1- اینو کاملا قبول دارم چون خیلی فرمت پوکیده ای هست دیگه و کاملا از رده خارج شده!نه x360 و نه ps3 نمی تونن VCD پخش کنن و هیچ آپدیتی هم برای این کار وجود نداره. فرمت های از رده خارج شده ای که هیچ استفاده نداره رو کسی نمیاد الان دیگه وقت روش بزاره و با کنسول مچ کنه.
بعضی فیلم های DVD یعنی چی؟ دیسکی که می گذاری یا فرمت DVD هست یا نیست. کلاً دو حالت فقط وجود داره که یه DVD خونده نشه تو 360 که دقیقاً شامل ps3 هم می شه هردوش:
1) فیلم DVD اورجینال باشه و ریجنش با ریجن کنسول یکی نباشه که پخش نمی شه.
2) دیسکی که گذاشتین DVD نیست و همینطور به صورت دستی فقط فایل های با پسوند VOB توش کپی شده که خوب اینو هیچ DVD-Playerی نمی تونه پخش کنه.
تو ایران هر دیسکی به اسم DVD بهتون می دن دلیلی نداره که واقعاً فرمت dvd داشته باشه اون.
Quick Time می خواستی اجرا کنی؟ پسوند QT/MOV رو حتی بیشتر media player های معتبر کامپیوتر هم نمی شناسن اونوقت می خوای 360 اجراش کنه؟ شاید منظورت mp4 بوده که اون الزاماً ربطی به quick time نداره، البته درسته بر پایه فرمت qt هست ولی خود mp4 هم مثل avi با چند مدل کدک مختلف می تونه ساخته بشه و فقط فایل هایی که کدکش توسط 360 یا ps3 ساپرت شده باشند پخش می شن.
فکر کنم منظورت این جمله بود اشتباه نوشتی:
این در صورتی هست که PS3 حتی فرمت MKV رو هم اجرا نمیکنه!
mkv یه پسوند معتبر در زمینه پخش فیلم های با کیفیت hd هست که مدتی هم هست که خیلی معروف شده به خاطر کیفیت و حجم مناسبش و هیچ ربطی هم به سونی نداره. ولی خوب در حال حاضر توسط هیچ کدام از کنسول ها پشتیبانی نمی شه و تنها راه اجراش روی کنسولا از طریق stream کردن با کامپیوتر است.
ايني كه من ديدم 3 تا تصوير مختلف بود نه يك تصويرهمون جور كه با 1 pc به 10 تا مونيتور تصوير ميدن ! يك دستگاه هست كه 10 به 1 5 به 1 3 به 1 تصوير ميده
مايه لازم نيست. دو تا ايكس باكس قرض ميگيريم از دوستانشما باید خیلی مایه داشته باشی تا بتونی این کار رو انجام بدی:laughing: اونها 3 تا xbox رو باهم شیر (share) میکنند
چند تا سوال واسه خرید هارد 20 دسته دوم یکی اینکه از کجا بفهمم اصله ؟ میتونم بفهمم هارد باز شده؟
اصلا خرید دسته دوم خطر نداره ؟ کسی حدود قیمت داره؟ (شرمنده زیاد شد :confused![]()

چند تا سوال واسه خرید هارد 20 دسته دوم یکی اینکه از کجا بفهمم اصله ؟ میتونم بفهمم هارد باز شده؟
اصلا خرید دسته دوم خطر نداره ؟ کسی حدود قیمت داره؟ (شرمنده زیاد شد :confused![]()
45نوش هست-چند تا سوال واسه خرید هارد 20 دسته دوم یکی اینکه از کجا بفهمم اصله ؟ میتونم بفهمم هارد باز شده؟
درود
می گم از کجا بفهمم BenQ دارم یا Lite on؟ اون تصویری که می گه سیم زرد و سفید و اینا رو دیدم وی نمی دونم دقیقا کجاشه این سیما!
ممنون
دوست عزیز face plate رو باز کنی معلوم میشه:biggrin1:
![]()
![]()
اگه عکس ها باز نشد این لینکشون
http://www.llamma.com/xbox360/repair/images/360_opening/360Dissassembly 001.jpg
http://www.llamma.com/xbox360/repair/images/360_opening/360Dissassembly 004.jpg