اقا من میخوام فقط بازی های قدیمی و جدید رو انجام بدم و انلاین هم نمیزنم .. کپی خور باشه خوبه ؟
با LT3 میشه بازی های قدیمی رو انجام داد؟با کنسول کپی خور هم میتونید آنلاین بازی کنید فقط نیازمند فریم ویر جدید LT3 هستید!.برای بانجام بازی های جدید هم نیازمند LT3 هستید!
اگر میخواید بازی های نسل قبل و تجربه کنید که این کنسول تا 3-4 سال دیگه براتون کافی هست و بازی هم براش منتشر میشه تا اون موقع (البته نه مثل نسل جدید) و فکر میکنم سرورهای لایو هم تا اون موقع باز باشه!
با LT3 میشه بازی های قدیمی رو انجام داد؟
بچه ها کنسول پرمیوم با هارد 60 گیگ و دوتا دسته سفید و شارژر با بازی ارزش داره 450 بخرم؟ فقط میگه محلت تست نمیده ولی جلوی خودم تست میکنه و بعدش دیگه با خودمه
داداش اگه آنلاین بازی نمیکنه جی تگش کنید خیلی راحتـتریدسلام
نمیدونم جاش اینجاس سوالم یا نه اما در کل.
فامیل ما یک xbox360 داره از این ارکید سفیدا قدیما خریده جاسپر هست.حالا میخواد اپدیت کنه که تمامی بازی ها را بدونه مشکل اجرا کنه.
به نظر شما باید چه کار کنه بهتره؟بده jtag کنند یا فریم ور جدید میشه ریخت؟اصلا jtag میشه؟
این که هارد نداره یک هارد بخره بهتره یا هارد اکسترنال بگیره که به کاره دیگه هم بیاد؟
انلاین هم بازی نمیکنه فقط میخواد تمام بازی ها راحت اجرا بشوند.
داداش من که تهران نیستم از بانه هم خبر ندارم ولی چون بیشتر تو بانه بدون گارانتی هستن یه 100 تا 200 تومن جنسا اروزنتر هستن شایدم بیشترالان قیمت اسلیم 250 تو بانه چقدر فرق داره تا تهران ؟
داداش من خودم کنسولم جی تگ هستش و زیاد اینجور چیزا خبری ندارم ولی میدونم که بازی های قدیمی احتیاج به فریم ور LT2 دارناسلیم LT+3 بگیرم میتونم بازی های قدیمی رو اجرا کنم؟ (بدون نیاز به پچ کردن و...)
اهل آنلاین نیستم و RGH (جیتگ) هم نمیخوام بگیرم
این بازی ها:
Shadow Complex
Gears of War
Gears of War 2
Halo 3
Halo 3: ODST
Halo: Reach
داداش من خودم کنسولم جی تگ هستش و زیاد اینجور چیزا خبری ندارم ولی میدونم که بازی های قدیمی احتیاج به فریم ور LT2 دارن
داداش تا جایی که من میدونم بازی های قدیمی احتیاج به lt2 دارنیعنی کسی lt3 داشته باشه بازی ها قدیمی روش اجرا نمیشند؟
اگه کسی بخواد تمام بازی ها قدیم تا جدید را بازی کنه چه کنه؟jtag کنه میشه؟
این لایو هنوز هم مثل قدیم خطر بن داره یا کلا دیگه بن کسی نمیشه؟
Sent from my iPhone 4s
شما lt3 بريز با خيال راحت بازي كن ، بازيهاي قديمي اصلا از اين سوسول بازيا ندارنو راحت روي همه فرم ويرها اجرا ميشن ، من خودم الان دستگام lt3ه ، بازي split second , bully و بازيهاي ديگه كه مال خيلي وقت پيش رو راحت بازي ميكنم ، جيتگ كني كه بايد قيد لايو رو بزنيیعنی کسی lt3 داشته باشه بازی ها قدیمی روش اجرا نمیشند؟
اگه کسی بخواد تمام بازی ها قدیم تا جدید را بازی کنه چه کنه؟jtag کنه میشه؟
این لایو هنوز هم مثل قدیم خطر بن داره یا کلا دیگه بن کسی نمیشه؟
Sent from my iPhone 4s
نه رفیق ، ربطی نداره ، اونایی که شما میگی قفل XGD3 دارن که اگه دستگاتون Lt3 باشه باید پچ Lt3 بگیری ، اگه LT2 باشه باید پچ Lt2 بگیری ، بازیهای خیلی قدیمی بدون نیاز به پچ کردن روی همه فرم ویرها اجرا میشن ، الانم همه فروشگاها بازیاشون روی Lt3 اجرا میشه ، مگه چند تا فروشگاه تک و توک برای LT2 هم بازی داشته باشنداداش شاید برا شما اینجوری باشه.چون تو فروم بگردید آموزش اجرای بازی های lt2 رو روی lt3 پیدا میکنید!:d