روش نصب free mcboot funtuna ps2

بازی بلک هم کند اجرا میشد اینم اگ میتونی یکی تست کن بی زحمت
بهت گفتم که که امیر جان/هیچ مشکلی با بازیها نیست/خواستی ای دی تلگرامتو بده تا با مدل دستگات و اون فلش 32 گیگ رو که چند تا بازی سنگین از جمله گاد او وار 2 که نصب کردم رو برات بطور فیلم بفرستم/خودت نگاه کن/مشکل تو ی جای دیگست /قبلا هم بهش اشاره کردم/احتمال زیاد مشکل توی چیپی هست که در دستگات استفاده شده/این چیپ بی کیفیته/G-9 PS2-Modchip-G-9.jpg

بهت گفتم که که امیر جان/هیچ مشکلی با بازیها نیست/خواستی ای دی تلگرامتو بده تا با مدل دستگات و اون فلش 32 گیگ رو که چند تا بازی سنگین از جمله گاد او وار 2 که نصب کردم رو برات بطور فیلم بفرستم/خودت نگاه کن/مشکل تو ی جای دیگست /قبلا هم بهش اشاره کردم/احتمال زیاد مشکل توی چیپی هست که در دستگات استفاده شده/این چیپ بی کیفیته/G-9View attachment 189947
استاد این چیب رو مدل های جدید سوار شده 900xx

• Like
Reactions: sepehrpuor
تشکر نه مال من سری 70xx راحت بازی اجرا مینکه تازه من از رم ریدر استفاده میکنم
دستگاهای 70000 بهترین دستگاست/و برای این مدل دستگاها از چیپ M-7 استفاده شده/این چی بسیار عالی هست 189955

صفحه تنظیمات این مادچیپ چجوری میاد؟
سلام دوست عزیز فکر نمیکنم این ماد چیپها تنضیمات داشته باشه/ولی مودبو4/5 موقع روشن شدن دستگاه زود باید دکمه مثلث و دایره رو گرفت تا تنضیمات صفحه بیادمثل این 190015

بهت گفتم که که امیر جان/هیچ مشکلی با بازیها نیست/خواستی ای دی تلگرامتو بده تا با مدل دستگات و اون فلش 32 گیگ رو که چند تا بازی سنگین از جمله گاد او وار 2 که نصب کردم رو برات بطور فیلم بفرستم/خودت نگاه کن/مشکل تو ی جای دیگست /قبلا هم بهش اشاره کردم/احتمال زیاد مشکل توی چیپی هست که در دستگات استفاده شده/این چیپ بی کیفیته/G-9View attachment 189947
خب پس چرا با دی وی دی خوب اجرا میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or