راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اقا من در کل بین تمام ژانرها ریسنگ یا ماشین هارو دوست دارم بعدش هم اکشن یا اسپرت /با این حساب فکرمی کنم xbox بهتره درسته ؟تشکر
به نظرم ریسینگ XBOX که فورزا باشه دو کلاس از تمام ریسین گها بالاتره و شوترها هم Halo و Gears of War ایکس باکس سبک منحصر به فردی دارن، ولی اگه اهل اکشن ادونچر و هک اند اسلش هستی شک نکن که PS3 با وجود The Last of Us و Uncharted و God of War جای بحثی نمیذاره واسه بهتر بودن

عزیزان ممنون که داخل پاسخ دادن هیچ دریغی نمی کنید و زحمت می کشید /دوستان من یک کنسول میخوام که کلا دیگه مشکل 3 چراغ براش پیش نیاد به نظرشما باید فقط جاسپر بگیرم درسته ؟

عزیزان ممنون که داخل پاسخ دادن هیچ دریغی نمی کنید و زحمت می کشید /دوستان من یک کنسول میخوام که کلا دیگه مشکل 3 چراغ براش پیش نیاد به نظرشما باید فقط جاسپر بگیرم درسته ؟

الان هیچ کنیول new slim نیست که سه چراغه بشه...

ممنون عزیز /این که قبلا میگفتن همه سری ها غیر از جاسبرها که به کلی این مشکل درونش حل شده یعنی صدق نمی کند ؟
داداش اون برای مدل ارکید و الایت بود الان دیگه فقط اسلیم موجوده و تولید میشه که دیگه 3 چراغِ نمیشن
شما یه اسلیم 4 گیگ یا 250 گیگ بخر مطمئن باش نه 3 چراغِ میشه نه شما ضرری میکنی

سلام دوستان، دو سه هفته پیش برادرم یه XBOX 360 اسلیم 250 گیگ باندل کینکت از دوبی خریداری کرده بود و وقتی آورده بود تهران برای کپی خور کردن بهش گفتن که نیاز به تعویض درایو داره و دویست و خورده ای ازش گرفته بودن و کپی خورش کرده بودن. مگه هنوز نیازی به تعویض درایو برای دستگاه های جدید هست و فقط روش جی تگ یا LT3+ برای کپی خور کردن کافی نیست؟ این رو برای این می پرسم که می خوام یه دونه هم برای خودم سفارش بدم و اگه بدونم نیازی به تعویض درایو هست ریسک نکنم و یه دستگاه جی تگ شده از همین جا بخرم. در ضمن ممنون میشم از دوستانی که مدل 360E رو خریداری کردن وضعیت کپی خور شدن دستگاهشون رو اعلام کنن. تشکر مجدد از همه دوستان

Sent from my C6602 using Tapatalk

سلام دوستان، دو سه هفته پیش برادرم یه XBOX 360 اسلیم 250 گیگ باندل کینکت از دوبی خریداری کرده بود و وقتی آورده بود تهران برای کپی خور کردن بهش گفتن که نیاز به تعویض درایو داره و دویست و خورده ای ازش گرفته بودن و کپی خورش کرده بودن. مگه هنوز نیازی به تعویض درایو برای دستگاه های جدید هست و فقط روش جی تگ یا LT3+ برای کپی خور کردن کافی نیست؟ این رو برای این می پرسم که می خوام یه دونه هم برای خودم سفارش بدم و اگه بدونم نیازی به تعویض درایو هست ریسک نکنم و یه دستگاه جی تگ شده از همین جا بخرم. در ضمن ممنون میشم از دوستانی که مدل 360E رو خریداری کردن وضعیت کپی خور شدن دستگاهشون رو اعلام کنن. تشکر مجدد از همه دوستان

سری E هیچ فرقی با اسلیم نداره تنها فرقش صدای کمتر و مصرف برقه کمترش هستش و دیگه ورودی AV هم نداره.جی تگ کردن یا LT3 هیچ فرقی با بقیه نداره
والا اونُ نمیدونم ولی شاید درایوش رو با یه درایو کُپی عوض کرده.چون یجا خوندم اینجوری نوشته بود که انگار درایو ارجینال رو برمیدارن و بجاش درایو کُپی میذارن (برای کُپیخور شدن کنسول)
البته فک کنم این باشه

سلام دوستان این xbox 360 eکپیخور شده .اما فروشنده میگفت قبلا درایوش هیتاچی بوده الان شده لایتون درست بوده حرفش یا خودشون عوضش کردن ؟سوال دیگه دسته ای که توخود جعبه هست قطعا اورجیناله اما اگه عوضش کرده باشن چطور باید فهمید تو تاپیک اموزش اصل بودن دسته گفته بود باید پشت دسته نوشته باشه مایکروسافت اما من جدیدا هرچی میبینم نوشته xbox360که توهمون بسته های کارتونی سبز هستندبا باطری دوراسل و اکانت دو ماهه لایو. الان خرید اسلیم بهتره یا e

سری E هیچ فرقی با اسلیم نداره تنها فرقش صدای کمتر و مصرف برقه کمترش هستش و دیگه ورودی AV هم نداره.جی تگ کردن یا LT3 هیچ فرقی با بقیه نداره
والا اونُ نمیدونم ولی شاید درایوش رو با یه درایو کُپی عوض کرده.چون یجا خوندم اینجوری نوشته بود که انگار درایو ارجینال رو برمیدارن و بجاش درایو کُپی میذارن (برای کُپیخور شدن کنسول)
البته فک کنم این باشه

ممنون دوست عزيز، پس من اشتباه کردم سفارش یه 250 گیگ اسلیم دادم برام آوردن. ترسیدم نکنه برای کپی خور کردن مشکلی باشه. از بس این فروشنده ها اطلاعات غلط میدن. وقتی هم عجله باشه کار سخت میشه. پس باید یه سری جدید می گرفتم. حالا کم شدن صدای دستگاه واقعا محسوسه؟ البته تو یکی از سایت های خارجی هم خوندم تو این دستگاه ارزون سازی شده و کیفیت مثلا دسته بازی از سری قبل یه خورده پایین تره.

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز من چند روز اینده میخوام کنسول بخرم قیمت بهترین اسلیم یا این lt رو میخواستم, کپی خور و با هارد 250gb
حدود1100 دارمو, گذاشتم کنار فقط واسه کنسول
چه پیشنهادی به من میکنی؟

من امروز رفتم پشت شهرداری، خیلیا میگفتن که Xbox New Slim دیگه از نظر سخت افزاری هک نمیشه یعنی درایوش ممکنه عوض بشه ولی چیپ و بردش رو نمیشه عوض کرد درسته؟
شما New Slim رو پیشنهاد می کنید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or