راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان یه سوال. من یه دستگاه 360 مدل فت (آرکید بهش میگن فکر کنم) دارم. اون زمان که خریدم کولینگ هم روش انجام دادم. مادربورد جسپر هم هست. الان می خوام بفروشم . هارد نداره. یعنی همون 8 گیگ که روش هست فکر کنم. می خواستم ببینم چند بفروشم خوبه. سالم هم هست.

سلام دوستان. لطفا راهنماییم کنید فوریه.

یه xbox 360 arcad jusper plus یکی از اشنایام میفروشه .350تومن با یه دسته و چند تا بازی.

میصرفه بگیرم؟
از کجا بهمم مشکلی نداره و سالمه؟البته فرصت تست هم بهم میده.

بعد اینو بگیرم یه هارد هم وصل کنم بهش همه بازی هارو میشه باهاش کرد؟

مرسی از جوابتون.

دوستان یه سوال. من یه دستگاه 360 مدل فت (آرکید بهش میگن فکر کنم) دارم. اون زمان که خریدم کولینگ هم روش انجام دادم. مادربورد جسپر هم هست. الان می خوام بفروشم . هارد نداره. یعنی همون 8 گیگ که روش هست فکر کنم. می خواستم ببینم چند بفروشم خوبه. سالم هم هست.

اگر از هر جهت سالم باشه به دوست و آشنا میتونی تا 550 و بیشتر هم بدی اما مغازه دار نهایتا 450 برمیداره. اینم در نظر داشته باش اسلیم 4 گیگ الان 850 و 250 گیگش 1,100 هست.

سلام دوستان. لطفا راهنماییم کنید فوریه.
یه xbox 360 arcad jusper plus یکی از اشنایام میفروشه .350تومن با یه دسته و چند تا بازی.
میصرفه بگیرم؟
از کجا بهمم مشکلی نداره و سالمه؟البته فرصت تست هم بهم میده.
بعد اینو بگیرم یه هارد هم وصل کنم بهش همه بازی هارو میشه باهاش کرد؟
مرسی از جوابتون.

خیلی داره ارزون میفروشه! قیمتش نباید انقدر پایین باشه. شما یکی از همین بازیهای جدید رو بزار تو دستگاه باهاش بازی کن ببین DVD رو بدون مشکل اجرا میکنه. اگه هارد مخصوص ایکس باکس دارید چند تا بازی رو نصب کنید تا ببینید لنز سالم هست یا نه. اگه لنز مورد داشته باشه وسط نصب ارور میده. در کل مهمترین مسئله لنز هست که خیلی باید بهش توجه کنید. در مورد هارد هم بله با نصب هارد مخصوص ایکس باکس میتونید بازیها رو نصب کنید و بازی کنید. در ضمن حتما تضمین بگیرید که دستگاه آپدیت نرم افزاری Lt+3 باشه.

یکی از آشناها xbox 360 slim 4g ba kinect میخواهد بفروشد , ارزش خرید داره ؟ من ته حالا xbox نداشتم به نظرتون بخرم ؟ چند بخرم خوبه ؟ واسه بازی کردن حتماباید هارد بگیرم براش ( مبتدی هستم) ؟ کلا راهنمایی کنید مرسی
بیشتر اهل فیفا و پی اس بازی کردن هستم , بازیهای جدید که میاد یا اومده اجرا میشه رو این ؟

دوستان به نظر شما xbox الایت 120 گیگ دست 2 ارزش خرید بیشتری داره یا اسلیم 4 گیگ ؟

اسلیم 4 گیگ میشه هارد اورجینال خودش رو وصل کردو بازی رو توی اون نصب کرد ؟

قیمت دست دو این ها حدودا چقدره ؟ و این که نوی اسلیم 4 گیگ چنده ؟

یه سوال! من لان که نسل جدید کنسول های بازی اومده xbox 360 بگیرم طود میکنم یا ضرر میکنم؟

- - -ویرایش - - -

بگیرم یا نه؟

- - -ویرایش - - -

نظرتون چیه؟ بگیرم؟ آخه کنسولش دیگه مال نسل قبل حساب میشه!؟

یه سوال! من لان که نسل جدید کنسول های بازی اومده xbox 360 بگیرم طود میکنم یا ضرر میکنم؟

- - -ویرایش - - -

بگیرم یا نه؟

- - -ویرایش - - -

نظرتون چیه؟ بگیرم؟ آخه کنسولش دیگه مال نسل قبل حساب میشه!؟
به نظره من 3 یا 360 بگیری خیلی هم خوبه ضرری نداری چون هم 4 و وان گرون هستن هم هنوز هک نشدن و باید کلی پوله بازی بدی(حداقل 200 هزار تومن به بالا)
وایسا برا تابستون یه 4 یا وان بخر شاید تا اون موقه هم هک شدن هم قیمتشون کمتر از الان شد چون حداقل تا تابستون 7.8 ماهی از عرضه ی 2 تا کنسول میگذره باید هم همینطور باشه!
البته تو بازاره ایران بعید میدونم ارزونش کنن یا گرونترش میکنن یا همین قیمت میمونه
اگر که پی سی رو هم ارتقا بدی خیلی خوبه ولی اون پولی که بخوای برای خرج پی سی بدی برای خرید یه کنسول بدی خیلی بصرفه تره

- - -ویرایش - - -

دوستان به نظر شما xbox الایت 120 گیگ دست 2 ارزش خرید بیشتری داره یا اسلیم 4 گیگ ؟

اسلیم 4 گیگ میشه هارد اورجینال خودش رو وصل کردو بازی رو توی اون نصب کرد ؟

قیمت دست دو این ها حدودا چقدره ؟ و این که نوی اسلیم 4 گیگ چنده ؟
داش یه اسلیم 250 گیگ بگیر هم بهتره هم کوچیکتره مثه elite از رده خارج نشده (توقف تولید) و جدیدترین محصول ماکروسافت هست (البته از نوع 360)
4 گیگ نخر چون بعضی از بازی ها مثه بتلفیلد روی 4 گیگ نصب نمیشن

به نظره من 3 یا 360 بگیری خیلی هم خوبه ضرری نداری چون هم 4 و وان گرون هستن هم هنوز هک نشدن و باید کلی پوله بازی بدی(حداقل 200 هزار تومن به بالا)
وایسا برا تابستون یه 4 یا وان بخر شاید تا اون موقه هم هک شدن هم قیمتشون کمتر از الان شد چون حداقل تا تابستون 7.8 ماهی از عرضه ی 2 تا کنسول میگذره باید هم همینطور باشه!
البته تو بازاره ایران بعید میدونم ارزونش کنن یا گرونترش میکنن یا همین قیمت میمونه
اگر که پی سی رو هم ارتقا بدی خیلی خوبه ولی اون پولی که بخوای برای خرج پی سی بدی برای خرید یه کنسول بدی خیلی بصرفه تره

- - -ویرایش - - -

داش یه اسلیم 250 گیگ بگیر هم بهتره هم کوچیکتره مثه elite از رده خارج نشده (توقف تولید) و جدیدترین محصول ماکروسافت هست (البته از نوع 360)
4 گیگ نخر چون بعضی از بازی ها مثه بتلفیلد روی 4 گیگ نصب نمیشن

ميتونم يه ٤ گيگ و يه هارد اصل ١٢٠ يا ٢٥٠ بكيرم

میگم که ارزون تر نمیشن الان کف قیمت چنده ؟

قیمت ها رو بروز کنید لطفا

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
ميتونم يه ٤ گيگ و يه هارد اصل ١٢٠ يا ٢٥٠ بكيرم

میگم که ارزون تر نمیشن الان کف قیمت چنده ؟

قیمت ها رو بروز کنید لطفا

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk
الان فقط هارد 4 گیگ هست و 250 گیگُ 320 گیگ!
اون پولی که میخوای برای هارد بدی میشه همون قیمتِ 250 گیگ

قیمت هاش هم اسلیم 4 گیگ بدون کینکت فک کنم 800 یا 900 باشه با کینکت هم یه 1 میلیونُ 100 خرده ای میشه تا اونجایی که من تو سایتا دیدم
250 گیگ هم همینجوری 900 تا 1 میلیون هست بدون کینکت با کینکت میشه 1 میلیونُ 300 البته بعضیا کینکت رو 300 میدن بعضیا هم 400 میدن
ارزونتر که فک نکنم بشن با اینکه دلار داره میاد پایین ولی بعید میدونم ارزونترش کنن!ولی خدا کنه ارزونتر بشه
و یه چیزه دیگه هم اینه که دیگه هارد های hdd عرضه نمیشن یعنی همین هارد بزرگا الان دیگه همه ی هاردا اینجوری شدن (سری جدید)
07110257235675192139.jpg

- - -ویرایش - - -

من که میخوام یه 250Gb Slim بخرم. قیمتش هم خوبه.
فکره خوبیه من خودمم میخوام یه 250 گیگ بخرم:d
چون هم خوبه هم بصرفه هستش هم دیگه 3 چراغه نمیشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or