اگه تمیز باشه خوبه بگیرسلام علیکم روز بخیر
سوال فوری فوتی
xbox اسلیم 250 گیگ با 2 دسته یکی مشکی یکی سفید داخل اصفهان ظاهرا تمیز با 24 ساعت مهلت تست و بدون کینکت قیمت بهم میگ 750 ت
خوبه بگیرم یا زیاده ؟تشکر
من تقریبا با همین مشخصات گرفتم با کلی بازی 700 تومن حالا اگه دست و باله شما بازتره اینم خوبه.سلام علیکم روز بخیر
سوال فوری فوتی
xbox اسلیم 250 گیگ با 2 دسته یکی مشکی یکی سفید داخل اصفهان ظاهرا تمیز با 24 ساعت مهلت تست و بدون کینکت قیمت بهم میگ 750 ت
خوبه بگیرم یا زیاده ؟تشکر
داداش من بعضی وقتا DVD Rom پی سیم دی وی دی یا سی دی ها رو اینجوری میکرد (خراب نبود ولی نمیدونم براچی اینجوری میکرد)سلام دوستان
من یه xbox 360 slim new(e) 250gb خریدم از اینا که لمسی نیست
دستگاه جی تگ هست موقع که دیسک رو eject میکنم موقع ای که درایو باز میشه
بازی هنوز میچرخه دستگاه مشکل داره ؟؟؟یا مال همه اینجوریه ؟؟؟؟
قبلا یه اسلیم داشتم اینجوری نبود سری جدیدا رو نمی دونم
زود تر جواب بدید که اگه مشکل داره پس بدم
ممنو
ما کلا دو نوع ایکس باکس ـه 360 داریم! 1 : فت 2 : اسلیمسلام رفقا
عرض ادب و احترام دارم
میخوام ایکس باکس بخرم اما از مدل هاش هیچ خبری ندارم
چند مدل داره؟چطوریه؟
اخرین اخباری که از ایکس باس داشتم واسه چند سال پیش بود که میگفتن فلان ایکس باکس ها مادربردشون میسوزه
الان همه اسلیم هستند؟
پ ن : ایکس باکس نسل جدید رو نمیخوام منظورم همون 360 ها هست
ممنون
- - -ویرایش - - -
الان تو تایپیک ها میبینم از jtag و ال تی صحبت میکنند
ممنون میشم روشنم کنید
صدای درایو که طبیعی هست موقع اجرای بازی ! اما بستگی داره چقدر بلند باشه! اگه فلش داری ، بازیت رو بریز رو فلش ببین بازم موقع اجرای بازی صدا میده؟سلام
اقا من یه اسلیم 4 گیگ از کسی گرفتم با مهلت تست و روشنش که میکنم در حالت ایبستاده و خوابیده کاملا سایلنت هستش ولی وقتی دیسک بازی توش میزارم جدا از اینکه سریع دیسک رو اجرا میکنه صدای خیلی بلندی ازش بیرون میاد مثل قرقر کردن و در حالت ایستاده این صدا 2 برابره و مثلا وقتی دستم رو محکم روی بخش خروجی هوا قرار میدم صدا کمتر میشه (انگار یه جاهایی شل و ول باشه) میخواستم بدونم این مشکله ایکس باکس هست؟پسش بدم؟اخه ps3 دارم اصلا اینطوری صدا نمیده این صداش کاملا مشخصه
بازی که ندارم روی فلش تست کنم ولی شما ps3 داشتید؟در واقع صداش مثل مثلا درایو نوری کامپیوتر نیست که موقع اجرا حتما دیدی خیلی وقتها بلنده ولی بیشتر مثل زوزه و صدای باد هستش اما این حالت قرقر داره.وقتی فن کیسم خراب میشد معمولا اینطوری قرقر میکرد این همون مدل صدا رو دارهصدای درایو که طبیعی هست موقع اجرای بازی ! اما بستگی داره چقدر بلند باشه! اگه فلش داری ، بازیت رو بریز رو فلش ببین بازم موقع اجرای بازی صدا میده؟
نه PS3 نداشتم ولی نمیدونم ، مال خودم صدا میده اگه میخوای خیالت راحت بشه برو تعمییر گاه بپرس چون شوخی نیست اگه خدای نکرده خراب باشه ، پول اضافی باید برای تعمییر بدی!بازی که ندارم روی فلش تست کنم ولی شما ps3 داشتید؟در واقع صداش مثل مثلا درایو نوری کامپیوتر نیست که موقع اجرا حتما دیدی خیلی وقتها بلنده ولی بیشتر مثل زوزه و صدای باد هستش اما این حالت قرقر داره.وقتی فن کیسم خراب میشد معمولا اینطوری قرقر میکرد این همون مدل صدا رو داره
میدونی روی حالت افقی صدا میده ولی مثل هواکش (مثلا اگر در کیس رو باز کنید حالت مکش هوا و تهویه شنیده میشه دیگه) اونطوری مشکل نیست ولی وقتی در حالت عمودی قرار میگیره صدای قرقر میده مثل موزر اصلاح موی سر که اگر محکم با دست روی کنسول فشار بدم صدا تقریبا قطع میشه و بعضی وقتا که به حالت افقی برش گردونم این ویز ویز هست تا اینکه یکی تو سر بخش فنش بزنم یهو قطع میشه.این صدای ویز ویز که مثل موزر هست به نظر من عادی نیستش چون داداشم یه کنسول داره تو شهر دیگه و تست کرد گفت اینطوری نیست و فقط همون صدای هواکش هست حالا هر چقدر هم زیادنه PS3 نداشتم ولی نمیدونم ، مال خودم صدا میده اگه میخوای خیالت راحت بشه برو تعمییر گاه بپرس چون شوخی نیست اگه خدای نکرده خراب باشه ، پول اضافی باید برای تعمییر بدی!
ایکس باکس 360 رو به طور کلی عمودی طراحی شده! و اگه صداش با تغییر حالت عوض میشه و برادرت هم میگه اینطوری نیست پس حتما یه مشکلی هست! برو به یه کاربلد نشون بده!میدونی روی حالت افقی صدا میده ولی مثل هواکش (مثلا اگر در کیس رو باز کنید حالت مکش هوا و تهویه شنیده میشه دیگه) اونطوری مشکل نیست ولی وقتی در حالت عمودی قرار میگیره صدای قرقر میده مثل موزر اصلاح موی سر که اگر محکم با دست روی کنسول فشار بدم صدا تقریبا قطع میشه و بعضی وقتا که به حالت افقی برش گردونم این ویز ویز هست تا اینکه یکی تو سر بخش فنش بزنم یهو قطع میشه.این صدای ویز ویز که مثل موزر هست به نظر من عادی نیستش چون داداشم یه کنسول داره تو شهر دیگه و تست کرد گفت اینطوری نیست و فقط همون صدای هواکش هست حالا هر چقدر هم زیاد