راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها من Fifa010 رو دانلود کردم بعد رایت کرم با IMGburn (لایربریک هم تعین کردم) . رایت میشه بدون هیچمشکلی . 360 میشناستش و بازی رو میاری ولی من بازی دوستانه رفتم 1 مین نشد که ارور داد و clean the disk whit a ..... رو گفت . مشکلش چیه (فریمورم 1.51 هست درایو لایت ان)

من شوتم:biggrin1: نه شما سوتی دادم در حد قرن 2
الیت پک قدیم 390 تا 400 هستش(اشتباه گفتم)
واقعا ال سی دی خوب بدردت میخوره- هم بدرد خونتون- اگه فقط برای بازی میخوای مانیتور با ورودی HDMI بگیر!!
اون کابل اصل هم توی بازار نیستش!!
پک قدیم 3 کابل برای افزایش تصویر و صدا اضافه تر داره--
اگه فعلا قصد خرید ال سی دی رو نداری- همون الیت پک جدید رو بگیر نهایتا یک پولی میدی
یک کابل HDMI خوب میخری-20-30 تومن

(شما برو پک قدیم رو بخر داداش- تو که 400 داری-:biggrin1:حله دیگه-البته دقت کن جسپر باشه چون اخرین پک های موجود هست و ممکنه مادر برد فالکون هم توشون باشه)

390 منظورمه اشتباه گفتم- شرمنده بخدا:blushing::blushing:
اینقدر زیاد نوشتم سوتی دادم-
شما برو پک قدیم الیت با مادر برد جسپر رو بخر- حله-:biggrin1:چون هم هارد الیت بدردت میخوره-
هم کابلهاش در اینده که LCD بخری

پک قدیم الیت هم هارد 120 گیگ داره(یارو پ چرت گفته -هارد 120 گیگ نداره)- شاید من ذکر نکردم(در کل کامل ترین پک- پک الیت قدیم هست)در پک جدید فقط کابلهای HD از روی بسته حذف شده(توسط MS)

سرعت چند میگیری؟؟؟ISP شما چیه؟؟؟

فعلا بزارش دمه کوزه ابش رو بخور- تا انشا... ixtreme جدید انشا... بزودی بیاد میتونی لایو بازی کنی!!
پینگت مناسبه- اگه ثابت باشه!!ولی من بین سرعت دانلود و اپلودت اختلاف دیدم

شما کمترین متوسط سرعتی که دانلود میکنی چند هست؟؟

يايت تمام توضيحاتت ممنون , ميدوني سره چي گيج شدم ؟ !

يارو گفت جديدترين ايكس باكس 2تا كابل داره و يه هارد 120 گيگ كه قيمتش 390 هست ...

شما ميگي پك قديميه اليت هستش كه اين مشخصات رو داره ...

احتمالا يارو رو هوا بوده چرت گفته پس ...

من سرعت دانلودم اكثرا 69kb هستش و زياد آپلود نميكنم كه سرعتش رو بهت بگم ...

اينترنتم هم شاتل با سرعت 128kb هستش ....

خوب حالا چي ؟

راستي من lcd samsung 22 اينچ قيمت گرفتم 325 هزار ...

حالا به نظرت يه مانيتور با خروجي hdmi تو همين سايز بگيرم بهتره يا lcd ؟

حدود قيمت مانيتور 22 با خروجي hdmi رو داري ؟

دمت گرم ....

بچه ها من Fifa010 رو دانلود کردم بعد رایت کرم با IMGburn (لایربریک هم تعین کردم) . رایت میشه بدون هیچمشکلی . 360 میشناستش و بازی رو میاری ولی من بازی دوستانه رفتم 1 مین نشد که ارور داد و clean the disk whit a ..... رو گفت . مشکلش چیه (فریمورم 1.51 هست درایو لایت ان)

سلام دوسته عزیز
وقتی این ارورو میده که دیسک کثیف باشه و لنز تو خوندنش مشکل داشته باشه
یا کثیفه یا خش داشته دی وی دی ای که رایت کردین

بچه ها
قضیه چیه که میگن تو ایکس باکسا یه هيت سينكشو میگیرن و هيت سينك اضافی نداره که زود سه چراغ شه
کسی میدونه

يايت تمام توضيحاتت ممنون , ميدوني سره چي گيج شدم ؟ !

يارو گفت جديدترين ايكس باكس 2تا كابل داره و يه هارد 120 گيگ كه قيمتش 390 هست ...

شما ميگي پك قديميه اليت هستش كه اين مشخصات رو داره ...

احتمالا يارو رو هوا بوده چرت گفته پس ...

من سرعت دانلودم اكثرا 69kb هستش و زياد آپلود نميكنم كه سرعتش رو بهت بگم ...

اينترنتم هم شاتل با سرعت 128kb هستش ....

خوب حالا چي ؟

راستي من lcd samsung 22 اينچ قيمت گرفتم 325 هزار ...

حالا به نظرت يه مانيتور با خروجي hdmi تو همين سايز بگيرم بهتره يا lcd ؟

حدود قيمت مانيتور 22 با خروجي hdmi رو داري ؟

دمت گرم ....
اون پک جدید الیت هست و قیمتش 370-نهایتا 375 هست!!!
کابلهاش اندازه ارکید هست یک کابل تصویر داره فقط و یکی که برای ترانس هستش!!!
+هارد 120 گیگ

پک قدیمی الیت کامله(کابل HDMI کابل +خروجی صدا+کابل کامپوننت +هارد 120 گیگ +هدفون +خود دستگاه و کنترلر سیاه و ترانس داره)قیمت نهایتا 400

پک جدید -هارد 120 گیگ داره- یک کابل تصویر 3 فیشه(زرد-قرمز-سفید)+ترانس و دستگاه و کنترلر سیاه رنگ )قیمت نهایتا 380

اینا کلیه مشخصاتشه!!!

با 128 به سختی میشه بازی کرد- چون دائما سرعتاش بالا پایین میشه- شاتل همISp چندان جالبی نبود برای لایو(یک مدت ازش گرفتم ناراضی بودم ولی 256 نا محدودش عالی بود-55 تومن ماهی میگرفت نامرد)

LCD 22 سامسونگ هم خوبه- چون تلویزیون رو توی خونه هم میشه استفاده کرد- برای سایر افراد خونواده هم کاربرد داره ولی مانیتور فقط کار مانیتورینگ رو برای گیم و PC انجام میده
قیمت یک 22 با ورودی HDMI 250 به بالا یا همون اون دورورا باید باشه!!!
البته مانیتور فول HD هم هست 23 اینچ سمت 340-350(توی قسمت راهنمای خرید مانیتور برو اونجا خوب کمکت میکنند)

پک قدیمی الیت کامله(کابل HDMI کابل +خروجی صدا+کابل کامپوننت +هارد 120 گیگ +هدفون +خود دستگاه و کنترلر سیاه و ترانس داره)قیمت نهایتا 400

پيش به سوي پك اليت قديمي ....

سوال بني اسرائيلي !! خوده دستگاه چه رنگيه ؟ مشكي يا سفيد ؟

از خارج دستگاه ميتونم تشخيص بدم درايو لايتون هستش يا بن كيو ؟

(آخه تو عكسي كه گزاشتي اشاره به رنگه سيم ها شده كه به نظر,درايو وقتي باز بشه سيم ها قابل رويته ...)

قيمته دسته اضافه چنده حدودا ؟

ممنون.

(آخه تو عكسي كه گزاشتي اشاره به رنگه سيم ها شده كه به نظر,درايو وقتي باز بشه سيم ها قابل رويته ...)

ممنون.
پست هاي قبلي و بخون همراه با عكس جواب داده شده

ممنون.

الايت سياه هست و اركد سفيد.
دستگاه هاي جديد همه لايتون
40 تومان هم دسته

ممنون.

دسته اضافی که دوستمون گقت-ولی به نظر من برای دسته اضافه - برو پیش اقا جمیل
این اخرین پستش هست! دسته اورجینال-5 تا 10 تومن گرونتره!فکر کنم دسته اصل داشته باشه!!
این عکس پک جدید الیت هست

اینم عکس پک قدیم الیت

سلام دوستان از کجا بدونم ریجن دستگاهم چیه هر چی میگردم پیدا نمیکنم
دستگاهم الیته
ممنون
شما به بازی هایی که میگیری نگاه کن!!!مثلا فیفا 09 شما ریجنش چی بوده؟؟؟

PES2010 َما ریجنش چیه؟؟؟ روی پک بازی مینویسه- (بالا سمت راست عکس اصلی)
یا PAL هست(اگه جدید باشه حتما پاله)
یا NTSC-j

یا NTSC -UC که این یکی خیلی کم پیدا میشه زیاد تو بازار نیست

دور جعبه کنسول رو هم بگردی- یک گوشش مینویسه
یا اینکه این عکس رو نگاه کن -.............

آون قسمتی که قرمز کردم لیبل روی کارتن هست- ببین اون کشور ها چی هستند- از اونجا کاملا مشخص میشه(نفهمیدی اسم اون کشور ها رو بزار(همون 2 حرف اولشون رو)
تا ریجنت رو بگم:smile:

بچه ها
قضیه چیه که میگن تو ایکس باکسا یه هيت سينكشو میگیرن و هيت سينك اضافی نداره که زود سه چراغ شه
کسی میدونه

:eek:
yekiyam javab en soal maro bede:mad:[/QUOTE]
میتونی سوالت رو بهتر بپرسی من اصلا متوجه نمیشم!!!!:confused:

توی سری جدید کنسولها فکر میکنم سینک دوم GPU رو برداشتن- (خود MS)

من اطلاع دقیقی ندارم- از خلیل جان خواهش میکنم اگه چیز بیشتری میدونن در اخیار ما هم بزارند -

----------------------------------------------
الان گشتم یک نمه چیز توی X-S پیدا کردم

consoles without the 2nd-GPU heatsink/heatpipe (like the early Xenon consoles). This European Forza3-pack Xbox 360 Elite has a MFG 2009-08-17, LOT 0942. It seems like Microsoft is now confident enough their HW no longer needs the extra GPU heatsink.
The device also came with an Philips-LiteOn DG16D2S-09C drive which seems unreadable by DOSflash atm ('Invalid Drive Data').

imag0083.jpg
گفته:
کنسولهای جدید بدون هیت سینک و پایپ سینک دوم GPU( پایپ سینک همون لولها های خنک کننده حرارت منظورشه) -درست مثل زنون اولیه (مادر برد های اولی 360)-
پک فورزا(اروپایی-منظورش ریجن پال -یا همون عرضه شده توی اروپا هست)(همین پکی که باندل بازی فورزا 3 هست)که مدل الیت هست که مشخصات MFG 2009-08-17, LOT 0942 رو داره.
میکرو سافت مثل اینکه به اندازه کافی مطمئن شده که HW (فکر میکنم منظورش Hard wareباشه)سخت افزار دیگه به هتسینک اضافی برای GPU نیاز نداشته باشه.
دستگاه همیچنین با پ درایو جدید لایتون فیلیپس DG16D2S-09C عرضه میشه -این درایو هم همونطور که میدونید :
تولید درایو Lite-On DG-16D2S-09C FW:93450C

93450C.jpg

بعد از پخش سری دوم 83850C، مایکروسافت سری چهارم درایو Lite-On را در فاصله ی کمتر از یک فصل در September 2009 پخش کرد.

این درایو آخرین سری از درایوهای Lite-On است و دارای جدیدترین و متفاوت ترین Frimware نیز می باشد.

سری جدید 93450C هنوز کپی خور نشده است و تیم C4eva هیچ گونه خبر رسمی در رابطه با جزئیات Frimware iXtreme و روش کپی خور کردن این درایو اعلام نکرده است.

در حال حاظر هنوز تولید انبوه 74850C و 83850C (ورژن اول و دوم) در بازار موجود است و باید مدتی بگذرد که با کمبود این سری و در بازار رو به رو شویم و سری جدید 93450C کامل جایگزین شود.

تا آن زمان تیم C4eva زمان کافی را پیدا می کنید که Frimware و روش Flash کردن سری درایوهای جدید را بسازد و در دسترس عموم قرار دهد.

این تاپیک به روز آپدیت می شود

توی داس فش قابل خوندن نیست و سریال نامبرش رو نمیتونن در بیارن (در کل کپی خور نشده)

---------------------------
من چیزی بیشتر از این دستگیرم نشد- اگه بازهم جایی چیزی دیدم سعی میکنم -براتون اطلاعات رو بزارم.

-----------------------------------------------------
تشکر از همه دوستان
به ویژه Console & capitanrayan & kasra1986
مثل این که پال هستش
en/fr/de/it
:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
خوب مطمئن باش که پاله- مثل اینکه نداره:biggrin1:- اگه راه های دیگه شناخت ریجن رو هم میخوای بگو تا برات بگم- مثلا کار بر بیکار بخش XBOX360 هستیما:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or