راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آرکید فقط سفید داره! چون سیاه نداره پس قیمتشون فرقی نداره! :دی
منظورتو درست نفهمیدم! اگه منظورت قاب برای دسته به رنگ مشکی هست که فکر نکنم مگه تعمیرکاری کسی یه دسته مشکی خراب داشته باشه بتونه برات قاب مشکی رو دسته بندازه!
قاب کنسول الیت و آرکید فکر نمیکنم فرقی داشته باشه. میتونی از یکی که الیتش سه چراغ شده (توی همین سایت هم هست.) فیس پلیت و قاب کنسول رو بخری و بذاری رو آرکیدت و قاب خودت رو بفروشی!
ممنون
یعنی این 360ه ایلایته؟
xbox_360_black.jpg
سفیدش شبیه رنگ تخم مرغه:biggrin1:من تو ی مغازه ی قاب دیدم فک کنم صورتی یا بنفشبود!!وقتی صورتیش باشه سیاهشم حتما هست.فقط ی مشکل اندازه ی دسته ی آرکید با ایلایت فرق داره؟آخه شاید اونی که دیده بودم مال ایلایت بوده ولی اگر هم اندازه باشن فک کنم قاب دسته ایلایت به آرکید بخوره.درسته؟
راستی من اگه خریدم روزی 25 ساعت بازی می کنم:biggrin1:با این وجود درصد سه چراغ شدن آرکید چند درصده؟:biggrin1:

ممنون
یعنی این 360ه ایلایته؟
xbox_360_black.jpg
سفیدش شبیه رنگ تخم مرغه:biggrin1:من تو ی مغازه ی قاب دیدم فک کنم صورتی یا بنفشبود!!وقتی صورتیش باشه سیاهشم حتما هست.فقط ی مشکل اندازه ی دسته ی آرکید با ایلایت فرق داره؟آخه شاید اونی که دیده بودم مال ایلایت بوده ولی اگر هم اندازه باشن فک کنم قاب دسته ایلایت به آرکید بخوره.درسته؟
راستی من اگه خریدم روزی 25 ساعت بازی می کنم:biggrin1:با این وجود درصد سه چراغ شدن آرکید چند درصده؟:biggrin1:
آره این الیت هست!
اینو قبول دارم. خیلی هم زود کثیف میشه! :دی اون فکر نکنم آرکید بوده باشه چون تا جایی که من دیدم تمام آرکید ها سفید هستن! :confused: اندازه ی دسته ها هم یکیه! من دو تا دسته سفید و یه مشکی دارم هر سه یه اندازه هستن کاملا! :دی احتمال زیاد که آره قاب سفید به مشکی میخوره. اگه دسته سفید رو بدی و یه کم سر بدی و یه مشکی بگیری بهتره خیالت راحت تر هست! :دی
:cool: روزی 25 ساعت؟! با این حساب فکر کنم 6 ماهه فقط دو سه تا ترانزیستور ازش برات میمونه! آره جسپر هم سه چراغ داره ولی اگه بگم نداره دروغ گفتم! اما درصدش اگه مثلا تو فالک.ن 50٪ بود تو جسپر 5٪ هست. در کل با روش های کولینگ کامل میرسه به 1٪ اونم برا تویی که میخوای روزی 25 ساعت بازی کنی! :دی

دوستان من 360 رو به مانیتور وصل می کنم. می خوام بدونم چجوری می شه با هدفون بازی کرد؟
باید یه تبدیل 2 به یک بگیری که یه سرش خروجی 3.5 میده اگرم خواستی یه دو سر مادگی واسه 3.5 بخر بعد هدفون رو بچکون بهش.من که راضی نیستم از کیفیت و بلندی صدای هدفون .با اس÷یکر راحت تر هستی

از هر دو دوست بسیار ممنون. فقط اسم اون کابل دومی که گذاشتید روش نوشته PCTVCables چیه دقیقا؟

اون نوشته تو تصویر چیز مهمی نیست....اسم این تبدیل ها RCA 3.5 هستش

تو فروشگاه های لوازم الکترونیکی که برید تو ویترین داخل مغازه کمکی بگردید پیدا میکنید.

تصویر اولی برای اسپیکر هستش و تصویر دومی برای Headphone هستش.

اگر دومی رو پیدا نکردید، میتونید از اولی بخرید و وصل کنید به اسپیکر، که اگر اسپیکر شما خروجی Headphone داره از خروجی Headphone استفاده میکنید.

تبدیل دستی اون رو هم میشه راحت درست کرد

بچه ها درایو دستگاه من lite on ولی بازی ها جدید ac2 modern warfeir2 رو اجرا میکنه در حالی که تو تایپیک های دیگه نوشته بود دارندگان درایو hitachi می تونن بازی های با قفل wawe4 اجرا کنن و دارندگان درایو lite on باید از دیسک اکتیو کنند استفاده کنن البته وقتیMODERN WARFER2 گذاشتم یه ابدیت کرد که مموری دستگاه از300MB به 200MB کاهش پیدا کرد دستگاه ارکید با برد جاسبر . به چه دلیل این بازی ها رو اجرا میکنه؟ ببخشید میدونم جا این سوال اینجا نیست اما تو قسمت مربوط کسی جواب نداد.

بچه ها درایو دستگاه من lite on ولی بازی ها جدید ac2 modern warfeir2 رو اجرا میکنه در حالی که تو تایپیک های دیگه نوشته بود دارندگان درایو hitachi می تونن بازی های با قفل wawe4 اجرا کنن و دارندگان درایو lite on باید از دیسک اکتیو کنند استفاده کنن البته وقتیMODERN WARFER2 گذاشتم یه ابدیت کرد که مموری دستگاه از300MB به 200MB کاهش پیدا کرد . به چه دلیل این بازی ها رو اجرا میکنه؟ ببخشید میدونم جا این سوال اینجا نیست اما تو قسمت مربوط کسی جواب نداد.

فروشگاه ها برای راحتی فروش خودشون بازی های Wave4 رو تبدیل میکنند به Wave3 که روی iXtreme های ورژن 1.6 و 1.51 راحت اجرا بشه.

اگر بازی پچ نشده باشه و روی همون Wave4 باشه، روی 1.6 باید از دیسک اکتیو استفاده کنید

تاپیک بازی AC2 رو مشاهده کنید و پست اول اون رو بخوانید متوجه کار فروشگاه ی که ازش بازی خریدید میشوید
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=21615

در مورد مموری دستگاه هم طبیعی هستش که بعد از آپدیت داشبورد چیزهای جدیدتری اضافه شده و حجم بیشتری اشغال میکند.

من يك سوال دارم!
من كنسولمو تابستون سال پيش خريدم مدل پرنيموم! بعد درايوش چي هست؟؟؟ هيتاچي هست ديگه نه؟

شما به تاپیک سوالات متداول مراجعه کن و تصاویر درب باز شده درایو رو با درایوت مقایسه کن و ببین درایوت چیه

سلام
ايا مدل پرميوم سال 2008 كه روش چيزي درباره hd dvd نزده باخريد درايور hd اين ديويدي ها را ساپورت مينمايد؟ ايا با اپگريد فريمور اين مدل بروز ميشود ؟ و در كل خريد اين كنسول با مادربرد فالكن به قيمت250000
كه تقريبا نو و هنوز كپي خور نيز نشده با يك دسته اضافي صحيح است ؟
درصورت امكان سريع جواب دهيد. با تشكر

سلام
ايا مدل پرميوم سال 2008 كه روش چيزي درباره hd dvd نزده باخريد درايور hd اين ديويدي ها را ساپورت مينمايد؟ ايا با اپگريد فريمور اين مدل بروز ميشود ؟ و در كل خريد اين كنسول با مادربرد فالكن به قيمت250000
كه تقريبا نو و هنوز كپي خور نيز نشده با يك دسته اضافي صحيح است ؟
درصورت امكان سريع جواب دهيد. با تشكر

سلام
خب دوستان که گفتن سه چراغ شدنش ملسه
گول قیمت پایینشو نخور ارزش نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or