™M.O.S.T.A.F.A
کاربر سایت
تشکر از همه دوستان
به ویژه Console & capitanrayan & kasra1986
مثل این که پال هستش
en/fr/de/it
به ویژه Console & capitanrayan & kasra1986
مثل این که پال هستش
en/fr/de/it

عزیز از کجا خریدی؟به نظر من سریعا برو بهش پس بده و از یه جای دیگه خرید کن احتمالا همون چیزی که گفتین هست
درود بر شما دوست گرامی
Product ID و Serial Number پشت دستگاه من با اونهایی که تو داشبورد نوشته نمی خونه , یعنی چی ؟
فالکون رو به اسم جاسپر دادن به من ؟
درود بر شما دوست گرامی
Product ID و Serial Number پشت دستگاه من با اونهایی که تو داشبورد نوشته نمی خونه , یعنی چی ؟
فالکون رو به اسم جاسپر دادن به من ؟
لطفا فارسی بنویس-یاهو مسنجر که نیست
salam
bebakhshida
soalamo nafahmidin en ghadr javab peyda kardin ag mifahmidin ke hichi
bazam kheyli mamnonam az shoma doste azizam
soale man daghighan ene ke foroshandegani to iran ke xboxo baraye co pi khor kardan va mikonan yeki az age dorost neveshte basham hitsink hasho migiran ta tasire ziyadi to se cheragh shodanesh dashte basheeee![]()
(گردنم شکست تا خوندمش:biggrin1:)!!!قوانین سایت رو هم دمت گرم نقض کردی :biggrin1::biggrin1:بابا- چرا بچه مردم رو میتر سونی!!!خوی همه ی سریال نامبر های دستگاه ها با هم فرق داره!!!-همونطور که- کرتن دستگاه ها عوض میشه- ممکنه قابش هم عوض شده باشه- یکی از دستگاهای قدیمی من اینطوری بود!!!عزیز از کجا خریدی؟به نظر من سریعا برو بهش پس بده و از یه جای دیگه خرید کن احتمالا همون چیزی که گفتین هست
متاسفانه- دیگه نیازی به شانس برای پس دادن ندارند- دستگاهشون جسپره:biggrin1:salam
shak nakon aziz
vaghean ke
shans biyari pas begire
shayad shayee bish nabashad
akhe windozo tae avaz kardam hano farsish nakardam i so sorry my honnyyy
e
pas
che maraziye ke seryal nambera nakhone
bara man mikhone pas chera
agha to ye tapik haminja khondam bayad seryal namberash yeki bashan:confused:
بله از هارد میشه استفاده کرد-مشکلی برای هارد پیش نیومده!!!ولی به خریدار بگید یک دست فرمتش کنه!!!سلام من کنسولم چند روز پیش بن شد الان میخوام هاردش رو بفروشم میخواستم بدونم مشکلی برای هاردش پیش نیومده میتونم رو یه کنسول دیگه هارد رو بزارم؟
خوب اون برای راحتی کار خودشونه در سری بعدی اپدیت ixtreme هست یا تعمیر دستگاه-سلام
اینم فونت فارسی برادر
خواهشا یکی که میدونه به سوال من جواب بده
فروشنده ها دستگارو که وا میکننن کپی خور کنن دوتا از پیچا بدنه و دوتا هم از پیچا درایوو نمیبندن
اینا مشکلی نمیسازه
خوب اون برای راحتی کار خودشونه در سری بعدی اپدیت ixtreme هست یا تعمیر دستگاه-
مشکل خاصی فکر نمیکنم داشته باشه-
پ.ن:حتی تعمیر کارای ماشین هم موقع بستن ماشین پیچ اضافی میارند-:biggrin1:
خوب من میگم قابها جابجا- میشه موقع کپی خور کردن-کارتن ها جابجا میشه- پیچ ها رو هم نمیبندن!!!e
شقا
یه سر اینجا بزن حتما http://forum.persiantools.com/t130505-page39.html
البته از طرف من نشنیده بگیرا
اقا حتما برو ببین چه غوغایی هستششش
خوب من میگم قابها جابجا- میشه موقع کپی خور کردن-کارتن ها جابجا میشه- پیچ ها رو هم نمیبندن!!!
دسته ها رو هم عوض میکنند-چنتا لای این دستگاه های دستگاه های فالکونشون رو اب میکنند -
گرون میدن -دروغ گو هستند(همه ی اینها نتایج حاصل از توپخونه هست)!!!!!!!!!!!!!!
البته این چنتا پیچ خیلی تو چشم نیست و ایکه بدنه رو الکی 6 پیچش کردن- با 2-3 تا پیچ هم راحت و محکم بسته میشه-
البته اینا سر اون 2تا پیچ هم زورشون میاد!!!اونم دلشون نمیاد با پیچ گوشتی دستی باز کنند تا پیچا هرز نشه!!!
اون رو هم پیچ گوشتی برقی باز میکنند و پدر پیچ و جا پیچ رو در میارند!!!
-پیچ چیز مهمی نیست بابت اون ناراحت نباشید-دسته تقلبی رو دارن بهتون میندازن ساکتید حالا
سر پیچ دعوا دارید!!!!(دسته تقلبی شما یک سرچ توی اینترنت بزن ببین قیمتش 20 دلار هم نیست اونوقت چطوری میان با دسته اورجینال عوض میکنند)!!!!حتی PS3 ها رو هم تقلبی میزارن!!!
30 تومن قشنگ اونجا میخورند- بعد موقع فروش دسته اورجینال- باز قیمت رو یکمی بالاتر میگن!!!
خواهشا دیگه اسم این فروشگاه فتحی رو جلو ما نیارید!!!(کلا چیزی نیستن که گندشون میکنید از همه توی توپخونه گرونتر میدن-کی میگه قیمتاش خوبه؟؟؟؟)
من هزار بار گفتم- هزارو 1000 10000000001
دیگه هم میگم- خدایش -جنسایی که دوستام از همین اقا جمیل خرید کردن-خیلی بهتر از توپخونه ای در اومده
بابا -بقران سر 5 تومن پول پیک و یا 20 تومن گرونتر فروختن نکس جن خیلی بهتر از دستگاه های
خوش کپی خور توپخونست-
که 3 دور از زیر دست دزدا رد میشه-!!!