راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

خوب اون برای راحتی کار خودشونه در سری بعدی اپدیت ixtreme هست یا تعمیر دستگاه-
مشکل خاصی فکر نمیکنم داشته باشه-

پ.ن:حتی تعمیر کارای ماشین هم موقع بستن ماشین پیچ اضافی میارند-:biggrin1:

e
شقا
یه سر اینجا بزن حتما http://forum.persiantools.com/t130505-page39.html
البته از طرف من نشنیده بگیرا
اقا حتما برو ببین چه غوغایی هستششش

e
شقا
یه سر اینجا بزن حتما http://forum.persiantools.com/t130505-page39.html
البته از طرف من نشنیده بگیرا
اقا حتما برو ببین چه غوغایی هستششش
خوب من میگم قابها جابجا- میشه موقع کپی خور کردن-کارتن ها جابجا میشه- پیچ ها رو هم نمیبندن!!!
دسته ها رو هم عوض میکنند-چنتا لای این دستگاه های دستگاه های فالکونشون رو اب میکنند -
گرون میدن -دروغ گو هستند(همه ی اینها نتایج حاصل از توپخونه هست)!!!!!!!!!!!!!!

البته این چنتا پیچ خیلی تو چشم نیست و ایکه بدنه رو الکی 6 پیچش کردن- با 2-3 تا پیچ هم راحت و محکم بسته میشه-

البته اینا سر اون 2تا پیچ هم زورشون میاد!!!اونم دلشون نمیاد با پیچ گوشتی دستی باز کنند تا پیچا هرز نشه!!!
اون رو هم پیچ گوشتی برقی باز میکنند و پدر پیچ و جا پیچ رو در میارند!!!

-پیچ چیز مهمی نیست بابت اون ناراحت نباشید-دسته تقلبی رو دارن بهتون میندازن ساکتید حالا
سر پیچ دعوا دارید!!!!(دسته تقلبی شما یک سرچ توی اینترنت بزن ببین قیمتش 20 دلار هم نیست اونوقت چطوری میان با دسته اورجینال عوض میکنند)!!!!حتی PS3 ها رو هم تقلبی میزارن!!!
30 تومن قشنگ اونجا میخورند- بعد موقع فروش دسته اورجینال- باز قیمت رو یکمی بالاتر میگن!!!

آخرین ویرایش:
آقا سلام خسته نباشید من بازم یه سوال داشتم میخواستم بگم اصلا به طور کل ارزش داره آدم Xbox 360 بخره چون من تا همین امروز فقط PC داشتم و کنسول دیگه ای نداشتم کامپیوترم هم در سطحی هستش که الان هر چی بازی میاد در سطح عالی بازی کنم میگم مثلا بازیهای ردیف و توپی هست که رو PC نباشه و ارزش داشته باشه آدم Xbox بخره یا نه من تو دو راهی گیر کردم که بخرم به دردم میخوره یا نخرم از نظر بازی نه از نظر مالی حالا شما از نظر بازی اگر چند نمونه مثال بزنید من قانع شم همین دقیقه از آقا جمیل خریدم :confused:

*****راستی دسته قلابی رو با اصل چه جوری تشخیص بدیم و وقتی که Xbox 360 رسید دستمون چه چیزهاییش رو اول چک کنیم فقط اسمن بگید کافیه ممنون*****

آخرین ویرایش:
خوب من میگم قابها جابجا- میشه موقع کپی خور کردن-کارتن ها جابجا میشه- پیچ ها رو هم نمیبندن!!!
دسته ها رو هم عوض میکنند-چنتا لای این دستگاه های دستگاه های فالکونشون رو اب میکنند -
گرون میدن -دروغ گو هستند(همه ی اینها نتایج حاصل از توپخونه هست)!!!!!!!!!!!!!!

البته این چنتا پیچ خیلی تو چشم نیست و ایکه بدنه رو الکی 6 پیچش کردن- با 2-3 تا پیچ هم راحت و محکم بسته میشه-

البته اینا سر اون 2تا پیچ هم زورشون میاد!!!اونم دلشون نمیاد با پیچ گوشتی دستی باز کنند تا پیچا هرز نشه!!!
اون رو هم پیچ گوشتی برقی باز میکنند و پدر پیچ و جا پیچ رو در میارند!!!

-پیچ چیز مهمی نیست بابت اون ناراحت نباشید-دسته تقلبی رو دارن بهتون میندازن ساکتید حالا
سر پیچ دعوا دارید!!!!(دسته تقلبی شما یک سرچ توی اینترنت بزن ببین قیمتش 20 دلار هم نیست اونوقت چطوری میان با دسته اورجینال عوض میکنند)!!!!حتی PS3 ها رو هم تقلبی میزارن!!!
30 تومن قشنگ اونجا میخورند- بعد موقع فروش دسته اورجینال- باز قیمت رو یکمی بالاتر میگن!!!

خواهشا دیگه اسم این فروشگاه فتحی رو جلو ما نیارید!!!(کلا چیزی نیستن که گندشون میکنید از همه توی توپخونه گرونتر میدن-کی میگه قیمتاش خوبه؟؟؟؟)
من هزار بار گفتم- هزارو 1000 10000000001
دیگه هم میگم- خدایش -جنسایی که دوستام از همین اقا جمیل خرید کردن-خیلی بهتر از توپخونه ای در اومده
بابا -بقران سر 5 تومن پول پیک و یا 20 تومن گرونتر فروختن نکس جن خیلی بهتر از دستگاه های
خوش کپی خور توپخونست-
که 3 دور از زیر دست دزدا رد میشه-!!!

سلام
اولا این اقا جمیل کیه
دوما ما قصد توهین به کسیرو نداریم تو تاپیک
سوما
مگه دسته تقلبی چه طوریه
میشه بگید مشخصه دسته اصل چیه
باید تو پلاستیک باشه یا کارتونش؟؟؟

آخرین ویرایش:
چیز جالبه-از لحاظ جنس پلاستیک تقریبا 99% مشابه- اصل خود دسته(داخلش هست)
فقط باید یک دسته اورجینال داشته باشی-یک دسته هم چینی-
بخری- هردوش رو همزمان باهاش کار کنی- ازلحاظ مصرف باتری- فوق العده برات تابلوئه-
از لحاظ گیرندگیه دسته !!!میتونی دسته ها رو توی مکانهای مختلف خونه ببری- و میبینی که خیلی زود دستگاه رو گم میکنه!!
و اگه به عنوان دسته اضافه خریدید- دقت کنید توی پکش بالاش باید حتما مثل هولوگرام درخشان باشه)
خاکستری باشه که تابلو تقلبیه
کلا وقتی دسترو بهت بده-وقتی طرف رو نمیشناسی- یارو با تمام وجود بهت میندازه-ولی اگه طرف رو کاردرست معرفی کرده باشند میتونم اطمینان خاطر بهت بدم که 5 یا 10 تومن بیشتر میگیره ولی دسته اصل بهت میده

مثلا اونجا خود فتحی گفته فلان مدیر از من خرید کرده- خوب کرده باشه دلیل بر مطمئن بودن جا میشه؟؟؟
شاید اونو میشناسه جنس اصل بهش میده ایا به شما هم جنس خوب میده؟؟؟با همون قیمتی که به یک افغانی هم میفروشه!!!!پس دلیلی نمیبینم چیز خوبی از ایشون بگم-
منم برای اینکه نگید توهین کردید -ادیت کردم- ولی من دیگه هیچ وقت به اون مغازه نمیرم-
چون ابروم سرش رفت!!!(البته فقط گول تبلیغاتش رو خوردم)شما هم اگه دوست داشتی میتونی اون تیکشو ادیت کنی
آقا سلام خسته نباشید من بازم یه سوال داشتم میخواستم بگم اصلا به طور کل ارزش داره آدم Xbox 360 بخره چون من تا همین امروز فقط PC داشتم و کنسول دیگه ای نداشتم کامپیوترم هم در سطحی هستش که الان هر چی بازی میاد در سطح عالی بازی کنم میگم مثلا بازیهای ردیف و توپی هست که رو PC نباشه و ارزش داشته باشه آدم Xbox بخره یا نه من تو دو راهی گیر کردم که بخرم به دردم میخوره یا نخرم از نظر بازی نه از نظر مالی حالا شما از نظر بازی اگر چند نمونه مثال بزنید من قانع شم همین دقیقه از آقا جمیل خریدم :confused:

*****راستی دسته قلابی رو با اصل چه جوری تشخیص بدیم و وقتی که Xbox 360 رسید دستمون چه چیزهاییش رو اول چک کنیم فقط اسمن بگید کافیه ممنون*****
من خودم- حد اقل مطمئنم پول این رو داشتم سیستم خوب ببندم-اما به چند دلیل کنسول رو ترجیح دادم
1-نصب بازی ها و زمان بردن نصب-
2- تا PC بالا بیاد و بخوای بازی کنی -اعصابم خط خطی میشه
3- کرک های خوشحال و بسیار مضخرف که مثلا برای یک gf 2 من 10 تا کرک ریختم تا درست شد
4-گیم های انحصاری کنسول
5- راحتی کنترلر بازی با کنسول(البته 3 سال پیش برام سخت بود ولی دسته 360 واقعا فوق العاده عمل کرد توی FPS بعد از PC من 360 رو ترجیح میدم -برای PC همه رفیقام هم کنترلر 360 گرفتم)
6-FIFA EA SPORT واقعا ورژن کنسولیش خارق العادست!!!!!
7-XBOX LIVE و بخش مالتی پلیرش
8-ارزونی و فوق العاده دم دست بودن بازیهاش
9-عرضه شدن زودتر بازیها در نسخه کنسولی
10-راحتی حمل- مثلا میریم خونه فامیلا-اگه چتر روزانه باشه با خورم براحتی میبرمش-توی مسافرت ها همیشه همرامه

همین ها رو داشته باش- اگه باز هم خواستی بگو برات میگم

-در ضمن من نمیگم از کی بخر- من فقط توپخونه رو پیشنهاد نمیکنم!!!حاضرم با از هر جایی کنسول بخرم
ولی از توپخونه نخرم!!!!اگه پول داشتی برو از NG بخر- هم کلاس داره میگی از توپخونه نخریدم- هم اینکه اونها دستگاهاشون رو بصورت اورجینال و باز نشده از توپخونه میگیرند و خودشون باز میکنند و کپی خور میکنند!!زیر 5 دست نمیگذره که هم دستشو بردارند-هم قاب کنسول رو عوض کنند-هم کارتن کنسول رو عوض کنند!هم پیچای دستگاه رو نبندند!!!

کلا خرید از توپخونه=ریختن پول درون جوی اب

-------------
برای چک کردن مشخصات هم-پشت اداپتور رو نگاه کن(عکس -کلیک کنید) باید 150Wنوشته باشه
-بعدش پشت دستگاه هم نوشته باشه12V DC, 12.1 A ; 5Vsb, 1 A (روی لیبل کناری ورودی فیش تصویر)
-تاریخش هم 2009 به بعد باشه-
-اگه ارکید گرفتی -باید حافظه داخلی داشته باشه!
-ورودی دستگاه جسپر برای فیش اداپتور باید اینجوری باشه (به قسمت زرد توجه کن باید اونطوری باشه)
-فیش نری اداپتور که به همون قسمت دستگاه میخوره هم باید بدین شکل باشه

به اون دو قسمت زرد در دو عکس توجه کن -(در جسپر اینطوری طراحی شده و فقط اون قسمت هاش با مادر بردهای قبلی فرق داره)

----------------------
سلام
ببخشیدا
گفتین تو مصرف باطری ضایع میزنه
من سیزده چهارده ساعت اویلو رفتم تا اخرش بعضافه پنج شیش ساعت از بازی های دیگه باطریشم هنوز کار میکنه
خب
این الان
چطوریاست
به اصل نزدیکه یا تقلبی
من 2تا دوراسل توی اصل(دسته) انداختم - 2 تا دوراسل توی تقلبی(دسته)
دسته اصل نزدیک 50-60 ساعت استفاده کرد از باتری و باتری رو کاملا خالی و ضعیف کرد
-دسته تقلبی نزدیک 25-شایدم 20 ساعت زد باتری خالیه-من اون باری رو انداختم روی دسته اصل -نزدیک6 روزی باهاش بازی میکردم.
-شما برای اطمینان اگه از توپخونه رد شدی- برو بگو دسته 360 و PS3 اصل میخوام- 10 جا قیمت بگیر
بعد به یکی دیگه بگو بره بگه هم بدل میخوام هم اصلش رو -
همونجا برات از زیر میز رو میکنه(البته اصل رو خیلی برای مردم ناخودی رو نمیکنه)
مجید شامی(همونی که پول بچه ها رو بالا کشیده)

من میشناختمش -اون همه این چیزا رو به من نشون داد-خدایش مرد بود- اول بصورت غیر حرفه ای اومد تو بازار دهن هرچی توپخونه ای بود سرویس کرد
الیت رو 330-350 میداد-هیچ جایی زیر 440 پیدا نمیکردی!!!!
بعد رفت پیش چنتا از این توپخونه ایها!!!اونا انداختنش توی خط و اون هم کشوندن به این راها-قدیم جنسش از دبی میومد-اونا گفتن بیا بریم از بانه بیار(فیاض رو میگم-ادرسش اینه:پاساژلباف میری تو سمت راست مغازه ای که قبل از پله های بطرف طبقه دوم هست )همونها ین رو بد بخت کردن- داداشش رو 3 هفته پیش دیدم-یکسری چیز بمن گفت-
توی همین ارواط که پیش خودمون میمونه

سلام برای اینکه 360 بتونه vcd بخونه باید چیکار کرد. ؟
÷چ یا چیزی لازم داره نصب کنم.؟
CD اجرا نمیکنه!!!!به هیچ وجه-حتی با اپدیت

آخرین ویرایش:
سلام
اقا من واسه خودت گفتم پاک نکنن پستتو یوقت
خب
مگه بقیه دسته ها ساخته کجا هستش
کنسولشم چین میزنه دستشم چینیه دیگه عزیزم
عزیزم بابت اینکه سریع جواب دادی ممنونم
راسی
من از فتحی خریدم کنسولمو
اگه
واقعا قصد فوضولی ندارما فقط میخوام تجربه شه که نخرم دیگه از ایشون
اون اتفاقی که براتون افتاد برام پی ام خصوصی کنید:blushing:

سلام
ببخشیدا
گفتین تو مصرف باطری ضایع میزنه
من سیزده چهارده ساعت اویلو رفتم تا اخرش بعضافه پنج شیش ساعت از بازی های دیگه باطریشم هنوز کار میکنه
خب
این الان
چطوریاست
به اصل نزدیکه یا تقلبی

اگر کدک را از xboxlive بگیری نشون میده :biggrin1:
اتفاقا منم با کنسول قبلیم (که بن شد فنا شد :() 5 6 ماه پیش یه کدک آپدیت کردم حتی فرمت Quick Time رو هم اجرا نکرد! در کل امیدواری الکی نده بهتره! :دی چون در هیچ صورت اجرا نمیکنه!

پ.ن: این در صورتی هست که PS3 حتی فرمت MKV رو هم اجرا میکنه! :دی

اتفاقا منم با کنسول قبلیم (که بن شد فنا شد :() 5 6 ماه پیش یه کدک آپدیت کردم حتی فرمت Quick Time رو هم اجرا نکرد! در کل امیدواری الکی نده بهتره! :دی چون در هیچ صورت اجرا نمیکنه!

پ.ن: این در صورتی هست که PS3 حتی فرمت MKV رو هم اجرا میکنه! :دی
خوب معلومه اون فرمت عجیب قریب را خود سونی درست کرده
تا اونجایی هم که نیاز کاربر باشه xbox پشتیبانی می کنه مطمئن باش
در آخر هم حیف نیست با xbox فیلم نگاه کرد اونم از نوع vcd
طوری گفتی امیدواری الکی هر کی ندونه فکر می کنه چی گفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or