راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
مرسی داداش بزار برم روشنش کنم ببینم جواب میده یا نه:smile:
امتحان کردم
ینی دقیقا اون نشانگر درست عمل میکنه:eek:
من الان نزدیکه چهل یا پنجاه ساعته دارم بازی میکنم ولی هنوز اون خطا پرن
البته دستم اصله

سلام
ینی شما میخوای وارد کنیو بعد بفروشی به ملت:eek:
با احتساب هزینه فرستادن و سود قابل قبول مشتری بله
فکر کنم 235000 دست مشتری های تهران برسه

دوستان کسی روی هارد 20 گیگابایت تونسته 2 تا بازی نصب کنه؟ راستش شنیدم یه بازی بیشتر نمیشه آخه 13 گیگ فضا داره
راستش من سه تا هم نصب کردم :دی اگه اشتباه نکنم Left 4 Dead و Halo 3: ODST و Brutal Legend را با هم نصب کردم. ولی معمولا بیشتر از دو بازی نمیشه نصب کرد. من الان Assassin's Creed II و Forza 3 (فقط دیسک اول) نصب هست و حدود 300 مگ هم فضای خالی دارم.

اونی که 50 میدن و در پک هست- اصله- اونی که در پک نیست دسته 2 هست و ارزون میدن-
20 گیگ ارزش تقلبی نداره- خارج بازار ایران قیمتش خیلی کمتر از این حرفاست:-"

اونی که 50 میدن و در پک هست- اصله- اونی که در پک نیست دسته 2 هست و ارزون میدن-
20 گیگ ارزش تقلبی نداره- خارج بازار ایران قیمتش خیلی کمتر از این حرفاست:-"

متشکر از راهنماییتون. راستی میگن چینی یا کره ای داره. کدومشون بهتر؟ راهی برای تشخیص داره؟

متشکر از راهنماییتون. راستی میگن چینی یا کره ای داره. کدومشون بهتر؟ راهی برای تشخیص داره؟
نه بابا-اونش زیاد مهم نیست!!!هارد 360 رو اگه درست مصرف کنید -مشکلی براش پیش نمیاد!
مثلا موقعی که وسط بازی هستی- یا کنسول روشنه -هارد رو بیرون نکشید!

کره ای و چینی فرقی نداره- همشون یک پخه!یک نوع مواد اولیه داره- این جنس چینی سفارش امریکاست برای MS
مثل سفارشات ایران نیست که- فرق میکنن-

مثل 2تا جنس هست-که مدل فیک میاد ایران میگی چقدر اشغاله-سفارش امریکاش کیره جای دیگه یارو میخره حال میکنه!:biggrin1:
سلام
ینی الان ساخته کره هم نو داریم از وسایل جانبیش؟؟؟
کنسولش ساخت چینه اون که هاردشه دیگه
360 ساخت چین نیست- هر چیزیش از یک گوشه نزدیک چین میاد- مثل کره- سنگاپور- تایلند-مالزی و..............
اگه به پشت پک (کارتن دستگاه)نگاه کنی-میبینی نوشته .هارد یکجا-باتری یکجا-درایو یکجا-بدنه یکجا-ولی در نهایت تو چین سر هم میشه و بردش هم در چین فکر میکنم ساخته بشه!!

سلام
فايلي با پسوند mvi را روي فلش ريختم ولي روي كنسول اجرا نشد و پيغام دانلود كودك را داد . ايا با ارتباط به اينترنت ميتوان كنسول را بروز كرد ؟ لطفا راهنماييم نماييد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or