راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا خلیل یه سوالی.می دونم اینجا جاش نیست!من موقع خرید کنسول فقط اون سه تا مشخصه رو دقت کردم!یعنی ممکنه کانکتور ÷اورش از اینا باشه ک گفتی ولی مادربوردش فالکون؟تاریخش هم 6 2009 ه.ولی ÷ک قدیم

آقا خلیل یه سوالی.می دونم اینجا جاش نیست!من موقع خرید کنسول فقط اون سه تا مشخصه رو دقت کردم!یعنی ممکنه کانکتور ÷اورش از اینا باشه ک گفتی ولی مادربوردش فالکون؟تاریخش هم 6 2009 ه.ولی ÷ک قدیم

boards_power_connector.jpg

چون این کانکتور مستقیم به خود برد لحیم شده...پس چیزی نیست که بیاند اون رو تو بردها تعویض کنند.

image%5B19%5D.png

گوشه ی سمت رایت (بالا)

اگر هم دوست دارید برای اطمینان بیشتر کنسول رو باز کنید و سایر موارد رو بررسی کنید
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=820943&postcount=2765

دوستان گرامی سلام
من اهل کردستان هستم و از یکی از فروشگاه های دبی قیمت خوبی گرفتم و چون هزینه انتقال بدون برگ سبز به کردستان کم هستش من در نظر دارم یک سری آرکید و کنسول psp رو وارد کنم.
فقط از نظر تایمی مشکل هست که امید وارم تا رسیدن کنسول ها بازارش افت زیادی نکنه و باعث ظرر نشه
قیمت دبی رو تعداد 20 تا : 193000 تومان

اون دكمه وسط دسته رو بزني تو منو كه مياد قشنگ معلمه عكس باطري كشيده خط هاش پر هست .
اگه نفهميدي بگو عكس بذارم

سلام
مرسی داداش بزار برم روشنش کنم ببینم جواب میده یا نه:smile:
امتحان کردم
ینی دقیقا اون نشانگر درست عمل میکنه:eek:
من الان نزدیکه چهل یا پنجاه ساعته دارم بازی میکنم ولی هنوز اون خطا پرن
البته دستم اصله

دوستان گرامی سلام
من اهل کردستان هستم و از یکی از فروشگاه های دبی قیمت خوبی گرفتم و چون هزینه انتقال بدون برگ سبز به کردستان کم هستش من در نظر دارم یک سری آرکید و کنسول psp رو وارد کنم.
فقط از نظر تایمی مشکل هست که امید وارم تا رسیدن کنسول ها بازارش افت زیادی نکنه و باعث ظرر نشه
قیمت دبی رو تعداد 20 تا : 193000 تومان

سلام
ینی شما میخوای وارد کنیو بعد بفروشی به ملت:eek:

آخرین ویرایش:
سلام
مرسی داداش بزار برم روشنش کنم ببینم جواب میده یا نه:smile:
امتحان کردم
ینی دقیقا اون نشانگر درست عمل میکنه:eek:
من الان نزدیکه چهل یا پنجاه ساعته دارم بازی میکنم ولی هنوز اون خطا پرن
البته دستم اصله

سلام
ینی شما میخوای وارد کنیو بعد بفروشی به ملت:eek:
با احتساب هزینه فرستادن و سود قابل قبول مشتری بله
فکر کنم 235000 دست مشتری های تهران برسه

دوستان کسی روی هارد 20 گیگابایت تونسته 2 تا بازی نصب کنه؟ راستش شنیدم یه بازی بیشتر نمیشه آخه 13 گیگ فضا داره
راستش من سه تا هم نصب کردم :دی اگه اشتباه نکنم Left 4 Dead و Halo 3: ODST و Brutal Legend را با هم نصب کردم. ولی معمولا بیشتر از دو بازی نمیشه نصب کرد. من الان Assassin's Creed II و Forza 3 (فقط دیسک اول) نصب هست و حدود 300 مگ هم فضای خالی دارم.

اونی که 50 میدن و در پک هست- اصله- اونی که در پک نیست دسته 2 هست و ارزون میدن-
20 گیگ ارزش تقلبی نداره- خارج بازار ایران قیمتش خیلی کمتر از این حرفاست:-"

اونی که 50 میدن و در پک هست- اصله- اونی که در پک نیست دسته 2 هست و ارزون میدن-
20 گیگ ارزش تقلبی نداره- خارج بازار ایران قیمتش خیلی کمتر از این حرفاست:-"

متشکر از راهنماییتون. راستی میگن چینی یا کره ای داره. کدومشون بهتر؟ راهی برای تشخیص داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or