راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

خیلی ممنون.;)
فقط به نظرتون 250 GB بگیرم یا 4GB ؟اگه 4GB بگیرم مشکلی برای نصب بازی ها نخواهم داشت؟(همه ی بازی ها رو با این اندازه از هارد میشه اجرا کرد؟)

عزیز هرچی بیشتر بهتر اونم به این دلیل که مثلا اومدیم mappack یه بازیو خریدیم کمترین حجم هر مپ پک 1گیگه
حالا شما بلفرض بیای دوتا پروفایل بزنی توش 3-4تا گیم سیو و dlc بزاری توش
حقیقا 4gb کفایت نمیکنه دوسته گلم
نه نمیشه چون حجم یه دیسک بازی 8گیگه شما دوتا هارد 4گیگ هم داشته باشه کفایت نمیکنه چون یه مقدار هارد میره برا سیستم
من خودم دوتا هارد 250دارم
یکیش هرچی سریه call of duty و تمام مپ پکاشه که 60گیگ فضا اشغال کرده
درکل 250بگیری ضرر نمیکنی

سلام خدمت دوستان.یه ایکس باکس 360 پرمیوم سراغ دارم با مادربرد زنون ساخت 2009.به نظرتون چقدر ارزش داره؟مادربردش احتمال سه چراغه شدن داره؟دستگاه JTAG شده و LT3هست.لطفا اگه اطلاعاتی دارید منو راهنمایی کنید.ممنون

سلام خدمت دوستان.یه ایکس باکس 360 پرمیوم سراغ دارم با مادربرد زنون ساخت 2009.به نظرتون چقدر ارزش داره؟مادربردش احتمال سه چراغه شدن داره؟دستگاه JTAG شده و LT3هست.لطفا اگه اطلاعاتی دارید منو راهنمایی کنید.ممنون
داداش نگیر اینو که بیچاره میشی #:-s

برای کنسول جی تگم می خوام هارد اکسترنال خوب و با قیمت مناسب بخرم . زیاد بازی ندارم زیاد هم بازی نمی کنم . چه هاردی رو توصیه می کنید ؟

سلام . میخوام یه ایکس باکس الایت دست دو بخرم . اینم عکساش
از کجا بفهمم مادر بوردش جاسپره؟ تاریخ ساختش دقیقا از بعد از چه سالی باید باشه. و همچنین چند می ارزه ؟ خود یارو با چند تا بازی قدیمی و بدون دسته اضافه میگه 500 ؟ مناسبه؟

آخرین ویرایش:
سلام . میخوام یه ایکس باکس الایت دست دو بخرم . اینم عکساش
از کجا بفهمم مادر بوردش جاسپره؟ تاریخ ساختش دقیقا از بعد از چه سالی باید باشه. و همچنین چند می ارزه ؟ خود یارو با چند تا بازی قدیمی و بدون دسته اضافه میگه 500 ؟ مناسبه؟

پشت ایکس باکس اونجایی که مشخصات رو نوشته قسمت مصرف برقش نوشته 12.1A که برای مادربردهای دیگه 14.2 و 16.5 آمپر هست. سوکت پاور جسپر هم فرق میکنه و به شکل زیر هست

71309602629074028569.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or