amirali2387
کاربر سایت
دقیقا چیش جواب نمیده؟ برنامه فلش خور اجراجواب نمیده تست کردم
نشد؟ یا توی مموری کارت خالی ذخیره نشد؟
دقیقا چیش جواب نمیده؟ برنامه فلش خور اجراجواب نمیده تست کردم
اینو خریدم بازی بورن اوت هم نصب کردم داخلش ولی بازم مثل قبل کند بود..فک کنم کنسولم مشکل دارهusb3 32 gb /جنس خوب/من که از این مارک استفاده کردم با کلی بازی حتی گاد او وار/بدون زره ای مشکل/بازی هم دانلود کن و بعد تبدیل/نه از روی سی دیView attachment 188863
به نظرم دستگاتو با ی 70000 اداپتوری عوض کنی به نفعته/نیازی هم به مودبو 5 نیست/البته باز با خودتاینو خریدم بازی بورن اوت هم نصب کردم داخلش ولی بازم مثل قبل کند بود..فک کنم کنسولم مشکل داره
البته بازی بورن اوت با دی وی دی ک رایت زدم خوب اجرا شد با فلش اینجوری شدهبیشتر از 50 درصد احتمال میدم که چیپی که در دستگات نصب کردن برای کپی خور شدن از جنس نامرغوب G_9تصویرش پایین هست /بهتره از تعویضش کنی و از مود بو 5 استفاده کنی جاشView attachment 189496
پورت های usb کنسول و میشه عوض کرد و بجاش usb 2 یا 3 گذاشت؟به نظرم دستگاتو با ی 70000 اداپتوری عوض کنی به نفعته/نیازی هم به مودبو 5 نیست/البته باز با خودت
حرفای خنده دار میزنی امیر جانپورت های usb کنسول و میشه عوض کرد و بجاش usb 2 یا 3 گذاشت؟
البته بازی بورن اوت با دی وی دی ک رایت زدم خوب اجرا شد با فلش اینجوری شده
بورن اوت dominatorکدوم نسخه این بازی هستش؟ بگو من هم یه تستی بکنم. شاید بتونم مشکل رو حل کنم
فلشی ک گرفتم سریعا خراب شد انگار ... ارور the disk write protect داد و دیگ چیزی نتونسم داخلش بریزم ... روی خودم فلش هم انگار با برچسب ریز اون نوشته های ۳۲ گیگ و ... حک شدهحرفای خنده دار میزنی امیر جان
همون راهنمایی که شما کردید انجام دادم نشددقیقا چیش جواب نمیده؟ برنامه فلش خور اجرا
نشد؟ یا توی مموری کارت خالی ذخیره نشد؟
عکس فلشتو بزار /بعضی از فلشها کلید قفل دارند/شاید قفلش کردی/مگه میشه فلش به این زودی خراب بشه/اگه شده بده تعویض همشون گارانتی دارندفلشی ک گرفتم سریعا خراب شد انگار ... ارور the disk write protect داد و دیگ چیزی نتونسم داخلش بریزم ... روی خودم فلش هم انگار با برچسب ریز اون نوشته های ۳۲ گیگ و ... حک شده
مرجوع کردم ب دیجی کالا..همون فلشی بود ک عکسشو فرستادی و خودت داشتی ...عکس فلشتو بزار /بعضی از فلشها کلید قفل دارند/شاید قفلش کردی/مگه میشه فلش به این زودی خراب بشه/اگه شده بده تعویض همشون گارانتی دارند
اولش کار کرد ...بازی هم ریختم ک کند بود .. خیلیییی داغ میکرد خیلی... آخرش هم زدم ب دستگاه دیگ اون ارور و داد ک متوجه شدم نیم سوز شده..اینا جنس خوب نیستن چون روی فلش با برچسب ,۳۲ گیگ رو حک کردنعکس فلشتو بزار /بعضی از فلشها کلید قفل دارند/شاید قفلش کردی/مگه میشه فلش به این زودی خراب بشه/اگه شده بده تعویض همشون گارانتی دارند
امیر جان پسش دادی فلشواولش کار کرد ...بازی هم ریختم ک کند بود .. خیلیییی داغ میکرد خیلی... آخرش هم زدم ب دستگاه دیگ اون ارور و داد ک متوجه شدم نیم سوز شده..اینا جنس خوب نیستن چون روی فلش با برچسب ,۳۲ گیگ رو حک کردن