تقریبا مشخصه یکسالیه براش بازی نخریدی-چون ixtreme شما 1.5 هست:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
--
در سال 2008 دستگاه ها با درایو لایتون عرضه میشدن -پس این یعنی درایوت لایتون هست!!!
-شما گفتی بازی virtua tennis 2009 توی دستگاهت اجرا نمیشه- از اونجایی که پارسال نزدیک کریسمس MS اقدام به عرضه بازیها با قفل ویدئویی wave 3 کرد- iXtreme 1.51 عرضه شد.برای اجرای بازیهای کپی بار قفل ویدئیی wave3 -
virtual tennis 2009 هم قفل ویدوئیش wave3 بود-چون توی دستگاه شما اجرا نشد -پس iXtreme دستگاهتون حتما 1.5 هست چون غیر از اون ixtreme دیگه ای برای لایتون نیومده بود!!!!
پاسخ-سوال 2 -:برای درایو لایتون به یک کیت برای در اوردن key Drive نیاز دارید- پس چون key رو ندارید!باید بدید بیرون- توپخونه هم -ارتقا میده- اگه خواستی بگو ادرس بدم ولی من NG رو توصیه میکنم- پیک هم وسیله ی منا سبیه!!!اینا دیگه تجربی حاصل شده- اینقدر برای اینو اون تشخیص دادیم:biggrin1:پیر شدیم برادر-الانم خودم دستگاهم بخاطر کنکور کناره-ولی بخاطر اپدیت بودن اطلاعاتم و کمک به دوستان میایم حدسیات میزنیم:biggrin1::biggrin1::biggrin1:البته کار راحتیه -و شما هم براحتی یاد میگیرید
ببین رفقات ولیعصر نمیان!بده اونا برات بیارن.بچه mini cityباشی و کمبود بودجه داشته باشی-تابلوئه نداری:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
---------------------
پاسخ سوال 3:
با ریختن 1.6 تمامی Wave 3 ها براحتی اجرا میشند!!!
من فقط مطمئنم که Virtua tennis 2009 -بازی wave 3 هست!
روی اون بازی G.I.Joe شک دارم- 70% احتمال میدم اینم 3 باشه ولی
باقیشون wave 4 هستند L4D2 هم wave 5 هست(ولی با اکتیویت دیسک و یا تبدیل به Wave 3 روی 1.6 اجرا میشه)
--------------------
پاسخ 4:
منظور از اواتارها همون ادمک کوچو لو هاست!!!!من فکر میکنم شما حتی داشبورد جدید رو هم نصب نکردید:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
اگه نصب نکردید که بهتر- برید 1.6 رو بریزید و تبدیل شده ها رو بازی کنید!!!
ولی داشبورد جدید واقعا قشنگ و جالبه
به این صفحه سر بزنید اگه خواستید اخرین ورژن رو دانلود کنید و روی دستگاه بریزید
اون ادمک ها که بهشون اواتار میگن- اگر دیسک wave4 رو تبدیل به Wave 3 بکنید
بع اون بازی اپدیت داشته باشه- اپدیتش دچار مشکل میشه و اون ادمک ها سیاه رنگ میشند-برای سیاه رنگ نشدن -شما باید اخرین ورژن اپدیت رو بوسیله ی فلش یا رایت روی CD -درون دستگاه بریزید-
لینک اخرین اپدیت به همراه روش ریختن توی اون صفحه ای که گزاشتم هست
واقعا از اينكه اين همه وقتتون رو گذاشتين ممنونم.
من با اجازتون در جلوي كنسول رو باز كردم تا از نوع درايو مطمون شم. از رنگ سيمها فهميدم كه درايو از نوع Benq است (رنگ سيمها سفيد هستش) حالا براي آپگريد حتمآ بايد درايو از داخل كنسول خارج بشه؟ يعني من نميتونم اين كارو خودم انجام بدم؟
آيا با ريختن Ixtreme جديد داشبورد هم باهاش Upgrade ميشه يا اونو جداگانه بايد آپديت كرد؟
داشبورد جديد چه مزايايي نسبت به داشبورد فعلي من داره از آنجاييكه من Live بازي نمي كنم.
من System Info رو چك كردم و شماره داشبورد به اين صورت هستش:
[LTR]D:2.0.6717.0 - K:2.0.6717.0 (BK:2.0.188[/LTR]
ممنون از زحمات شما