capitanrayan ممنون از اینکه جوابمو دادین .
یعنی ما خودمون نمیتونیم 1.61 رو نصب کنیم ؟
برای لایتون 1.61 نمیاد- ixtreme به اسم LT عرضه خواهد شد!!
شما بهتره بدید بیرون-چون باید کنسول باز بشه(که اون فکر نکنم از شما بر بیاد)و اینکه برای بدست اوردن Key Drive نیاز به یک کیت دارید -باید به چند جای برددرایو لحیم کنید -بعد از طرق برنامه و PC بدستش بیارید(درایو هم باید به مادر برد PC وصل بشه)کلا 10 تومن بده-خودت رو اذیت نکن:biggrin1:
سلام دوستان
من اولین بار که کنسولم رو خریدم با forza 3 به 8955 آپدیت کردم
بعد از یک هفته از روی کنجکاوی رفتم روی test connectin live رفتم وبعد از کانکت به اینترنت از من درخواست آپدیت کرد
من هم قبول کردم بعد از بالا اومدن پنجره ای دیدم که نوشته 100 دقیقه مونده تا آپدیت
من هم سزیع خارج شدم چون حوصله شو نداشتم و میخواستم بازی کنم:biggrin1:
حا لا میبینم که همه آواتار هام پاک شده وخیلی ویدیو ها اجرا نمیشه
1.من میتونم چیکار کنم که آواتار هام برگرده و ویدیو ها اجرا بشه؟:confused:
2.میتونم در 360 فرمت mp4 اجرا کنم؟
شما اصلا اشتباه کردی کردی کنسول رو به لایو وصل کردی-چون امکان داره کنسولت بن بشه و برای همیشه کلی امکانات رو از دست بدی!!!
-شما اگه ADSL داری برو اخرین اپدیت رو از این صفحه دانلود کن
(لینک دانلود اپدیت توی صفحه هست)
-بعد بوسیله ی فلش یا CD بریز روی دستگاه(اموزش اونم لینکش توی پست اولش هست)
بعد اپدیت رو به همون صورت گفته شده درون فلش -بریز یا روی CD رایت کن- بعدش بریز روی دستگاه!!!
-بعد دیسک رو بزار توی دستگاه و اپدیت رو نصب کن-
ببین اواتارهات برمیگرده یا نه!
---
برای MP4 باید به لایو وصل بشی-دیگه اصلا وصل نشو تا IXTREME LTعرضه
بشهبعدش به لایو وصل شو و کنسولت رو اپدیت کن!!!
اون که کامل شد-(همون 100 دقیقه ایه)
بعدش برو یک فایل MP4 که درون DVD یا CD داری اجرا کن(به لایو وصل باش اون موقع)
خودش ارور میده- بعد میگه میخواید برای نشون دادن فایلهای MP4 دستگاه اپدیت بشه-شما تایید کن-بعد از اپدیت شدن نشون میده-این نوع فایل رو!!!
فعلا به لایو وصل نشو!!!شانس بیاری شناسایی نشده باشی-که بنت کنند!!!
هر وقت LT اومد و ریختی روی دستگاهت برو به لایو وصل شو!!!
پ.ن:البته برو خدا رو شکر کن دستگاهت نسوخت-چون توی یکی از همین اپدیت ها(قسمتی که اگوست عرضه شد)چون فایل NAND رو بکلی تغییر میداد اگر از لایو قطع میشدی- دستگاهت برای همیشه از بین میرفت!!!
شانس اوردی رفیق
-چندین دستگاه موقع این اپدیت قطع شدند و دستگاهشون سوخت!!!
متاسفانه یا خوشبختانه ( یا هیچکدوم :biggrin1: )
360 اصلا vcd را نمی خونه ( البته cd را می خونه مثلا اگه عکس ریخته باشید )
هیچ فکر نمی کردم نتونه بخونه
شاید هم فرقی نکرد
همون -موقع عرضه هم موارد پخش کننده فقط به DVD فیلم اشاره کرده بودند-
(برای فیلم)
اشکان توضیح کاملی صفحه قبل داده-میتونید بخونید
نوشته شده توسط [DOG];869190:
یه اکتیویت دیسک گرفتم و ازش به طور معمولی رایت کردم اما بازی ها رو اجرا نمیکرد
رایتش قاق داره؟
چون مال رفیقم بود دیسک اصلی و 4000 تومن داد.منم گرفتم یکی رو دیسک 9 زدم اما انگار نشد
یک فایل 2 مگی هست!!!
باید روی DVD9 رایت کنی!!!!
شاید بد رایت شده-ایمیج بگیر رایت کن!!!
وگرنه چیز خاصی نداره!!!(اگه انبارم نشد برو بخر- الکی هی 1تومن پول DVD9 خام رو نده)
واقعا از اينكه اين همه وقتتون رو گذاشتين ممنونم.
من با اجازتون در جلوي كنسول رو باز كردم تا از نوع درايو مطمون شم. از رنگ سيمها فهميدم كه درايو از نوع Benq است (رنگ سيمها سفيد هستش) حالا براي آپگريد حتمآ بايد درايو از داخل كنسول خارج بشه؟ يعني من نميتونم اين كارو خودم انجام بدم؟
آيا با ريختن Ixtreme جديد داشبورد هم باهاش Upgrade ميشه يا اونو جداگانه بايد آپديت كرد؟
داشبورد جديد چه مزايايي نسبت به داشبورد فعلي من داره از آنجاييكه من Live بازي نمي كنم.
من System Info رو چك كردم و شماره داشبورد به اين صورت هستش:
[LTR]D:2.0.6717.0 - K:2.0.6717.0 (BK:2.0.188[/LTR]
ممنون از زحمات شما
ممنون بابت اطلاعات--پس با توجه به این حرفتون تا ماه 4 رُم 2008 هم بنکیو روی دستگاه ها بوده!!!
ادیت:بله درسته فکر میکنم لایتون از اگوست یا جون اومد تو بازار!!!!شرمنده واقعا رفیق.
-پس شما میتونی بری 1.61 رو بریزی دیگه فقط wave 4 بخری!!!بدون هیچ دردسری!!!!1.61 برای بنکیو عرضه شده!!!
-ixtreme ربطی به داشبورد نداره!!!
داشبورد جدید چنتا قابلیت مهم داره(البته شاید ریخته باشیدش)به عکس های همون صفحه نگاه کنید!!
مثلا میتونید بازی رو توی هارد کنسول نصب کنی-صفحه های داشبورد خوش دست تر شده-منوها عوض شده-اواتار(ادمک میتونید بسازی)
در محیط لایو کلی کارایی داره-
کلا ریختنش چیز بهتریه-به نظرم بریزش-قشنگ میشه محیط(البته اگه نریختی-اگر هم ریختی-این یکی جدید تره):biggrin1: