راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

:eek:
salam
bebakhshida
soalamo nafahmidin en ghadr javab peyda kardin ag mifahmidin ke hichi
bazam kheyli mamnonam az shoma doste azizam

soale man daghighan ene ke foroshandegani to iran ke xboxo baraye co pi khor kardan va mikonan yeki az age dorost neveshte basham hitsink hasho migiran ta tasire ziyadi to se cheragh shodanesh dashte basheeee:mad:

درود بر شما دوست گرامی
Product ID و Serial Number پشت دستگاه من با اونهایی که تو داشبورد نوشته نمی خونه , یعنی چی ؟
فالکون رو به اسم جاسپر دادن به من ؟

عزیز از کجا خریدی؟به نظر من سریعا برو بهش پس بده و از یه جای دیگه خرید کن احتمالا همون چیزی که گفتین هست

salam
bebakhshida
soalamo nafahmidin en ghadr javab peyda kardin ag mifahmidin ke hichi
bazam kheyli mamnonam az shoma doste azizam

soale man daghighan ene ke foroshandegani to iran ke xboxo baraye co pi khor kardan va mikonan yeki az age dorost neveshte basham hitsink hasho migiran ta tasire ziyadi to se cheragh shodanesh dashte basheeee:mad:
لطفا فارسی بنویس-یاهو مسنجر که نیست:-"(گردنم شکست تا خوندمش:biggrin1:)!!!قوانین سایت رو هم دمت گرم نقض کردی :biggrin1::biggrin1:

نه بابا- ایرانیها -هیچ کدومشون عرضه ندارند - دست به GPU بزنن -حتی نزدیکش هم نمیشن!!!
مگه کار اون هاست؟؟؟؟
فقط چند نفر تو ایران(-4-3نفر)هستند که میتونند کامللا همه چیز رو جدا کنند!!
در ضمن اون قسمت دوم GPU -منظور این نیست که 2تا تیکه سوا از همه- جدا کردن اون قطعه فقط با کارشناسی MS میتونه برداشته بشه- اگه
یکی بیاد سینک رو برداره دستگاه در ان واحد GPU وش از داغی میترکه و موقع سرد شدن خورد میشه!!!
شایعه ای بیش نیست!!!

عزیز از کجا خریدی؟به نظر من سریعا برو بهش پس بده و از یه جای دیگه خرید کن احتمالا همون چیزی که گفتین هست
بابا- چرا بچه مردم رو میتر سونی!!!خوی همه ی سریال نامبر های دستگاه ها با هم فرق داره!!!-همونطور که- کرتن دستگاه ها عوض میشه- ممکنه قابش هم عوض شده باشه- یکی از دستگاهای قدیمی من اینطوری بود!!!
salam
shak nakon aziz
vaghean ke
shans biyari pas begire
متاسفانه- دیگه نیازی به شانس برای پس دادن ندارند- دستگاهشون جسپره:biggrin1:

--------------------------------------------------------------------
دستگاه اون دوستمون رو بررسی کردم جسپر بود

-خواهش میکنم اینقدر روی هوا قضاوت نکنید-
اومد و دستگاه برای یک بچه 10-15 ساله بود -بچه سکته میکنه!!!:biggrin1:
لطفا اول برسی کنید بعد- بدین شکل شهید کنید یوزر رو:biggrin1:
-------------------------------------
shayad shayee bish nabashad
akhe windozo tae avaz kardam hano farsish nakardam i so sorry my honnyyy
e
pas
che maraziye ke seryal nambera nakhone
bara man mikhone pas chera
agha to ye tapik haminja khondam bayad seryal namberash yeki bashan:confused:

احتمال 100 دو 200% میدم موقع کپی خور کردن درایو قابها جابجا شده- توی همین فروشگاه فتحی- 20 تا کنسول رو باز میکنه تا کپی خور کنه!! خوب مثلا هیچ کدومشون توی قاب اصلیشون و کارتی که ازش بیرون اورده میشن بر نمیگردن!!!

شما یک نگاه به جعبه کنسولت بکن- سریال نامبرش با کنسولت فرق داره!!!(البته خیلی خوش شانس باشی فرق نداشته باشه)!!!

آخرین ویرایش:
shayad shayee bish nabashad
akhe windozo tae avaz kardam hano farsish nakardam i so sorry my honnyyy
e
pas
che maraziye ke seryal nambera nakhone
bara man mikhone pas chera
agha to ye tapik haminja khondam bayad seryal namberash yeki bashan:confused:

سلام من کنسولم چند روز پیش بن شد الان میخوام هاردش رو بفروشم میخواستم بدونم مشکلی برای هاردش پیش نیومده میتونم رو یه کنسول دیگه هارد رو بزارم؟
بله از هارد میشه استفاده کرد-مشکلی برای هارد پیش نیومده!!!ولی به خریدار بگید یک دست فرمتش کنه!!!
خودتون هم میتونید این کار رو بکنید-از منوی ستینگ دستگاه-قسمت مموری ستینگ

سلام
اینم فونت فارسی برادر
خواهشا یکی که میدونه به سوال من جواب بده
فروشنده ها دستگارو که وا میکننن کپی خور کنن دوتا از پیچا بدنه و دوتا هم از پیچا درایوو نمیبندن
اینا مشکلی نمیسازه

سلام
اینم فونت فارسی برادر
خواهشا یکی که میدونه به سوال من جواب بده
فروشنده ها دستگارو که وا میکننن کپی خور کنن دوتا از پیچا بدنه و دوتا هم از پیچا درایوو نمیبندن
اینا مشکلی نمیسازه
خوب اون برای راحتی کار خودشونه در سری بعدی اپدیت ixtreme هست یا تعمیر دستگاه-
مشکل خاصی فکر نمیکنم داشته باشه-

پ.ن:حتی تعمیر کارای ماشین هم موقع بستن ماشین پیچ اضافی میارند-:biggrin1:

خوب اون برای راحتی کار خودشونه در سری بعدی اپدیت ixtreme هست یا تعمیر دستگاه-
مشکل خاصی فکر نمیکنم داشته باشه-

پ.ن:حتی تعمیر کارای ماشین هم موقع بستن ماشین پیچ اضافی میارند-:biggrin1:

e
شقا
یه سر اینجا بزن حتما http://forum.persiantools.com/t130505-page39.html
البته از طرف من نشنیده بگیرا
اقا حتما برو ببین چه غوغایی هستششش

e
شقا
یه سر اینجا بزن حتما http://forum.persiantools.com/t130505-page39.html
البته از طرف من نشنیده بگیرا
اقا حتما برو ببین چه غوغایی هستششش
خوب من میگم قابها جابجا- میشه موقع کپی خور کردن-کارتن ها جابجا میشه- پیچ ها رو هم نمیبندن!!!
دسته ها رو هم عوض میکنند-چنتا لای این دستگاه های دستگاه های فالکونشون رو اب میکنند -
گرون میدن -دروغ گو هستند(همه ی اینها نتایج حاصل از توپخونه هست)!!!!!!!!!!!!!!

البته این چنتا پیچ خیلی تو چشم نیست و ایکه بدنه رو الکی 6 پیچش کردن- با 2-3 تا پیچ هم راحت و محکم بسته میشه-

البته اینا سر اون 2تا پیچ هم زورشون میاد!!!اونم دلشون نمیاد با پیچ گوشتی دستی باز کنند تا پیچا هرز نشه!!!
اون رو هم پیچ گوشتی برقی باز میکنند و پدر پیچ و جا پیچ رو در میارند!!!

-پیچ چیز مهمی نیست بابت اون ناراحت نباشید-دسته تقلبی رو دارن بهتون میندازن ساکتید حالا
سر پیچ دعوا دارید!!!!(دسته تقلبی شما یک سرچ توی اینترنت بزن ببین قیمتش 20 دلار هم نیست اونوقت چطوری میان با دسته اورجینال عوض میکنند)!!!!حتی PS3 ها رو هم تقلبی میزارن!!!
30 تومن قشنگ اونجا میخورند- بعد موقع فروش دسته اورجینال- باز قیمت رو یکمی بالاتر میگن!!!

آخرین ویرایش:
آقا سلام خسته نباشید من بازم یه سوال داشتم میخواستم بگم اصلا به طور کل ارزش داره آدم Xbox 360 بخره چون من تا همین امروز فقط PC داشتم و کنسول دیگه ای نداشتم کامپیوترم هم در سطحی هستش که الان هر چی بازی میاد در سطح عالی بازی کنم میگم مثلا بازیهای ردیف و توپی هست که رو PC نباشه و ارزش داشته باشه آدم Xbox بخره یا نه من تو دو راهی گیر کردم که بخرم به دردم میخوره یا نخرم از نظر بازی نه از نظر مالی حالا شما از نظر بازی اگر چند نمونه مثال بزنید من قانع شم همین دقیقه از آقا جمیل خریدم :confused:

*****راستی دسته قلابی رو با اصل چه جوری تشخیص بدیم و وقتی که Xbox 360 رسید دستمون چه چیزهاییش رو اول چک کنیم فقط اسمن بگید کافیه ممنون*****

آخرین ویرایش:
خوب من میگم قابها جابجا- میشه موقع کپی خور کردن-کارتن ها جابجا میشه- پیچ ها رو هم نمیبندن!!!
دسته ها رو هم عوض میکنند-چنتا لای این دستگاه های دستگاه های فالکونشون رو اب میکنند -
گرون میدن -دروغ گو هستند(همه ی اینها نتایج حاصل از توپخونه هست)!!!!!!!!!!!!!!

البته این چنتا پیچ خیلی تو چشم نیست و ایکه بدنه رو الکی 6 پیچش کردن- با 2-3 تا پیچ هم راحت و محکم بسته میشه-

البته اینا سر اون 2تا پیچ هم زورشون میاد!!!اونم دلشون نمیاد با پیچ گوشتی دستی باز کنند تا پیچا هرز نشه!!!
اون رو هم پیچ گوشتی برقی باز میکنند و پدر پیچ و جا پیچ رو در میارند!!!

-پیچ چیز مهمی نیست بابت اون ناراحت نباشید-دسته تقلبی رو دارن بهتون میندازن ساکتید حالا
سر پیچ دعوا دارید!!!!(دسته تقلبی شما یک سرچ توی اینترنت بزن ببین قیمتش 20 دلار هم نیست اونوقت چطوری میان با دسته اورجینال عوض میکنند)!!!!حتی PS3 ها رو هم تقلبی میزارن!!!
30 تومن قشنگ اونجا میخورند- بعد موقع فروش دسته اورجینال- باز قیمت رو یکمی بالاتر میگن!!!

خواهشا دیگه اسم این فروشگاه فتحی رو جلو ما نیارید!!!(کلا چیزی نیستن که گندشون میکنید از همه توی توپخونه گرونتر میدن-کی میگه قیمتاش خوبه؟؟؟؟)
من هزار بار گفتم- هزارو 1000 10000000001
دیگه هم میگم- خدایش -جنسایی که دوستام از همین اقا جمیل خرید کردن-خیلی بهتر از توپخونه ای در اومده
بابا -بقران سر 5 تومن پول پیک و یا 20 تومن گرونتر فروختن نکس جن خیلی بهتر از دستگاه های
خوش کپی خور توپخونست-
که 3 دور از زیر دست دزدا رد میشه-!!!

سلام
اولا این اقا جمیل کیه
دوما ما قصد توهین به کسیرو نداریم تو تاپیک
سوما
مگه دسته تقلبی چه طوریه
میشه بگید مشخصه دسته اصل چیه
باید تو پلاستیک باشه یا کارتونش؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟