آقا خلیل یه سوالی.می دونم اینجا جاش نیست!من موقع خرید کنسول فقط اون سه تا مشخصه رو دقت کردم!یعنی ممکنه کانکتور ÷اورش از اینا باشه ک گفتی ولی مادربوردش فالکون؟تاریخش هم 6 2009 ه.ولی ÷ک قدیم
اون دكمه وسط دسته رو بزني تو منو كه مياد قشنگ معلمه عكس باطري كشيده خط هاش پر هست .
اگه نفهميدي بگو عكس بذارم
دوستان گرامی سلام
من اهل کردستان هستم و از یکی از فروشگاه های دبی قیمت خوبی گرفتم و چون هزینه انتقال بدون برگ سبز به کردستان کم هستش من در نظر دارم یک سری آرکید و کنسول psp رو وارد کنم.
فقط از نظر تایمی مشکل هست که امید وارم تا رسیدن کنسول ها بازارش افت زیادی نکنه و باعث ظرر نشه
قیمت دبی رو تعداد 20 تا : 193000 تومان
با احتساب هزینه فرستادن و سود قابل قبول مشتری بلهسلام
مرسی داداش بزار برم روشنش کنم ببینم جواب میده یا نه:smile:
امتحان کردم
ینی دقیقا اون نشانگر درست عمل میکنه
من الان نزدیکه چهل یا پنجاه ساعته دارم بازی میکنم ولی هنوز اون خطا پرن
البته دستم اصله
سلام
ینی شما میخوای وارد کنیو بعد بفروشی به ملت
احتمالا از باتري باشه . دكمه وسط دسته رون بزن ميزان شارژ باطري رو بهت ميگه
نه از باتري نيست چون هر وقت خاموش ميشه و روشنش مي كنم مي بينم كه باتري رو زده كامله ( در بعضي اوقات هم زده نيمه پر)
بستگی به بازیش داره. بازیها از 2-3 گیگ هستن تا 7 گیگ! ولی اکثرا میشه دوتا بازی نصب کرد. مشکلی نداره.دوستان کسی روی هارد 20 گیگابایت تونسته 2 تا بازی نصب کنه؟ راستش شنیدم یه بازی بیشتر نمیشه آخه 13 گیگ فضا داره
راستش من سه تا هم نصب کردم اگه اشتباه نکنم Left 4 Dead و Halo 3: ODST و Brutal Legend را با هم نصب کردم. ولی معمولا بیشتر از دو بازی نمیشه نصب کرد. من الان Assassin's Creed II و Forza 3 (فقط دیسک اول) نصب هست و حدود 300 مگ هم فضای خالی دارم.دوستان کسی روی هارد 20 گیگابایت تونسته 2 تا بازی نصب کنه؟ راستش شنیدم یه بازی بیشتر نمیشه آخه 13 گیگ فضا داره
اونی که 50 میدن و در پک هست- اصله- اونی که در پک نیست دسته 2 هست و ارزون میدن-
20 گیگ ارزش تقلبی نداره- خارج بازار ایران قیمتش خیلی کمتر از این حرفاست
متشکر از راهنماییتون. راستی میگن چینی یا کره ای داره. کدومشون بهتر؟ راهی برای تشخیص داره؟