راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام من تازه ایکس باکس گرفتم صدای فن این کنسول همین جور بالاست ؟؟ یا نه همشون اینجوری هستن ؟؟؟ صدای خر خر نمیده هاااا ولی صدای فنش بالاست یعنی صدای هوایی که تهویه میکنه بالاست.... این عادی هستش؟؟

- - -ویرایش - - -

بازی ها رو چطور روی باید روی هارد نصب کنم تا به لنز فشار نیاد ؟؟ کنسول من lt3 هستش و جیتک نیست لطفا بگید بازی کردن از روی هارد نیاز به دیسک داره؟؟‌یا نه نمیخواد .. اگه میخواد خوب چرا اصلا نصب ممیکنم لطفا توضیح بدین

سلام من تازه ایکس باکس گرفتم صدای فن این کنسول همین جور بالاست ؟؟ یا نه همشون اینجوری هستن ؟؟؟ صدای خر خر نمیده هاااا ولی صدای فنش بالاست یعنی صدای هوایی که تهویه میکنه بالاست.... این عادی هستش؟؟

- - -ویرایش - - -

بازی ها رو چطور روی باید روی هارد نصب کنم تا به لنز فشار نیاد ؟؟ کنسول من lt3 هستش و جیتک نیست لطفا بگید بازی کردن از روی هارد نیاز به دیسک داره؟؟‌یا نه نمیخواد .. اگه میخواد خوب چرا اصلا نصب ممیکنم لطفا توضیح بدین
اون صدایی که شما میگی اگر در حین بازی کزدن هست صدای چرخش دیسک تو درایو هست که با نصب کردن بازی رو هارد صدا از بین میره.
برای نصب بازی وقتی دیسک رو گذاشتی تو دستگاه x رو بزن و بعد گزینه install رو انتخاب کن، حدودا 10 مین نصب هر بازی طول می کشه.
برای بازی هم نیاز به دیسک هست و نصب کردن بازی صرفا به منزله کاهش فشار به لنز، روان تر اجرا شدن بازی و کاهش لودینگها هست.
تمام توضیحات من برای دیسک های برنر مکس بود وبرای دیسک های 97% باید همین مراحل رو بری فقط آخرش با پخش موزیک بری تو بازی.

سلام خدمته دوستان من یکی از دوستان میخواد یه کنسول بخره نظرش روی xboxهستش حالا که من اطلاعاته زیاده دربارش ندارم گفتم از شما بپرسم(خودم ps3دارم)1.قیمت مدل های توی بازار بدون کینیکت 2.چه هکی دارن ؟کدوم بهتره ؟3.از کجا میشه تشخیص داد جنس اصلی هستش4.دیگه به چیا باید توجه کرد

درود
دوستان360 آرکیدمو میخوام فردا بفروشم سالمه , امکانات اضافه مثل کینکتو دسته اضافه و ... هم نداره چند بفروشم خوبه؟ کلا قیمت چنده الان؟ لطف کنید جواب بدید, ممنون.

درود
دوستان360 آرکیدمو میخوام فردا بفروشم سالمه , امکانات اضافه مثل کینکتو دسته اضافه و ... هم نداره چند بفروشم خوبه؟ کلا قیمت چنده الان؟ لطف کنید جواب بدید, ممنون.

چند گیگه ؟ در کل فکر نکنم بتونی بیشتر از400-450 بفروشی آخه قیمتا اومده پایین

دوستان آیا تمام مدلهای x360 در حال حاظر کپی خور میشن!؟من برای برادرم میخوام یه 360 اسلیم 250گیگ بگیرم خودم میتونم کپی خورش کنم!؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

سلام خدمته دوستان من يکي از دوستان ميخواد يه کنسول بخره نظرش روي xboxهستش حالا که من اطلاعاته زياده دربارش ندارم گفتم از شما بپرسم(خودم ps3دارم)1.قيمت مدل هاي توي بازار بدون کينیکت 2.چه هکي دارن ؟کدوم بهتره ؟3.از کجا ميشه تشخيص داد جنس اصلي هستش4.ديگه به چيا بايد توجه کرد
داداش اگه ميخواد بخره بهتره مدل اسليم 250 گيگ بخره چون الان تو بازار فقط اسليم 4 گيگ و 250 گيگ هست ولي 4 گيگ نخره بهتره چون بعضي از بازي ها رو نميشه روش نصب کرد
4 گيگ شده 800 تا 900 بدون کينکت 250 گيگ هم بين 900 تا 1 ميليون هست
خوده کينکت 300 خرده اي 400 هست
بعضي از مدل ها هم خودشون باندل کينکت هستن
اگه لايو بازي کنه که بايد فريموره LT3 رو روش بريزه اگه لايو بازي نميکنه جي تگش کنه خيلي خوبه چون ديگه احتياجي نيست پول براي بازي هاي برنر مکس بدي و بازي ها راحت رو هارد نصب ميشن
تنها بديش اينه که از لايو بازي کردن محروم ميشه
والا اصل و غيره اصلشو نميدونم ولي بايد ببينيد مادربردش جسپر هست يا نه ولي ميگن بيشتره اسليم ها مادربردشون Vejle يعني آخرين مدلي که روي ايکس باکس گذاشتن که خيلي هم خوبه
بازیاش هم 2 نوع رايت داره يکي برنر مکس و يکي رايت هاي 97 درصدي که برنر مکس براي لايو بازي کردن خوبه ولي وقتي دستگاهت رو جي تگ بکني ديگه فرقي نميکنه رايت 97 درصد باشه يا برنر مکس (رايت 100 درصد)
ديگه چيزي به ذهنم نرسيد ولي نکاتِ اصليش همينا بودن!يه خوبي که ايکس باکس داره دردسرش از پي اس 3 کمتره (از لحاظ اپديت کردن و هک کردن)

دوستان آيا تمام مدلهاي x360 در حال حاظر کپي خور ميشن!؟من براي برادرم ميخوام يه 360 اسليم 250گيگ بگيرم خودم ميتونم کپي خورش کنم!؟

آره همشون کپي خور ميشن ( جي تگ)
همون اسليم 250 گيگ بهترين گزينه هستش!خودت هم ميتوني کنسول رو جي تگ کني ولي دردسرش زياده بدي به همون فروشنده برات جي تگش کنه خيلي بهتره
هزينه ش هم کمتر از کپي خور کردن پي اس 3 هستش!اگه بخواي لايو هم بازي کني جي تگش نکني بهتره چون بعد نميتوني لايو بازي کني

[/QUOTE] آره همشون کپي خور ميشن ( جي تگ)
همون اسليم 250 گيگ بهترين گزينه هستش!خودت هم ميتوني کنسول رو جي تگ کني ولي دردسرش زياده بدي به همون فروشنده برات جي تگش کنه خيلي بهتره
هزينه ش هم کمتر از کپي خور کردن پي اس 3 هستش!اگه بخواي لايو هم بازي کني جي تگش نکني بهتره چون بعد نميتوني لايو بازي کني[/QUOTE]

رفیق من ایران نیستم باید خودم جی تگ کنم از پسش بر میام و نیازی به قطعه سخت افزاری نیست!؟
.در مورد لایو هم اینو میخام کپی خور باشه بدم به داداشم
واسه خودم ps4 پیش خرید کردم

آخرین ویرایش:
رفیق من ایران نیستم باید خودم جی تگ کنم از پسش بر میام و نیازی به قطعه سخت افزاری نیست!؟
.در مورد لایو هم اینو میخام کپی خور باشه بدم به داداشم
واسه خودم ps4 پیش خرید کردم������
الان تو حرفای شما هم صحبت از جی تگ شده هم کپی خور، لازمه اشاره کنم که اینا با هم فرق داره و اگه دستگاهتو جی تگ کنی باید قید لایو رو بزنی ولی اگه کپی خورش کنی با رعایت نکات ایمنی می تونی لایو بری و بن نشی.
در ضمن تا اونجا که من می دونم xbox هایی که درایوشون هیتاچی هست کپی خور نمیشن ولی تمام لایتون ها کپی خور میشن.

سلام
به نظرتون الان خرید xbox فالکون مدل 2007 بدون دسته به قیمت 200 تومان کار اشتباهی است؟
به نظر من همچین ایکس باکس موقعی بدرد میخوره که شما یه اکس باکس معمولی (منظورم مادر برد جاسبر هست) داشته باشی و فالکون رو برا ماد کردن تو لایو و استفاده از دی ال سی ها جی تگ کنی.

الان تو حرفای شما هم صحبت از جی تگ شده هم کپی خور، لازمه اشاره کنم که اینا با هم فرق داره و اگه دستگاهتو جی تگ کنی باید قید لایو رو بزنی ولی اگه کپی خورش کنی با رعایت نکات ایمنی می تونی لایو بری و بن نشی.
در ضمن تا اونجا که من می دونم xbox هایی که درایوشون هیتاچی هست کپی خور نمیشن ولی تمام لایتون ها کپی خور میشن.

ممنونم رفیق از کجا میشه فهمید درایوش چیه چون اینجا دستگاه رو پلمپ میدن در ضمن اگه هیتاچی باشه میتونم جی تاگ کنم و قید لایو رو بزنم یا نه نمیشه کاری کرد!؟

به نظر من همچین ایکس باکس موقعی بدرد میخوره که شما یه اکس باکس معمولی (منظورم مادر برد جاسبر هست) داشته باشی و فالکون رو برا ماد کردن تو لایو و استفاده از دی ال سی ها جی تگ کنی.

یعنی نخرم؟200 نمیارزه؟50 هم برم یه دسته دسته دوم بگیرم براش؟آپدیت lt3 داره

یکی جواب سوال قبلی مارو هم بده لطفا
این فالکون ها اگه روزی باهاش 2 تا 3 ساعت بازی کنی بازم سه چراغه میشه؟

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or