راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
ايا مدل پرميوم سال 2008 كه روش چيزي درباره hd dvd نزده باخريد درايور hd اين ديويدي ها را ساپورت مينمايد؟ ايا با اپگريد فريمور اين مدل بروز ميشود ؟ و در كل خريد اين كنسول با مادربرد فالكن به قيمت250000
كه تقريبا نو و هنوز كپي خور نيز نشده با يك دسته اضافي صحيح است ؟
درصورت امكان سريع جواب دهيد. با تشكر
اول عضويتتون رو تبريك ميگم
كلا وقتي ميتوني جاسپر بگيري فاكلن نگير.
درايو هاچ دي كه فكر نكنم كپي خور بشه
پس يك كلام ارزش نداره

برای درایوهای هیتاچی آخرین FW چیه؟ارزش داره یک فالکون که 3 چراغه شده ، خود کنسول بهمراه درایو و ترانس رو 35-40 بخرم.ممکنه درست بشه؟
آخرين FW درايو هيتاچي 1.51 هست
اين ديگه به نظر خودتون بستگي داره بايد ديد خرابي از چيه ولي واسه درايوش ميرزه شايد

سلام
آقا من تو فکر خریدشم...
اینجوری که خوندم الان بهترین گزینه برای من که lcd هم ندارم ...مدل elite هستش پک جدید حدود 330 تومنه...
دقت کنم که مادربردش جاسپر باشه و درایور اون هم lite on باشه ...
درسته؟؟؟
چیز دیگه یی هست که باید موقع خرید حواسم باشه؟؟؟
کپی خور کردنش چی ؟؟؟؟ وقتی می گرم آکه خودم کپی خور کنم یا اینکه مثل psp همه جا باز کردن کپی خورش کردن ؟؟؟ این قیمت هایی که دادین بدون کپی خور شدنه؟؟؟
اگر خواستم کپی خور نشده بگیرم به چه چیزای دقت کنم که بعدا بتونم کپی خورش کنم
جایی مطمئن می شناسین که ازش بخرم....

می دونم بیشتر جواب ها هست تو بخش های دیگه اما واقعا پراکندن...لطفا یکی از دوستان لطف کنه جواب من رو بده ... ممنون

آخرین ویرایش:
سلام
آقا من تو فکر خریدشم...
اینجوری که خوندم الان بهترین گزینه برای من که lcd هم ندارم ...مدل elite هستش پک جدید حدود 330 تومنه...
دقت کنم که مادربردش جاسپر باشه و درایور اون هم lite on باشه ...
درسته؟؟؟
چیز دیگه یی هست که باید موقع خرید حواسم باشه؟؟؟
کپی خور کردنش چی ؟؟؟؟ وقتی می گرم آکه خودم کپی خور کنم یا اینکه مثل psp همه جا باز کردن کپی خورش کردن ؟؟؟ این قیمت هایی که دادین بدون کپی خور شدنه؟؟؟
اگر خواستم کپی خور نشده بگیرم به چه چیزای دقت کنم که بعدا بتونم کپی خورش کنم
جایی مطمئن می شناسین که ازش بخرم....

می دونم بیشتر جواب ها هست تو بخش های دیگه اما واقعا پراکندن...لطفا یکی از دوستان لطف کنه جواب من رو بده ... ممنون

سلام
اول از همه بگم
نمیخووام نا امیدت کنما
ولی پک جدیدش از 380 390 کمتر نی
اون فالکوننه 330
حواستون باشد:biggrin1:

کمک!

سلام دوستان.من ازتون یه راهنمایی می خوام...یک هفته پیش پرمیوم یکی از دوستام خورد تو دیوار و سه چراغ شد که درستش کرد.البته دستگاه از همه لحاظ سالمه ولی این دوستم 30 تومن می فروشتش (بدون هارد) به نظرتون ارزش داره یا نه؟؟ چون من اطلاعات ندارم می خوام بدونم امکان داره دوباره خیلی سریع سه چراغ بشه؟؟؟(دستگاه مدل 2 سال پیش)

سلام دوستان.من ازتون یه راهنمایی می خوام...یک هفته پیش پرمیوم یکی از دوستام خورد تو دیوار و سه چراغ شد که درستش کرد.البته دستگاه از همه لحاظ سالمه ولی این دوستم 30 تومن می فروشتش (بدون هارد) به نظرتون ارزش داره یا نه؟؟ چون من اطلاعات ندارم می خوام بدونم امکان داره دوباره خیلی سریع سه چراغ بشه؟؟؟(دستگاه مدل 2 سال پیش)

سلام دوسته عزیز
یه حرف برادرانه میزنم
احتمالات اون دوستتون یکم شیشه ریزه داره
کنسولش به حالت معمولی سه چراغ شده و خوردن به دیوارم :sick: اره
اره خب
ارزش داره وسایل جانبیش سی تومن ارزش داره
ولی
چقد اذیتت کنه معلوم نیست
عمرشو کرده اون دستگاه
خود دانی
:love:

دسته من به مرّات وسط بازي خاموش مي شه ! اشكال از دستس يا باتري يا ....
احتمالا از باتري باشه . دكمه وسط دسته رون بزن ميزان شارژ باطري رو بهت ميگه
سلام
ايا بازيهاي كپي روي هارد نصب ميگردد؟

بله ميشه بازي كپي رو روي هارد نصب كرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or