amirali2387
کاربر سایت
تلگرامتو بده تا با مدل دستگات و با همین فلش و با فان تونا برنامه رو نشون بدم بدون مشکل.با دستگاهی که دارماره
@amirali2387تلگرامتو بده تا با مدل دستگات و با همین فلش و با فان تونا برنامه رو نشون بدم بدون مشکل.با دستگاهی که دارم
خیلی هم عالیدوستان مشکل سیو کردن حل کردم مموری برنامه در سوکت دو گذاشتم و از اول برنامه نصب کردم حالا موقع بازی و سیو و لود کردن از مموری یک انجام میشه
بازی بلک هم کند اجرا میشد اینم اگ میتونی یکی تست کن بی زحمتتلگرامتو بده تا با مدل دستگات و با همین فلش و با فان تونا برنامه رو نشون بدم بدون مشکل.با دستگاهی که دارم
بهت گفتم که که امیر جان/هیچ مشکلی با بازیها نیست/خواستی ای دی تلگرامتو بده تا با مدل دستگات و اون فلش 32 گیگ رو که چند تا بازی سنگین از جمله گاد او وار 2 که نصب کردم رو برات بطور فیلم بفرستم/خودت نگاه کن/مشکل تو ی جای دیگست /قبلا هم بهش اشاره کردم/احتمال زیاد مشکل توی چیپی هست که در دستگات استفاده شده/این چیپ بی کیفیته/G-9بازی بلک هم کند اجرا میشد اینم اگ میتونی یکی تست کن بی زحمت
استاد این چیب رو مدل های جدید سوار شده 900xxبهت گفتم که که امیر جان/هیچ مشکلی با بازیها نیست/خواستی ای دی تلگرامتو بده تا با مدل دستگات و اون فلش 32 گیگ رو که چند تا بازی سنگین از جمله گاد او وار 2 که نصب کردم رو برات بطور فیلم بفرستم/خودت نگاه کن/مشکل تو ی جای دیگست /قبلا هم بهش اشاره کردم/احتمال زیاد مشکل توی چیپی هست که در دستگات استفاده شده/این چیپ بی کیفیته/G-9View attachment 189947
اگه دستگات مثل این دوستمون بازی رو کند اجرا میکنه بلهاستاد این چیب رو مدل های جدید سوار شده 900xx
تشکر نه مال من سری 70xx راحت بازی اجرا مینکه تازه من از رم ریدر استفاده میکنماگه دستگات مثل این دوستمون بازی رو کند اجرا میکنه بله
دستگاهای 70000 بهترین دستگاست/و برای این مدل دستگاها از چیپ M-7 استفاده شده/این چی بسیار عالی هستView attachment 189955
خب پس چرا با دی وی دی خوب اجرا میشه؟بهت گفتم که که امیر جان/هیچ مشکلی با بازیها نیست/خواستی ای دی تلگرامتو بده تا با مدل دستگات و اون فلش 32 گیگ رو که چند تا بازی سنگین از جمله گاد او وار 2 که نصب کردم رو برات بطور فیلم بفرستم/خودت نگاه کن/مشکل تو ی جای دیگست /قبلا هم بهش اشاره کردم/احتمال زیاد مشکل توی چیپی هست که در دستگات استفاده شده/این چیپ بی کیفیته/G-9View attachment 189947
فلش با دی وی دی فرق میکنه/اون چیپها کیفیت ندارند روند بازی رو کند میکنه/خب پس چرا با دی وی دی خوب اجرا میشه؟