راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان ممنون میشم حتما این پست بنده رو جواب بدین. چون قراره سفارش بدم یه بنده خدایی برام بیاره، یجوری نباشه که نشه هکش کرد ؟!
منظورم سری E هست، میخوام ببینم که اینا کپی میشن یا نه ؟

Xbox 360 250GB Hard Drive - Xbox.com
داداش فک کنم بشه هکشون کرد چون از نظره ظاهری تغییره کرده وگرنه از نظر نرم افزار یا سخت افزار تغییری نکرده
شایدم تغییر کرده باشه ولی بعید میدونم چون الان دیگه وان اومده تو بازار دیگه فک نکنم بخوان رویِ 360 کاری انجام بدن یا چیزی بهش اضافه کنن
حالا شما میخوای بازم از بچه ها یا فروشنده ها بپرس برای اطمینانِ بیشتر!
اگه گفتن میشه خبرشو به منم بده چون منم با استیلش حال کردم اگه شد بخرم:d

دوستان سلام ببخشید من هیچی از کنسول نمیدونم اگه امکان داره کمک بفرمایید : توی ایسام یه دوستی کنسول زیر رو گذاشته برای فروش عینا نقل قول می کنم :

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="colspan: 2, align: right"]ایکس باکس 360 آرکید :

دستگاه قدیمی هست و تقریبا دو.سه سالی هست در انباری بوده و کم استفاده شده و سالمه

با یک دسته اصل و لوازم (آداپتور-کابل av-جعبه با کمی پارگی)

توجه کنید این مدلی که من دارم چون قدیمی است ورودی hdmi ندارد ،
و آپدیت lt2 هست که 100 تا 150 خرجه آپدیتشه برای همین قیمت متفاوت است.تولیدشم نوشته 2007.

حالا سوال من اینه که به نظر شما خرید این کنسول برای منی که هیچی از کنسول سردر نمیارم و 300 تومن بیشتر پول ندارم و تلویزیونم هم ازون قدیمیاست و hdmi نمیخوره کار عاقلانه ای هست ؟
ممنون میشم کمک کنید[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

دوستان نکته خاصی هست در رابطه با خرید X360 E؟درایو و کپی خوری و لایو و از این چیزها؟بعد خرید اینو توصیه میکنید یا اسلیم؟
سلام
تا اونجایی که من میدونم یه اسلیم بخری بهتره از همه لحاظ
الانم که دیگه فکر نکنم برا 360 آپدیت درایو بیاد که نوع درایو مهم باشه,ولی تا اونجایی که میدونم لایت ان (LITE-ON) از همه بهتره از همه لحاظ
لایو همه دقیقا خبر ندارم,چیزی نمیدونم که بگم
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم

سلام
تا اونجایی که من میدونم یه اسلیم بخری بهتره از همه لحاظ
الانم که دیگه فکر نکنم برا 360 آپدیت درایو بیاد که نوع درایو مهم باشه,ولی تا اونجایی که میدونم لایت ان (LITE-ON) از همه بهتره از همه لحاظ
لایو همه دقیقا خبر ندارم,چیزی نمیدونم که بگم
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم

سلام
چرا اسلیم بهتره؟
(من اخرین باری که X360 داشتم 2 سال پیش بود که فت الیت 120 گیگ بود :دی )
خیلی ممنون

خیلی با هم فرق نمیکنن شاید یکم از نظر گرمایی این مدل جدیدش بهتر شده باشه در کل جدیدترین مدل احتمالا مشکلاتش برطرف شده و از مدل قدیمیا بهتره.راستی داداش گرفتی بیا بگو چند خریدی منم میخوام برا یکی بخرم از قیمتا اطلاع ندارم.

من یه Fat 120 (مدل Elite) گیگ دارم . دو ساله کار کرده . سالم و تمیزه ... میخوام بفروشم
حداقل قیمت و حداکثر قیمت چقدره به نظرتون ؟

آخرین ویرایش:
دوستان X360 E من هم رسید،عکس ها رو به زودی میذارم،
خیلی کوچیک ه و بامزه است :d طراحی هم شیک و ساده.مدل قرار گرفتن اجزا و باز کردن جعبه هم تغییر کرده،شبیه PS3 هست.همچنان هم که گرمای شدیدی بیرون میده!(در مقایسه با PS3 اسلیم)کابل AVش هم که اون سرش فیش هدفون 3.5 میلیمتری بود که جالب بود(فکر کنم از اسلیم به بعد این طوریه درسته؟)کیفیت دسته هم احساس میکنم از اون چیزی که در سری الیت مدل فت وجود داشت پایین تره.
کلا تجربه شیرینی هست برای من که بعد از مدت ها میخوام ایکس باکس سواری کنم :دی

دوستان ببخشید یه Xbox elit
بدون هارد واسه سال ۲۰۰۸ با برد فالکون با یدونه دسته و آپدیت lt3 و درایو لایتون خریدش ۳۰۰ تومن می ارزه به نظرتون ؟ یا نه اینم ریسک سه چراغه داره؟

دوستان ببخشید یه Xbox elit
بدون هارد واسه سال ۲۰۰۸ با برد فالکون با یدونه دسته و آپدیت lt3 و درایو لایتون خریدش ۳۰۰ تومن می ارزه به نظرتون ؟ یا نه اینم ریسک سه چراغه داره؟
اره تقربا بین همون 300 تومن مناسبه
کلا بغیر از مادربرد jasper همه ریسکِ 3 چراغِ شدن رو دارن به نظرم یه اسلیم 250 گیگ انتخابِ بهتری
البته خیلیا مدل arcade یا elite رو که دارن تا حالا 3 چراغ نشده ولی اگه بخوای مطمئن شی بهتره مثلا 2,3 ساعت بیشتر باهاش بازی نکنی

چند سوال اساسی در مورد خرید xbox360 slim

سلام دوستان!
هوس کردم یه ایکس باکس بگیرم،ولی چن تا سوال اساسی دارم برا خریدش!
1- الان بصرفس بگیرم یا صب کنم ایکس باکس وان کپی خور و ارزونتر شه؟
2- یا کدوم روش کپی خورش کنم؟کدمش بهتره؟
3- ایکس باکس توانایی این رو داره که هارد اکسترنال رو بخونه و بازی رو از رو اون اجرا کنه تا نیاز نباشه دیسک رو داخل دستگا گذاشت؟
خودتون هم اطلاعاتی مفیدی دارید بم بدید! مرسی از لطفتون!

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or