامش نیست ، هرچقدر هم تلاش کنه نمیتونه تغییر دهنده باشه.

نمونه واضح اون هم اول نسل دیدیم وقتی حتی نتونست 2 روز روی سیاست های خودش بمونه ، مهم ترین دلیلش اینه که مایکروسافت (مخصوصا توی بخش سرگرمی) کمپانی خیلی ضعیف تری نسبت به اپل هست.

نمیدونم چطوری فیل اسپنسر احساس کرده کنسول تولید کردن توی 1.5 سال و شباهت دادنش (از نظر عمر) به آیفون یا سیاست های اپل میتونه کمکش کنه ، ولی قطعا معرفی یک کنسول که اونم 1.5 سال دیگه قرار عرضه بشه جز اینکه به فروش فعلی خودشون ضربه بزنه

و انتظارات رو بالا ببره و نسبت به تکنولوژی 1.5 سال دیگه شاید عقبتر هم باشه کمکی بهشون نمی کنه.

مهم این نیست که سخت افزار قوی تری داشته باشید ، مهم اینه که چه محصولاتی قرار برای این کنسول ها معرفی شه ، چیزی که تمرکز سونی الان روش هست. ما کنسول رو نمی خریم که پز قوی تر بودنش رو بدیم ، کنسول می خریم که از بازی هاش لذت ببریم.

شما بگید ، کدوم بازی امسال E3 مایکروسافت میتونه با بازی های معرفی شده امسال سونی رقابت کنه ؟ آیفون تولید کنی ولی هیچ اپ خوبی براش عرضه نشه ، فقط میتونی باش تلفن بزنی : )

الان دیگه XBOX ONE رقیبی برای ps4 محسوب نمیشه و سونی میدونه PC حریف اصلیشه

برای مثال :

PC سوای بازیهای انحصاری خودش + بازیهای انحصاری مایکروسافت + گرافیک بسیار بالا تر بازیها + کتابخانه عظیم استیم + به چندین فروشگاه گیم غول مجهزه + PC سوای گیم میلیون خدمات دیگه ارائه میده + قابلیت کانفیگ نامحدود سخت افزار

برای مثال :
بازی کوجیما برای PS4.PC منتشر میشه ولی برای X1 منتشر نمیشه و این اهمیت خاص PC نشون میده
یا مثلا SFV و... ده ها بازی دیگه

درکل سونی با رقیبی گردن کلفت تر از X1 طرفه رقیبی قدرتمند بنام PC

فعلا تنها ابزار محرک سونی انحصاریهاش بود. که البته با اضافه شدن انحصاری های مایکروسافت به PC سونی برگ برنده انچنانی نداره

دیگه وقتی تیکن 7 هم برای PC قراره منتشر بشه خودتون تا ته خطو بخونین
دوسته من عزيزه من بازي ديگه كامل انحصار ps 4 شد، ديگه خواهشن سرتون رو از زير برف در بياريد

خب برداشت کلی و مهم این خبر به نظرم این که neo همینی که هست میمونه. و قرار با اسکورپیو رقابت کنه. به نظر من جهشی که نئو ارائه میده با توجه به قیمت کمتر(که مشخصه) می تونه تو بازار بمونه و حتی برتریش را حفظ کنه که اصلا بعید نیست.
در نظر بگیرید neo تجربه یک PS و بازی هاش را ارائه میده با کیفیتی بسیار بیشتر از ps4. همین محرک جلوی سخت افزار قویتر اسکورپیو در بازار مقاومت میکنه. انحصاری های سونی. کیفیت کاملا قابل قبول مولتی ها. قیمت کمتر. موفقیت نئو.

ps4 هم که ظاهرا فروشش با هیچی متوقف نمیشه حتی نئو. اینجا میرسیم به دیرتر شروع کردن نسل بعد از طرف سونی . و همچنان کنسول قویتر برای ابتدای نسل.

بله درسته، بازی ای که قبلا اومده و من خریدمش برای اینکه روی کنسول جدید گرافیک بالاتری بده نیاز به دیتای اضافه داره، ولی نرخ فریم که نیاز به دیتای اضافه نداره که! آیا کنسول جدید بازیهای قدیمی رو با فریم بالاتر اجرا میکنه یا با همون نرخ فریم قبلی؟ سونی برنامش چیه واسه این حالت؟ طوری نباشه من برم پول بیشتری بدم گنسول قویتر بخرم بعد ببینم بازیهای قبلیم رو با همون نرخ فریم قبلی برام اجرا میکنه!! (سر همین قضیه میخام تصمیم بگیرم که neo بخرم یا همون معمولی رو!!)
ممکن اگر یه بازی بعضی جاها لگ داشته باشته اون لگ ها کمتر بشه و یا مدت زمان لودینگ کم بشه ولی نرخ فریم از اون حدی که براش در نظر گرفتن (30 تا مثلاً) بالاتر نمیره.
یعنی از بعد عرضه ی neo نسخه های فیزیکی ۲نوع عرضه میشن؟؟ یکی برا معمولی یکی برا neo ؟؟
نه، نسخه فیزیکی یه نوع هست.
-----------------------
@Marketing ایشالا خدا نظری کنه...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or