راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

خوب معلومه اون فرمت عجیب قریب را خود سونی درست کرده
تا اونجایی هم که نیاز کاربر باشه xbox پشتیبانی می کنه مطمئن باش
در آخر هم حیف نیست با xbox فیلم نگاه کرد اونم از نوع vcd
طوری گفتی امیدواری الکی هر کی ندونه فکر می کنه چی گفتم
چرا الکی از خودت درمیاری؟! فرمت MKV محصول سایت Mastroka هست و کوچکترین ربطی به سونی نداره!
خوب فیلم DVD نیاز کاربر نیست! من از بین 20 فیلمی که امتحان کردم 6 7 تاش رو اجرا نکرد!
اینو راست میگی چون ممکنه مشکلاتی پیش بیاد! کسی هم که از شما سوال کرد پرسید: "VCD اجرا میکنه یا نه؟! نپرسید که Blu-Ray" اجرا میکنه؟!" شما هم گفتی اجرا میکنه در صورتی که اجرا نمیکنه! این امیدواری نیست؟! :confused: والا چی بگم؟!

نوشته شده توسط [DOG];868401:
سلام برای اینکه 360 بتونه vcd بخونه باید چیکار کرد. ؟
÷چ یا چیزی لازم داره نصب کنم.؟
نه x360 و نه ps3 نمی تونن VCD پخش کنن و هیچ آپدیتی هم برای این کار وجود نداره. فرمت های از رده خارج شده ای که هیچ استفاده نداره رو کسی نمیاد الان دیگه وقت روش بزاره و با کنسول مچ کنه.
چرا اطلاعات غلط میدی عزیز من؟! 360 فیلم DVD رو هم بعضی هاش رو فقط نشون میده! VCD که بماند!
بعضی فیلم های DVD یعنی چی؟ دیسکی که می گذاری یا فرمت DVD هست یا نیست. کلاً دو حالت فقط وجود داره که یه DVD خونده نشه تو 360 که دقیقاً شامل ps3 هم می شه هردوش:
1) فیلم DVD اورجینال باشه و ریجنش با ریجن کنسول یکی نباشه که پخش نمی شه.
2) دیسکی که گذاشتین DVD نیست و همینطور به صورت دستی فقط فایل های با پسوند VOB توش کپی شده که خوب اینو هیچ DVD-Playerی نمی تونه پخش کنه.

تو ایران هر دیسکی به اسم DVD بهتون می دن دلیلی نداره که واقعاً فرمت dvd داشته باشه اون.
اتفاقا منم با کنسول قبلیم (که بن شد فنا شد :() 5 6 ماه پیش یه کدک آپدیت کردم حتی فرمت Quick Time رو هم اجرا نکرد! در کل امیدواری الکی نده بهتره! :دی چون در هیچ صورت اجرا نمیکنه!
Quick Time می خواستی اجرا کنی؟ پسوند QT/MOV رو حتی بیشتر media player های معتبر کامپیوتر هم نمی شناسن اونوقت می خوای 360 اجراش کنه؟ شاید منظورت mp4 بوده که اون الزاماً ربطی به quick time نداره، البته درسته بر پایه فرمت qt هست ولی خود mp4 هم مثل avi با چند مدل کدک مختلف می تونه ساخته بشه و فقط فایل هایی که کدکش توسط 360 یا ps3 ساپرت شده باشند پخش می شن.
پ.ن: این در صورتی هست که PS3 حتی فرمت MKV رو هم اجرا میکنه! :دی
فکر کنم منظورت این جمله بود اشتباه نوشتی:
این در صورتی هست که PS3 حتی فرمت MKV رو هم اجرا نمیکنه!
خوب معلومه اون فرمت عجیب قریب را خود سونی درست کرده
تا اونجایی هم که نیاز کاربر باشه xbox پشتیبانی می کنه مطمئن باش
در آخر هم حیف نیست با xbox فیلم نگاه کرد اونم از نوع vcd
طوری گفتی امیدواری الکی هر کی ندونه فکر می کنه چی گفتم
mkv یه پسوند معتبر در زمینه پخش فیلم های با کیفیت hd هست که مدتی هم هست که خیلی معروف شده به خاطر کیفیت و حجم مناسبش و هیچ ربطی هم به سونی نداره. ولی خوب در حال حاضر توسط هیچ کدام از کنسول ها پشتیبانی نمی شه و تنها راه اجراش روی کنسولا از طریق stream کردن با کامپیوتر است.

چرا الکی از خودت درمیاری؟! فرمت MKV محصول سایت Mastroka هست و کوچکترین ربطی به سونی نداره!
خوب فیلم DVD نیاز کاربر نیست! من از بین 20 فیلمی که امتحان کردم 6 7 تاش رو اجرا نکرد!
اینو راست میگی چون ممکنه مشکلاتی پیش بیاد! کسی هم که از شما سوال کرد پرسید: "VCD اجرا میکنه یا نه؟! نپرسید که Blu-Ray" اجرا میکنه؟!" شما هم گفتی اجرا میکنه در صورتی که اجرا نمیکنه! این امیدواری نیست؟! :confused: والا چی بگم؟!
در مورد mkv حق با شماست من این فرمتو با یک فرمت دیگه اشتباه گرفتم
ولی در مورد اون 20 فیلم احتمالا dvd های شما مشکل داره
در مورد vcd هم حتما من تحقیق می کنم و اطلاعات دقیقی در همین جا میذارم

بازي هاي اجرا نميشه

سلام، من د رحدود 1 سال پيش يه آركيد خريدم سري پال و از اون موقع تا حالا بازي جديد واسش نخريده بودم تا اينكه امروز رفتم و 5 تا بازي خريدم كه هيچ كدومشون اجرا نشد. وقتي ديسك رو ميذارم فقط آرم بزرگ XBOX360‌رو نشون ميده و هيچ اتفاقي نميفته.

حالا ميخوام بدونم كه مشكل از چيه؟ بازيهاي قبلي خودم رو براحتي اجرا ميكنه و هيچ مشكلي نداره فقط بازيهاي جديدي رو خريدم نميخونه. آيا بايد فريمور رو آپديت كنم؟ كلا چي كار بايد بكنم.

در ضمن بازيها رو هم از مركز خريد كوهستان خريدم زير زمين.

اين هم ليست بازيهايي هستش كه خريدم:

G.I.Joe
Virtua Tennis 2009
Tekken 6
Modern Warefare 2
Left4Dead 2
SpongeBob's Truth or Square

ممنون ميشم جوابمو بدين.

سلام، من د رحدود 1 سال پيش يه آركيد خريدم سري پال و از اون موقع تا حالا بازي جديد واسش نخريده بودم تا اينكه امروز رفتم و 5 تا بازي خريدم كه هيچ كدومشون اجرا نشد. وقتي ديسك رو ميذارم فقط آرم بزرگ XBOX360‌رو نشون ميده و هيچ اتفاقي نميفته.

حالا ميخوام بدونم كه مشكل از چيه؟ بازيهاي قبلي خودم رو براحتي اجرا ميكنه و هيچ مشكلي نداره فقط بازيهاي جديدي رو خريدم نميخونه. آيا بايد فريمور رو آپديت كنم؟ كلا چي كار بايد بكنم.

در ضمن بازيها رو هم از مركز خريد كوهستان خريدم زير زمين.

اين هم ليست بازيهايي هستش كه خريدم:

G.I.Joe
Virtua Tennis 2009
Tekken 6
Modern Warefare 2
Left4Dead 2
SpongeBob's Truth or Square

ممنون ميشم جوابمو بدين.
اين بازي هاي جديد كه اومدند قفل جديد دارند. بايد ببري ايكس باكست رو بيرون اپديت كني . يا آموزش اپديت ixtreme رو همين جا بگيري و خودت انجام بدي

چند تا سوال ديگه

اين بازي هاي جديد كه اومدند قفل جديد دارند. بايد ببري ايكس باكست رو بيرون اپديت كني . يا آموزش اپديت ixtreme رو همين جا بگيري و خودت انجام بدي

خيلي ممنون از پاسخ سريعتون. من بخوام بدم آپگريد كنن، چقدر هزينه آپگريد هستش و چقدره تحويل ميدن؟ مطمئن ترين جا تو تهران كه نزديك ميني سيتي باشه كجا رو ميشناسين؟

اگه خودم بخوام آپگريد كنم، به كدوم قسمت فروم بايد مراجعه كنم و چه اطلاعاتي از دستگاهم بايد داشته باشم؟ (نوع درايو، فريمور دستگاه و ...)

تاريخ ساخت آركيد من در پشت دستگاه 04-01-2008 نوشته. مشه نوع درايو و نسخه فريمور دستگاه رو از روي اين تعيين كرد و اگه ميشه چطوري؟

ببخشيد كه خيلي سوال پرسيدم. راستش ميخوام اين بازيهايي رو كه خريدم بازيشون كنم!

ممنون از راهنمايي هاتون

دوست عزیز-شما ixtreme 1.6 رو هم حتی نریختید-
چون این دوتا از این بازیها wave 3 هستند!!!!
درایوتون لایتون هست و فریم ویرش 1.5 هست-

-شما اولندش اگه بخوای الان بازی کنی این دیسک ها رو -میتونی بریبگی ixtreme 1.6 رو برات بریزن(هطینش نهایتش 10 تومنه-NG توی تهران کارش خوبه- http://nextgen.ir/)
بعدش- یک اکتیویت دیسک بگیری!بازی های Wave 4 رو با اون بازی کنی!!!!!

یا اینکه بیخیال اواتارهات بشی و بری بازیهای تبدیل شده به Wave 3 رو بخری-که اواتارهات با اپدیت سیاه میشه!!!از اونها استفاده کنی
-برای جلوگیری از سیاه شدن اواتارهات میتونی-اخرین اپدیت رو روی فلش بریزی و به دستگاه وصل کنی- بعد از دیسک های تبدیل شده استفاده کنی

یک راه دیگه هم هست- یکی دو هفته صبر کنی(شاید کمتر شایدم بیشتر)که iXtreme LT عرضه بشه بعد اون رو بریزی
نه دیگه 2بار پول ریختن فریم ویر میدی!!نه دیگه برای اجرای بازیهای جدید به این جور مضخرف بازیها نیاز داری!!!باز هم خودت میدونی.

اگه خواستی اپدیت کنی -به نظرم برو نکس جن- قبلش هم یک زنگ بزن- که وقت خالی داشته باشه و یکی دو ساعته تحویل بده-بعد قضیه اکتیویت دیسک رو هم همونجا برات تعریف میکنه-فکر کنم برای فروش داشته باشه-بازی تبدیل شده هم داره -هر کدوم میلت بود بگیر و استفاده کن

دوست عزیز-شما ixtreme 1.6 رو هم حتی نریختید-
چون این دوتا از این بازیها wave 3 هستند!!!!
درایوتون لایتون هست و فریم ویرش 1.5 هست-

-شما اولندش اگه بخوای الان بازی کنی این دیسک ها رو -میتونی بریبگی ixtreme 1.6 رو برات بریزن(هطینش نهایتش 10 تومنه-NG توی تهران کارش خوبه- http://nextgen.ir/)
بعدش- یک اکتیویت دیسک بگیری!بازی های Wave 4 رو با اون بازی کنی!!!!!

یا اینکه بیخیال اواتارهات بشی و بری بازیهای تبدیل شده به Wave 3 رو بخری-که اواتارهات با اپدیت سیاه میشه!!!از اونها استفاده کنی
-برای جلوگیری از سیاه شدن اواتارهات میتونی-اخرین اپدیت رو روی فلش بریزی و به دستگاه وصل کنی- بعد از دیسک های تبدیل شده استفاده کنی

یک راه دیگه هم هست- یکی دو هفته صبر کنی(شاید کمتر شایدم بیشتر)که iXtreme LT عرضه بشه بعد اون رو بریزی
نه دیگه 2بار پول ریختن فریم ویر میدی!!نه دیگه برای اجرای بازیهای جدید به این جور مضخرف بازیها نیاز داری!!!باز هم خودت میدونی.

اگه خواستی اپدیت کنی -به نظرم برو نکس جن- قبلش هم یک زنگ بزن- که وقت خالی داشته باشه و یکی دو ساعته تحویل بده-بعد قضیه اکتیویت دیسک رو هم همونجا برات تعریف میکنه-فکر کنم برای فروش داشته باشه-بازی تبدیل شده هم داره -هر کدوم میلت بود بگیر و استفاده کن

خيلي ممنون از اينكه اينقدر سريع پاسخ دادين.
من خيلي وقت بود سراغ كنسولم نرفته بودم و به خاطر همينه كه آپديت نيست.

يه چند تا سوال ديگه داشتم:

سوال اول:
چطوري نوع درايو و فريمور رو تعيين كريدن؟ براي اطلاع خودم مي خوام بدونم.

سوال دوم:
ixtreme 1.6 رو خودم هم مي تونم بريزم يا اينكه حتمآ بايد بدم يكي اين كارو واسم انجام بده؟ راستش مشكل هزينش نيست. رفت و آمد واسم سخته. اگه خودم بخوام اينكارو بكنم از كجا بايد شروع كنم. اگه ميشه آدرس مقاله آموزشي و نرم افزار مورد نياز رو بذاريد. آيا براي ريختن ixtreme 1.6 نياز به سخت افزار خاصي هست؟

سوال سوم:
بعد از اينكه ixtreme 1.6 روي كنسول ريخته شد، بازي هاي wave3 براحتي اجرا ميشن؟ از اين بازيهايي كه من خريدم كدوم يكيشون Wave3 هستش و بطور كلي نوع Wave رو از كجا بايد مشخص كرد؟

سوال چهارم:
منظورتون رو از اين جملات نفهميدم. اگه ميشه بيشتر توضيح بدين:

باز هم از اينكه وقتتون رو ميذارين ممنونم.

خيلي ممنون از اينكه اينقدر سريع پاسخ دادين.
من خيلي وقت بود سراغ كنسولم نرفته بودم و به خاطر همينه كه آپديت نيست.

يه چند تا سوال ديگه داشتم:

سوال اول:
چطوري نوع درايو و فريمور رو تعيين كريدن؟ براي اطلاع خودم مي خوام بدونم.

سوال دوم:
ixtreme 1.6 رو خودم هم مي تونم بريزم يا اينكه حتمآ بايد بدم يكي اين كارو واسم انجام بده؟ راستش مشكل هزينش نيست. رفت و آمد واسم سخته. اگه خودم بخوام اينكارو بكنم از كجا بايد شروع كنم. اگه ميشه آدرس مقاله آموزشي و نرم افزار مورد نياز رو بذاريد. آيا براي ريختن ixtreme 1.6 نياز به سخت افزار خاصي هست؟

سوال سوم:
بعد از اينكه ixtreme 1.6 روي كنسول ريخته شد، بازي هاي wave3 براحتي اجرا ميشن؟ از اين بازيهايي كه من خريدم كدوم يكيشون Wave3 هستش و بطور كلي نوع Wave رو از كجا بايد مشخص كرد؟

سوال چهارم:
منظورتون رو از اين جملات نفهميدم. اگه ميشه بيشتر توضيح بدين:

باز هم از اينكه وقتتون رو ميذارين ممنونم.
تقریبا مشخصه یکسالیه براش بازی نخریدی-چون ixtreme شما 1.5 هست:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
--
در سال 2008 دستگاه ها با درایو لایتون عرضه میشدن -پس این یعنی درایوت لایتون هست!!!
-شما گفتی بازی virtua tennis 2009 توی دستگاهت اجرا نمیشه- از اونجایی که پارسال نزدیک کریسمس MS اقدام به عرضه بازیها با قفل ویدئویی wave 3 کرد- iXtreme 1.51 عرضه شد.برای اجرای بازیهای کپی بار قفل ویدئیی wave3 -
virtual tennis 2009 هم قفل ویدوئیش wave3 بود-چون توی دستگاه شما اجرا نشد -پس iXtreme دستگاهتون حتما 1.5 هست چون غیر از اون ixtreme دیگه ای برای لایتون نیومده بود!!!!

اینا دیگه تجربی حاصل شده- اینقدر برای اینو اون تشخیص دادیم:biggrin1:پیر شدیم برادر-الانم خودم دستگاهم بخاطر کنکور کناره-ولی بخاطر اپدیت بودن اطلاعاتم و کمک به دوستان میایم حدسیات میزنیم:biggrin1::biggrin1::biggrin1:البته کار راحتیه -و شما هم براحتی یاد میگیرید
پاسخ-سوال 2 -:برای درایو لایتون به یک کیت برای در اوردن key Drive نیاز دارید- پس چون key رو ندارید!باید بدید بیرون- توپخونه هم -ارتقا میده- اگه خواستی بگو ادرس بدم ولی من NG رو توصیه میکنم- پیک هم وسیله ی منا سبیه!!!
ببین رفقات ولیعصر نمیان!بده اونا برات بیارن.بچه mini cityباشی و کمبود بودجه داشته باشی-تابلوئه نداری:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
---------------------
پاسخ سوال 3:
با ریختن 1.6 تمامی Wave 3 ها براحتی اجرا میشند!!!
من فقط مطمئنم که Virtua tennis 2009 -بازی wave 3 هست!
روی اون بازی G.I.Joe شک دارم- 70% احتمال میدم اینم 3 باشه ولی
باقیشون wave 4 هستند L4D2 هم wave 5 هست(ولی با اکتیویت دیسک و یا تبدیل به Wave 3 روی 1.6 اجرا میشه)
--------------------
پاسخ 4:
منظور از اواتارها همون ادمک کوچو لو هاست!!!!من فکر میکنم شما حتی داشبورد جدید رو هم نصب نکردید:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
اگه نصب نکردید که بهتر- برید 1.6 رو بریزید و تبدیل شده ها رو بازی کنید!!!
ولی داشبورد جدید واقعا قشنگ و جالبه
به این صفحه سر بزنید اگه خواستید اخرین ورژن رو دانلود کنید و روی دستگاه بریزید

اون ادمک ها که بهشون اواتار میگن- اگر دیسک wave4 رو تبدیل به Wave 3 بکنید
بع اون بازی اپدیت داشته باشه- اپدیتش دچار مشکل میشه و اون ادمک ها سیاه رنگ میشند-برای سیاه رنگ نشدن -شما باید اخرین ورژن اپدیت رو بوسیله ی فلش یا رایت روی CD -درون دستگاه بریزید-
لینک اخرین اپدیت به همراه روش ریختن توی اون صفحه ای که گزاشتم هست

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام من تازه جاسپر گرفتم بعد 2 ساعت بازی کردن زیر کنسولم داغ میشه آیا این مشکل داره؟ کنظور از نداشتن مشکل گرمایی یعنی چی ؟
شما اگه تونستی چهارتا تیکه چوبی چیزی بزار زیر دستگاهات (افقی(خوابیده)میزاری دیگه درسته؟)

اونجوری هوا رد میشه -کمتر داغ میکنه!!!PC هم بعد از 2 ساعت داغ میکنه!!!اصل اون جنس هیت که گرماش کمتر شده در جسپر با 65 نانومتری شدن(GPU)که مشکلی پیدا نکنه!!!
اگه جسپر باشه خیلی کم خراب شده تا الان-اگه یکسر به فروشگاه مجازی بزنی- ارکیدی رو پیدا نمیکنی 3 چراغ یا خراب شده باشه(اگرم باشه 2-3 تا هم نمیشه)

سلام دوستان

من اولین بار که کنسولم رو خریدم با forza 3 به 8955 آپدیت کردم ;)
بعد از یک هفته از روی کنجکاوی رفتم روی test connectin live رفتم وبعد از کانکت به اینترنت از من درخواست آپدیت کرد
من هم قبول کردم بعد از بالا اومدن پنجره ای دیدم که نوشته 100 دقیقه مونده تا آپدیت:eek:
من هم سزیع خارج شدم چون حوصله شو نداشتم و میخواستم بازی کنم:biggrin1:
حا لا میبینم که همه آواتار هام پاک شده وخیلی ویدیو ها اجرا نمیشه:((

1.من میتونم چیکار کنم که آواتار هام برگرده و ویدیو ها اجرا بشه؟:confused:
2.میتونم در 360 فرمت mp4 اجرا کنم؟

capitanrayan ممنون از اینکه جوابمو دادین .
یعنی ما خودمون نمیتونیم 1.61 رو نصب کنیم ؟
برای لایتون 1.61 نمیاد- ixtreme به اسم LT عرضه خواهد شد!!
شما بهتره بدید بیرون-چون باید کنسول باز بشه(که اون فکر نکنم از شما بر بیاد)و اینکه برای بدست اوردن Key Drive نیاز به یک کیت دارید -باید به چند جای برددرایو لحیم کنید -بعد از طرق برنامه و PC بدستش بیارید(درایو هم باید به مادر برد PC وصل بشه)کلا 10 تومن بده-خودت رو اذیت نکن:biggrin1:
سلام دوستان

من اولین بار که کنسولم رو خریدم با forza 3 به 8955 آپدیت کردم ;)
بعد از یک هفته از روی کنجکاوی رفتم روی test connectin live رفتم وبعد از کانکت به اینترنت از من درخواست آپدیت کرد
من هم قبول کردم بعد از بالا اومدن پنجره ای دیدم که نوشته 100 دقیقه مونده تا آپدیت:eek:
من هم سزیع خارج شدم چون حوصله شو نداشتم و میخواستم بازی کنم:biggrin1:
حا لا میبینم که همه آواتار هام پاک شده وخیلی ویدیو ها اجرا نمیشه:((

1.من میتونم چیکار کنم که آواتار هام برگرده و ویدیو ها اجرا بشه؟:confused:
2.میتونم در 360 فرمت mp4 اجرا کنم؟
شما اصلا اشتباه کردی کردی کنسول رو به لایو وصل کردی-چون امکان داره کنسولت بن بشه و برای همیشه کلی امکانات رو از دست بدی!!!
-شما اگه ADSL داری برو اخرین اپدیت رو از این صفحه دانلود کن(لینک دانلود اپدیت توی صفحه هست)
-بعد بوسیله ی فلش یا CD بریز روی دستگاه(اموزش اونم لینکش توی پست اولش هست)
بعد اپدیت رو به همون صورت گفته شده درون فلش -بریز یا روی CD رایت کن- بعدش بریز روی دستگاه!!!
-بعد دیسک رو بزار توی دستگاه و اپدیت رو نصب کن-
ببین اواتارهات برمیگرده یا نه!

---
برای MP4 باید به لایو وصل بشی-دیگه اصلا وصل نشو تا IXTREME LTعرضه
بشهبعدش به لایو وصل شو و کنسولت رو اپدیت کن!!!
اون که کامل شد-(همون 100 دقیقه ایه)
بعدش برو یک فایل MP4 که درون DVD یا CD داری اجرا کن(به لایو وصل باش اون موقع)
خودش ارور میده- بعد میگه میخواید برای نشون دادن فایلهای MP4 دستگاه اپدیت بشه-شما تایید کن-بعد از اپدیت شدن نشون میده-این نوع فایل رو!!!

فعلا به لایو وصل نشو!!!شانس بیاری شناسایی نشده باشی-که بنت کنند!!!
هر وقت LT اومد و ریختی روی دستگاهت برو به لایو وصل شو!!!;)

پ.ن:البته برو خدا رو شکر کن دستگاهت نسوخت-چون توی یکی از همین اپدیت ها(قسمتی که اگوست عرضه شد)چون فایل NAND رو بکلی تغییر میداد اگر از لایو قطع میشدی- دستگاهت برای همیشه از بین میرفت!!!
شانس اوردی رفیق-چندین دستگاه موقع این اپدیت قطع شدند و دستگاهشون سوخت!!!

متاسفانه یا خوشبختانه ( یا هیچکدوم :biggrin1: )
360 اصلا vcd را نمی خونه ( البته cd را می خونه مثلا اگه عکس ریخته باشید )
هیچ فکر نمی کردم نتونه بخونه
شاید هم فرقی نکرد :-"
همون -موقع عرضه هم موارد پخش کننده فقط به DVD فیلم اشاره کرده بودند-
(برای فیلم)
اشکان توضیح کاملی صفحه قبل داده-میتونید بخونید
نوشته شده توسط [DOG];869190:
یه اکتیویت دیسک گرفتم و ازش به طور معمولی رایت کردم اما بازی ها رو اجرا نمیکرد
رایتش قاق داره؟
چون مال رفیقم بود دیسک اصلی و 4000 تومن داد.منم گرفتم یکی رو دیسک 9 زدم اما انگار نشد

یک فایل 2 مگی هست!!!
باید روی DVD9 رایت کنی!!!!
شاید بد رایت شده-ایمیج بگیر رایت کن!!!
وگرنه چیز خاصی نداره!!!(اگه انبارم نشد برو بخر- الکی هی 1تومن پول DVD9 خام رو نده)

واقعا از اينكه اين همه وقتتون رو گذاشتين ممنونم.

من با اجازتون در جلوي كنسول رو باز كردم تا از نوع درايو مطمون شم. از رنگ سيمها فهميدم كه درايو از نوع Benq است (رنگ سيمها سفيد هستش) حالا براي آپگريد حتمآ بايد درايو از داخل كنسول خارج بشه؟ يعني من نميتونم اين كارو خودم انجام بدم؟

آيا با ريختن Ixtreme جديد داشبورد هم باهاش Upgrade ميشه يا اونو جداگانه بايد آپديت كرد؟

داشبورد جديد چه مزايايي نسبت به داشبورد فعلي من داره از آنجاييكه من Live بازي نمي كنم.

من System Info رو چك كردم و شماره داشبورد به اين صورت هستش:
[LTR]D:2.0.6717.0 - K:2.0.6717.0 (BK:2.0.188[/LTR]

ممنون از زحمات شما
ممنون بابت اطلاعات--پس با توجه به این حرفتون تا ماه 4 رُم 2008 هم بنکیو روی دستگاه ها بوده!!!

ادیت:بله درسته فکر میکنم لایتون از اگوست یا جون اومد تو بازار!!!!شرمنده واقعا رفیق.

-پس شما میتونی بری 1.61 رو بریزی دیگه فقط wave 4 بخری!!!بدون هیچ دردسری!!!!1.61 برای بنکیو عرضه شده!!!
-ixtreme ربطی به داشبورد نداره!!!
داشبورد جدید چنتا قابلیت مهم داره(البته شاید ریخته باشیدش)به عکس های همون صفحه نگاه کنید!!

مثلا میتونید بازی رو توی هارد کنسول نصب کنی-صفحه های داشبورد خوش دست تر شده-منوها عوض شده-اواتار(ادمک میتونید بسازی)
در محیط لایو کلی کارایی داره-

کلا ریختنش چیز بهتریه-به نظرم بریزش-قشنگ میشه محیط(البته اگه نریختی-اگر هم ریختی-این یکی جدید تره):biggrin1:

آخرین ویرایش:
متاسفانه یا خوشبختانه ( یا هیچکدوم :biggrin1: )
360 اصلا vcd را نمی خونه ( البته cd را می خونه مثلا اگه عکس ریخته باشید )
هیچ فکر نمی کردم نتونه بخونه
شاید هم فرقی نکرد :-"

یه اکتیویت دیسک گرفتم و ازش به طور معمولی رایت کردم اما بازی ها رو اجرا نمیکرد
رایتش قاق داره؟
چون مال رفیقم بود دیسک اصلی و 4000 تومن داد.منم گرفتم یکی رو دیسک 9 زدم اما انگار نشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or