سلام . میخوام یه ایکس باکس الایت دست دو بخرم . اینم عکساش
از کجا بفهمم مادر بوردش جاسپره؟ تاریخ ساختش دقیقا از بعد از چه سالی باید باشه. و همچنین چند می ارزه ؟ خود یارو با چند تا بازی قدیمی و بدون دسته اضافه میگه 500 ؟ مناسبه؟
سلام . میخوام یه ایکس باکس الایت دست دو بخرم . اینم عکساش
از کجا بفهمم مادر بوردش جاسپره؟ تاریخ ساختش دقیقا از بعد از چه سالی باید باشه. و همچنین چند می ارزه ؟ خود یارو با چند تا بازی قدیمی و بدون دسته اضافه میگه 500 ؟ مناسبه؟
پشت ایکس باکس اونجایی که مشخصات رو نوشته قسمت مصرف برقش نوشته 12.1A که برای مادربردهای دیگه 14.2 و 16.5 آمپر هست. سوکت پاور جسپر هم فرق میکنه و به شکل زیر هست
سلام دوستان
یه xbox 360 slim E 250GB آکبند از خارج آوردم ولی کپی خور نیست
میخواستم بدونم چه راهایی واسه کپی خور کردنش هست و اینکه راه های تشخیص برد و درایوش با 360 slim یکیه
ممنون میشم راهنماییم کنین
من تازه میخوام اگه بشه یه اک باکس ۳۶۰ بگیرم و کاملا اماتور هستم
۱-سوالم اینه بازی هایی که ۱۰ ۲۰ تومن تو بازار قیمتشونه روی هر مدل اکس باکس ۳۶۰ اجرا میشه؟ و اینکه احتیاج به هکی کرکی چیزی نیست؟ اگر هست سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
۲-سوال دومم من واقعا عاشق بازی های با کینت شدم، ایا واسه پلی استیشن ۳ هم همچین بازی هایی هست به همین کیفیت و زیبایی و زیاد؟
۳-سوال اخرمم با توجه به اماتور بودنم اکس باکس پیشنهاد میکنید یا پی اس ۳ ؟ و اگر اکس باکس ۳۶۰، کدوم مدلشو که مقرون به صرفه باشه؟ واسه بیشتر بازی های حرکتی (کیننت) و انچنان هم عشق بازی حرفه ای نیستم.
من تازه میخوام اگه بشه یه اک باکس ۳۶۰ بگیرم و کاملا اماتور هستم
۱-سوالم اینه بازی هایی که ۱۰ ۲۰ تومن تو بازار قیمتشونه روی هر مدل اکس باکس ۳۶۰ اجرا میشه؟ و اینکه احتیاج به هکی کرکی چیزی نیست؟ اگر هست سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
۲-سوال دومم من واقعا عاشق بازی های با کینت شدم، ایا واسه پلی استیشن ۳ هم همچین بازی هایی هست به همین کیفیت و زیبایی و زیاد؟
۳-سوال اخرمم با توجه به اماتور بودنم اکس باکس پیشنهاد میکنید یا پی اس ۳ ؟ و اگر اکس باکس ۳۶۰، کدوم مدلشو که مقرون به صرفه باشه؟ واسه بیشتر بازی های حرکتی (کیننت) و انچنان هم عشق بازی حرفه ای نیستم.
سلام دوستان لطافان اگه میشه یه کمکی به من بکنید واقان گیج شدم. امروز رفتم پشت شهرذاری و کلی سوال کردم و گفتن xbox360 slim بهتره از xbox360 super slim و یه slim 250 g full pack گرفتم ولی باز میخواهم ببینم واقان کدوم بهتره چون امکان پس دادنش هست. و اگه slim بهتره باید main bordesh و موشخساتش چی باشه؟ مرسی