بچه ها
قضیه چیه که میگن تو ایکس باکسا یه هيت سينكشو میگیرن و هيت سينك اضافی نداره که زود سه چراغ شه
کسی میدونه
yekiyam javab en soal maro bede
[/QUOTE]
میتونی سوالت رو بهتر بپرسی من اصلا متوجه نمیشم!!!!:confused:
توی سری جدید کنسولها فکر میکنم سینک دوم GPU رو برداشتن- (خود MS)
من اطلاع دقیقی ندارم- از خلیل جان خواهش میکنم اگه چیز بیشتری میدونن در اخیار ما هم بزارند -
----------------------------------------------
الان گشتم یک نمه چیز توی X-S پیدا کردم
consoles without the 2nd-GPU heatsink/heatpipe (like the early Xenon consoles). This European Forza3-pack Xbox 360 Elite has a MFG 2009-08-17, LOT 0942. It seems like Microsoft is now confident enough their HW no longer needs the extra GPU heatsink.
The device also came with an Philips-LiteOn DG16D2S-09C drive which seems unreadable by DOSflash atm ('Invalid Drive Data').
گفته:
کنسولهای جدید بدون هیت سینک و پایپ سینک دوم GPU( پایپ سینک همون لولها های خنک کننده حرارت منظورشه) -درست مثل زنون اولیه (مادر برد های اولی 360)-
پک فورزا(اروپایی-منظورش ریجن پال -یا همون عرضه شده توی اروپا هست)(همین پکی که باندل بازی فورزا 3 هست)که مدل الیت هست که مشخصات MFG 2009-08-17, LOT 0942 رو داره.
میکرو سافت مثل اینکه به اندازه کافی مطمئن شده که HW (فکر میکنم منظورش Hard wareباشه)سخت افزار دیگه به هتسینک اضافی برای GPU نیاز نداشته باشه.
دستگاه همیچنین با پ درایو جدید لایتون فیلیپس DG16D2S-09C عرضه میشه -این درایو هم همونطور که میدونید :
تولید درایو Lite-On DG-16D2S-09C FW:93450C
بعد از پخش سری دوم 83850C، مایکروسافت سری چهارم درایو Lite-On را در فاصله ی کمتر از یک فصل در September 2009 پخش کرد.
این درایو آخرین سری از درایوهای Lite-On است و دارای جدیدترین و متفاوت ترین Frimware نیز می باشد.
سری جدید 93450C هنوز کپی خور نشده است و تیم C4eva هیچ گونه خبر رسمی در رابطه با جزئیات Frimware iXtreme و روش کپی خور کردن این درایو اعلام نکرده است.
این تاپیک به روز آپدیت می شود
توی داس فش قابل خوندن نیست و سریال نامبرش رو نمیتونن در بیارن (در کل کپی خور نشده)
---------------------------
من چیزی بیشتر از این دستگیرم نشد- اگه بازهم جایی چیزی دیدم سعی میکنم -براتون اطلاعات رو بزارم.
-----------------------------------------------------
تشکر از همه دوستان
به ویژه Console & capitanrayan & kasra1986
مثل این که پال هستش
en/fr/de/it
:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
خوب مطمئن باش که پاله- مثل اینکه نداره:biggrin1:- اگه راه های دیگه شناخت ریجن رو هم میخوای بگو تا برات بگم- مثلا کار بر بیکار بخش XBOX360 هستیما:biggrin1: