19Rodar
کاربر سایت
یه اسلیم ال تی 3 دارم 250 گیگ به نظرتون ارزش داره بفروشمش یا نگه دارم؟
خیر نگهش دار.من فروختم پشیمون شدم الان درسته تا چند روز دیگه XO میخرم ولی همش میگم کاش X360 ام رو هم نفروخته بودم
یه اسلیم ال تی 3 دارم 250 گیگ به نظرتون ارزش داره بفروشمش یا نگه دارم؟
دوستان یه سوال. من یه دستگاه 360 مدل فت (آرکید بهش میگن فکر کنم) دارم. اون زمان که خریدم کولینگ هم روش انجام دادم. مادربورد جسپر هم هست. الان می خوام بفروشم . هارد نداره. یعنی همون 8 گیگ که روش هست فکر کنم. می خواستم ببینم چند بفروشم خوبه. سالم هم هست.
سلام دوستان. لطفا راهنماییم کنید فوریه.
یه xbox 360 arcad jusper plus یکی از اشنایام میفروشه .350تومن با یه دسته و چند تا بازی.
میصرفه بگیرم؟
از کجا بهمم مشکلی نداره و سالمه؟البته فرصت تست هم بهم میده.
بعد اینو بگیرم یه هارد هم وصل کنم بهش همه بازی هارو میشه باهاش کرد؟
مرسی از جوابتون.
آره جدیدا کانتنت اجباری برا بازی های نسل بعدی مد شدهاکثر بازیها ی جدید به هارد داخلی نیاز دارد ؟
خرید کنسول 4 گیگ اشتباه است ؟
به نظره من 3 یا 360 بگیری خیلی هم خوبه ضرری نداری چون هم 4 و وان گرون هستن هم هنوز هک نشدن و باید کلی پوله بازی بدی(حداقل 200 هزار تومن به بالا)یه سوال! من لان که نسل جدید کنسول های بازی اومده xbox 360 بگیرم طود میکنم یا ضرر میکنم؟
- - -ویرایش - - -
بگیرم یا نه؟
- - -ویرایش - - -
نظرتون چیه؟ بگیرم؟ آخه کنسولش دیگه مال نسل قبل حساب میشه!؟
داش یه اسلیم 250 گیگ بگیر هم بهتره هم کوچیکتره مثه elite از رده خارج نشده (توقف تولید) و جدیدترین محصول ماکروسافت هست (البته از نوع 360)دوستان به نظر شما xbox الایت 120 گیگ دست 2 ارزش خرید بیشتری داره یا اسلیم 4 گیگ ؟
اسلیم 4 گیگ میشه هارد اورجینال خودش رو وصل کردو بازی رو توی اون نصب کرد ؟
قیمت دست دو این ها حدودا چقدره ؟ و این که نوی اسلیم 4 گیگ چنده ؟
به نظره من 3 یا 360 بگیری خیلی هم خوبه ضرری نداری چون هم 4 و وان گرون هستن هم هنوز هک نشدن و باید کلی پوله بازی بدی(حداقل 200 هزار تومن به بالا)
وایسا برا تابستون یه 4 یا وان بخر شاید تا اون موقه هم هک شدن هم قیمتشون کمتر از الان شد چون حداقل تا تابستون 7.8 ماهی از عرضه ی 2 تا کنسول میگذره باید هم همینطور باشه!
البته تو بازاره ایران بعید میدونم ارزونش کنن یا گرونترش میکنن یا همین قیمت میمونه
اگر که پی سی رو هم ارتقا بدی خیلی خوبه ولی اون پولی که بخوای برای خرج پی سی بدی برای خرید یه کنسول بدی خیلی بصرفه تره
- - -ویرایش - - -
داش یه اسلیم 250 گیگ بگیر هم بهتره هم کوچیکتره مثه elite از رده خارج نشده (توقف تولید) و جدیدترین محصول ماکروسافت هست (البته از نوع 360)
4 گیگ نخر چون بعضی از بازی ها مثه بتلفیلد روی 4 گیگ نصب نمیشن
الان فقط هارد 4 گیگ هست و 250 گیگُ 320 گیگ!ميتونم يه ٤ گيگ و يه هارد اصل ١٢٠ يا ٢٥٠ بكيرم
میگم که ارزون تر نمیشن الان کف قیمت چنده ؟
قیمت ها رو بروز کنید لطفا
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk
فکره خوبیه من خودمم میخوام یه 250 گیگ بخرم:dمن که میخوام یه 250Gb Slim بخرم. قیمتش هم خوبه.