راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان سلام علیکم مجدد /یک کنسول xbox پیدا کردم مدل 2009 /به همراه 2 دسته /فروشنده میگ از دبی اورده و مفید زیر 1 سال استفاده شده /کینکت داره و ارکید هستش و هاردش هم 120 گیگ/دستگاه اخرین اپدیت دار +یک بازی ارجینال /چند اخرش ارزش خرید دارد ؟چطور کلا /بخرم خوبه ؟ تشکر

سلام دیروز برا خرید ایکس باکس رفتم یکی میگه جیتک یکی میگه نرم افزاری آخر گیج شدم نخریدم
یکی لطف کنه توضیح بده که xbox 360 slim چه مدلی میا بگیرم؟ چه آپدیتی باشه ؟

[TABLE="width: 330, align: right"]
[TR]
[TD]LTU تعویض درایو ...و..بدون تعویضدرایو - LT+3 یعنی چی؟ کدومشو بگیرم؟
لطفا یکی کامل راهنماییم کنه آخه میخوام بخرم نمیدونم چه مدلی رو بردارم که خوب باشه

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

دوستان سلام علیکم مجدد /یک کنسول xbox پیدا کردم مدل 2009 /به همراه 2 دسته /فروشنده میگ از دبی اورده و مفید زیر 1 سال استفاده شده /کینکت داره و ارکید هستش و هاردش هم 120 گیگ/دستگاه اخرین اپدیت دار +یک بازی ارجینال /چند اخرش ارزش خرید دارد ؟چطور کلا /بخرم خوبه ؟ تشکر
اگه مادربردش jasper باشه یه 600 یا 550 می ارزه.آره خوبه بد نیست ولی ببین مادربردش jasper یا نه
سلام دوستان ایکس باکس اورجینال داره یا نه؟بازی اورجینال چی داره؟
یعنی چی اورجینال داره؟!:-/
اره بازی های اورجینالش هم هست ولی باید بگردی چون بیشتریا یا برنر مکس دارن (رایت 100 درصد) یا رایت 97 درصد دارن.زیاد اصلش پیدا نمیشه
[TABLE="width: 330, align: right"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
سلام دیروز برا خرید ایکس باکس رفتم یکی میگه جیتک یکی میگه نرم افزاری آخر گیج شدم نخریدم
یکی لطف کنه توضیح بده که xbox 360 slim چه مدلی میا بگیرم؟ چه آپدیتی باشه ؟
LTU تعویض درایو ...و..بدون تعویضدرایو - LT+3 یعنی چی؟ کدومشو بگیرم؟
لطفا یکی کامل راهنماییم کنه آخه میخوام بخرم نمیدونم چه مدلی رو بردارم که خوب باشه
جی تگ (Jtag) خیلی خوبه هک مادربر هستش به کنسول کلی امکانات اضافه میکنه ولی باید بیخیال آنلاین بازی کردن رو بزنی (چون تا دستگاهت رو وصل کنی به لایو بَن میشی)
lt3هم خیلی خوبه ولی به اندازه ی جی تگ امکانات نداره ولی میتونی راحت آنلاین بازی کنی ولی باید دیسک های برنر مکس تهیه کنی که به اصطلاح میگن رایت 100 درصد.
زیاد راجبه ltu اطلاعات ندارم ولی اونم حتما خوبه دیگه
الان فعلا مدل اسلیم 250 گیگ و اسلیم 4 گیگ هست
به نظرم اسلیم 250 گیگ انتخابِ بهتری نسبت به 4 گیگ هستش

تشکر فقط چرا میگن بدون جی تک باید بازی ده هزار تومنی گرفت ولی اگه جی تک باشه با 4 - 5 ؟ راس میگن
بعدش اصلا از کجا باید بفهمم جی تک ؟ وفروشنده درست جی تک کرده یا نه؟؟
ممنون میشم کمکم کنید
lt+3 بگیرم بعد جی تکش کنم یا نه همون اول جی تک شده بگیرم؟؟

آخرین ویرایش:
مثلا بازی هایی مثل بتلفید 4 یا نید فور اسپید ریوالز اینا حتما باید روی هارد خوده کنسول نصب بشه با فلش و هارد اکسترنال نمیشه.یکی از شیرین کاری های شرکت EA همین کاراش هستش!!! :|
چرا خیلی از بازی ها رو میشه روی 4 گیگ بازی کرد (در اصل با کمک فلش یا هارد اکسترنال) ولی بعضی از بازی ها هم هستن که دنگُ فنگِ زیادی دارن و نمیشه روی 4 گیگ نصبشون کرد
حتی اگه فلش هم داشته باشی
والا فعلا که اسلیم 250 گیگ و 4 گیگ توی بازار موجوده هارد با ظرفیت پایینتر نیست که هیچ با ظرفیتِ بالا هس (320 گیگ)
اگه کمتر بخوای باید مثلا آرکید یا الایت پیدا کنی با برد Jasper اونم دسته دوم , چون دیگه تولید نمیشن و هر کی هم داشته باشه دسته دومش رو داره
اون مثلا هارد 120 گیگ داره قدیمیاش هم 60 گیگ و 20 گیگ هم دارن که اونا اصلا پیدا نمیشن چون ماله همون اوایل 2006 هستن

ممنون پس فقط یازی های EA اینجوری هستش؟
نه قدیمی نمیخواد میخواد اسلیم بگیره
jtag هم کنی باز نمیشه از رو اکسترنال بازی کرد؟؟

تشکر فقط چرا میگن بدون جی تک باید بازی ده هزار تومنی گرفت ولی اگه جی تک باشه با 4 - 5 ؟ راس میگن
بعدش اصلا از کجا باید بفهمم جی تک ؟ وفروشنده درست جی تک کرده یا نه؟؟
ممنون میشم کمکم کنید
lt+3 بگیرم بعد جی تکش کنم یا نه همون اول جی تک شده بگیرم؟؟
خواهش میکنم
چون کنسول وقتی جی تگ شده باشه میتونی راحت بازی ها رو , روی هارد نصب کنی
ولی وقتی دستگاه lt3 باشه چون نمیتونی بازی ها رو روی هارد نصب کنی (البته اینجوری که من شنیدم) و برای لنز دستگاه هم ضرر داره و مهمتر از اونا اگه بخوای تویِ لایو بازی کنی بن نشی و بازی ها هنگ نکنن
میگن باید بازی های برنر مکس بگیری که رایت 100 درصد هستن و برای کنسول ضرری ندارن و مسلما از بازی های که رایت 97 درصد دارن (همون 4.5 هزار تومنی ها) گرونتره
فک کنم توی فروم راجبه جی تگ بیشتر توضیح داده باشن اگرم پیدا نکردی توی گوگل سرچ کن فواید جی تگ یا جی تگ چیست , خیلی کاملتر توضیح داده.
ولی مثلا یکی از چیزایی که نشون میده کنسول جی تگ شده برنامه ی XEXMENU روی دستگاه نصب میشه یا مثلا میتونی از وضیعتِ فنِ کنسول و سی پی یو با خبر بشی یا میتونی فن رو زیاد و کم کنی
نه یا باید کنسول رو جی تگ کنی یا LT3 چون هر دو با هم امکان پذیر نیست.در اصل جی تگ و LT3 هک هستن نمیشه از 2 تا هک استفاده کرد
ممنون پس فقط یازی های EA اینجوری هستش؟
نه قدیمی نمیخواد میخواد اسلیم بگیره
jtag هم کنی باز نمیشه از رو اکسترنال بازی کرد؟؟
خواهش میکنم
آره تقریبا بازی های شرکت EA اینجوری هستن
چرا میشه هم از فلش استفاده کرد هم از اکسترنال
مثلا اگه نخوای بازی ای رو از روی هارد اصلی پاک کنید میتونید از فلش یا اکسترنال استفاده کنید

خواهش میکنم
چون کنسول وقتی جی تگ شده باشه میتونی راحت بازی ها رو , روی هارد نصب کنی
ولی وقتی دستگاه lt3 باشه چون نمیتونی بازی ها رو روی هارد نصب کنی (البته اینجوری که من شنیدم) و برای لنز دستگاه هم ضرر داره و مهمتر از اونا اگه بخوای تویِ لایو بازی کنی بن نشی و بازی ها هنگ نکنن
میگن باید بازی های برنر مکس بگیری که رایت 100 درصد هستن و برای کنسول ضرری ندارن و مسلما از بازی های که رایت 97 درصد دارن (همون 4.5 هزار تومنی ها) گرونتره
فک کنم توی فروم راجبه جی تگ بیشتر توضیح داده باشن اگرم پیدا نکردی توی گوگل سرچ کن فواید جی تگ یا جی تگ چیست , خیلی کاملتر توضیح داده.
ولی مثلا یکی از چیزایی که نشون میده کنسول جی تگ شده برنامه ی XEXMENU روی دستگاه نصب میشه یا مثلا میتونی از وضیعتِ فنِ کنسول و سی پی یو با خبر بشی یا میتونی فن رو زیاد و کم کنی
نه یا باید کنسول رو جی تگ کنی یا LT3 چون هر دو با هم امکان پذیر نیست.در اصل جی تگ و LT3 هک هستن نمیشه از 2 تا هک استفاده کرد

خواهش میکنم
آره تقریبا بازی های شرکت EA اینجوری هستن
چرا میشه هم از فلش استفاده کرد هم از اکسترنال
مثلا اگه نخوای بازی ای رو از روی هارد اصلی پاک کنید میتونید از فلش یا اکسترنال استفاده کنید

ممنون
بازي هاي eaهم ميشه با جيتگ روي هارد اكسترنال بازي كرد؟!

Sent from my iPod touch using Tapatalk

اقا عذرخواهی می کنم مجدد سوال فوری پیش امده
واقعا xbox360 بهتره یا ps3 ؟! الان یک مقدار مردد شدم /نمی دونم واقعا /هرکسی یک حرفی گفته ...ولی من نمی تونم دقیق تصمیم بگیرم که بعدا مجدد پشیمون بشم /لطفا بهم کمک کنید /در کل کدوم ارزش خرید داره؟
ممنون عزیز

ممنون
بازي هاي eaهم ميشه با جيتگ روي هارد اكسترنال بازي كرد؟!

Sent from my iPod touch using Tapatalk
داداش جی تگ بودن کنسول یا lt3 بودنش کاری به اینجور چیزا نداره چون اونا یه نوع هک هستن که کنسول رو بشه کُپی خورش کرد
ولی آره میشه کاری نداره
اقا عذرخواهی می کنم مجدد سوال فوری پیش امده
واقعا xbox360 بهتره یا ps3 ؟! الان یک مقدار مردد شدم /نمی دونم واقعا /هرکسی یک حرفی گفته ...ولی من نمی تونم دقیق تصمیم بگیرم که بعدا مجدد پشیمون بشم /لطفا بهم کمک کنید /در کل کدوم ارزش خرید داره؟
ممنون عزیز
داداش بستگی به خودت داره اگه ایکس باکس دوست داری ایکس باکس بخر چون انحصاری های خیلی عالی داره مثل Halo , Gears Of War , Forza , Alan Wake
اگرم پی اس 3 دوست داری پی اس 3 بگیر که اونم انحصاری های عالی ای داره مثل The Last Of Us , Killzone , God Of War , Uncharted , Beyond Two Souls , Heavy Rain
ولی به نظرم پی اس 3 خیلی بهتره چون انحصاری های خیلی عالی داره حیفه بازیشون نکنی

داداش جی تگ بودن کنسول یا lt3 بودنش کاری به اینجور چیزا نداره چون اونا یه نوع هک هستن که کنسول رو بشه کُپی خورش کرد
ولی آره میشه کاری نداره

داداش بستگی به خودت داره اگه ایکس باکس دوست داری ایکس باکس بخر چون انحصاری های خیلی عالی داره مثل Halo , Gears Of War , Forza , Alan Wake
اگرم پی اس 3 دوست داری پی اس 3 بگیر که اونم انحصاری های عالی ای داره مثل The Last Of Us , Killzone , God Of War , Uncharted , Beyond Two Souls , Heavy Rain
ولی به نظرم پی اس 3 خیلی بهتره چون انحصاری های خیلی عالی داره حیفه بازیشون نکنی

عزیز میدونم هر دو یه نوع هک هستن شما فرمودید که یه قابلیت جیتگ نیست به lt3اینه که میشه بازی رو از روی هارد انجام داد
بعدش توی یه جمله هم گفتید بعضی بازی ها توی هارد داخلی باید باشه گفتم بپرسم بازی های ea که اجرا نمیشه با جیتگ میشه روی اکسترنال یازی کرد یا نه همین
ممنون

اقا من در کل بین تمام ژانرها ریسنگ یا ماشین هارو دوست دارم بعدش هم اکشن یا اسپرت /با این حساب فکرمی کنم xbox بهتره درسته ؟تشکر
من که اصن racing بازی نمیکنم خوشم نمیاد
ولی بخوای بگی کدوم تو سبکایِ مختلف بهتره که با هم فرقی نمیکنن فرقِ اصلیشون دسته هاشون هست که دسته ی ایکس باکس برای بازی های شوتر اول شخص (fps) کلا بازی های شوتر خوبه
دسته ی پی اس 3 هم برای بازی های فاتینگ و فوتبال خوبه.حالا اون که گفتم پی اس 3 بخر برای بازی های انحصاریش بود وگرنه اگه دوست نداری ایکس باکس هم خیلی خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or