بله دیگه مشکلی ندارنسلام این درایو لایتون جدیدا اومده(دو هفته پیش تو ایران من دیدم) میگفتن کپی خور نمیشه
مثل اینکه کپی خور شدن
خواستم ببینم الان تمام مغازه ها میتونن کپی خور کنن و دیگه مشکلی نیست؟
مشکل از دیسکه!سلام.
من تازه یه کنسول جاسپر خریدم اما با بازی ها مشکل داره و هی میگه دیسک را تمیز کن!
خواستم ببینم مشکل از چیه؟
سلام.
1- آیا کنسول های ارکید هم 1 ماه رایگان لایو روشون هست؟
2- از زمان اتصال به لایو اکانت شروع میشه به کم شدن یا از لحظه ایی که وارد بازی آنلاین بشی؟
3- اگه اکانت نداشته باشی میشه کنسول را آپدیت کرد؟ ( مثلا که فرمت avi را پخش کنه؟ ) یا باید اکانت بخری و بعد آپدتش کنی؟
این ناتال اگر هیچی نباشه! ولی حداقل برای مخ زدن دیگران چیز توپیه!!:biggrin1:درود
بالاخره تونستم با ناتال مخ پدرم رو بزنم.اون هم قبول كرد كه يه x360 بگيره.تا 1 هفته ديگه پدرم داره ميره به يه سفر خارج از كشور حالا معلوم نيست كجا بره.(سوريه.لندن.اسپانيا.)من ميخوام بپرسم.وايسم تو بهمن ماه از همين جا يه x360بگيرم يا از خارج .با تو جه به ارزان شدن x360.بعد چه مدلي بگيرم بهتره.اليت.پريميوم.اركيد و...
ببرش مغازه برات آپدیش کنن.. (کمتر 15 تومان ازت بگیرن بیشتر ندی بهشون...!)من یه سری بازی جدید خریدم وقتی میزارم تو دستگاه ارور می ده .یکی گفت باید اپدیتش کنی.
این کار آسونه یا باید ببرمش دم یهمغازه این کارو برام بکنه؟
پدرم رفت . لطفا يكي جواب بده.درود
بالاخره تونستم با ناتال مخ پدرم رو بزنم.اون هم قبول كرد كه يه x360 بگيره.تا 1 هفته ديگه پدرم داره ميره به يه سفر خارج از كشور حالا معلوم نيست كجا بره.(سوريه.لندن.اسپانيا.)من ميخوام بپرسم.وايسم تو بهمن ماه از همين جا يه x360بگيرم يا از خارج .با تو جه به ارزان شدن x360.بعد چه مدلي بگيرم بهتره.اليت.پريميوم.اركيد و...
فرقي نداره اگه از خارج بگيري بايد كپي خورش كني اگه هم تا بهمن صبر داري ميتوني صبر كني يه كپي خور بگيري ولي اگه از خارج بگيري فك كنم به صرفه تره بهترين مدل همون پريميوم هستدرود
امشب بابام تصميم گرفت بره سوريه.سال بعد انشاا... اسپانيا.اونجا(سوريه) با صرفه تر هست يا ايران تا چند ماه بعد.بعد پريميوم هاردش كم نيست.اليت بگيرم بهتر نيست.در ضمن قيمت اليت و پريميوم چنده رمضان بگيرم بهتره يا همون طرفاي بهمن اسفند.فرقي نداره اگه از خارج بگيري بايد كپي خورش كني اگه هم تا بهمن صبر داري ميتوني صبر كني يه كپي خور بگيري ولي اگه از خارج بگيري فك كنم به صرفه تره بهترين مدل همون پريميوم هست
میگن درایو های جدید لایت آن کپی خور نمیشن. یعنی اون اولش کپی خور نمیشدن ولی الان میشن.مدلی هست که هنوز کپی خور نشده باشه؟