راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یعنی نخرم؟200 نمیارزه؟50 هم برم یه دسته دسته دوم بگیرم براش؟آپدیت lt3 داره

یکی جواب سوال قبلی مارو هم بده لطفا
این فالکون ها اگه روزی باهاش 2 تا 3 ساعت بازی کنی بازم سه چراغه میشه؟
اره زود خراب میشه

- - -ویرایش - - -

جی تگ کنی دیگه نمیتونی وصل شی به لایو
قید لایو رو بزنم یا نه نمیشه کاری کرد!؟

- - -ویرایش - - -

قید لایو رو بزنم یا نه نمیشه کاری کرد!؟
جی تگ کنی دیگه نمیتونی بری لایو

داداش اگه ميخواد بخره بهتره مدل اسليم 250 گيگ بخره چون الان تو بازار فقط اسليم 4 گيگ و 250 گيگ هست ولي 4 گيگ نخره بهتره چون بعضي از بازي ها رو نميشه روش نصب کرد
4 گيگ شده 800 تا 900 بدون کينکت 250 گيگ هم بين 900 تا 1 ميليون هست
خوده کينکت 300 خرده اي 400 هست
بعضي از مدل ها هم خودشون باندل کينکت هستن
اگه لايو بازي کنه که بايد فريموره LT3 رو روش بريزه اگه لايو بازي نميکنه جي تگش کنه خيلي خوبه چون ديگه احتياجي نيست پول براي بازي هاي برنر مکس بدي و بازي ها راحت رو هارد نصب ميشن
تنها بديش اينه که از لايو بازي کردن محروم ميشه
والا اصل و غيره اصلشو نميدونم ولي بايد ببينيد مادربردش جسپر هست يا نه ولي ميگن بيشتره اسليم ها مادربردشون Vejle يعني آخرين مدلي که روي ايکس باکس گذاشتن که خيلي هم خوبه
بازیاش هم 2 نوع رايت داره يکي برنر مکس و يکي رايت هاي 97 درصدي که برنر مکس براي لايو بازي کردن خوبه ولي وقتي دستگاهت رو جي تگ بکني ديگه فرقي نميکنه رايت 97 درصد باشه يا برنر مکس (رايت 100 درصد)
ديگه چيزي به ذهنم نرسيد ولي نکاتِ اصليش همينا بودن!يه خوبي که ايکس باکس داره دردسرش از پي اس 3 کمتره (از لحاظ اپديت کردن و هک کردن)

آره همشون کپي خور ميشن ( جي تگ)
همون اسليم 250 گيگ بهترين گزينه هستش!خودت هم ميتوني کنسول رو جي تگ کني ولي دردسرش زياده بدي به همون فروشنده برات جي تگش کنه خيلي بهتره
هزينه ش هم کمتر از کپي خور کردن پي اس 3 هستش!اگه بخواي لايو هم بازي کني جي تگش نکني بهتره چون بعد نميتوني لايو بازي کني
ممنون از جواب
پس همون 250 میگم بگیره
تنها فرق هک ها پس این شد
بعدش هر دو هک سخت افزاریه ؟؟قیمت ا هم فرق دارن؟
اهل انلاین نیست

ممنونم رفیق از کجا میشه فهمید درایوش چیه چون اینجا دستگاه رو پلمپ میدن در ضمن اگه هیتاچی باشه میتونم جی تاگ کنم و قید لایو رو بزنم یا نه نمیشه کاری کرد!؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
درایو فقط بعد از خرید دستگاه میشه فهمید چیه، ولی اگه هم مشکلی باشه می تونی درایو رو نعویض کنی.
شما بگیر به فضل الهی لایتون در میاد.
چرا می خوایی قید لایو بزنی؟ حیفت نمیاد اونجا با اون سرعت نت لایو بازی نکنی؟ حتما هک فریموری کن که لایو هم بتونی بری

ممنون از جواب
پس همون 250 میگم بگیره
تنها فرق هک ها پس این شد
بعدش هر دو هک سخت افزاریه ؟؟قیمت ا هم فرق دارن؟
اهل انلاین نیست
آره فک کنم!برا جی تگ حدود 100 تا 200 میگیرن (تا اونجایی که میدونم) lt3 رو نمیدونم ولی خودتون هم میتونید کنسول رو به lt3 آپدیت کنید
حالا بچه ها که لایو بازی میکنن بیشتر راجبه lt3 میدونن من زیاد تو این مبحثش وارد نیستم

سلام دوستان من xbox ام lt3 داره برای اینکه تو live بازی کنم باید غیره اینترنت هزینه ی دیگه ی هم بکنم یعنی اکانتی چیزی بخرم ؟؟؟؟

برای آنلاین بازی کردن شما احتیاج به اکانت گلد هم دارید.یعنی باید یک مبلغی را ماهیانه پرداخت کنید برای اینکه بتوانید از خدمات آنلاین شبکه لایو استفاده کنید.

درایو فقط بعد از خرید دستگاه میشه فهمید چیه، ولی اگه هم مشکلی باشه می تونی درایو رو نعویض کنی.
شما بگیر به فضل الهی لایتون در میاد.
چرا می خوایی قید لایو بزنی؟ حیفت نمیاد اونجا با اون سرعت نت لایو بازی نکنی؟ حتما هک فریموری کن که لایو هم بتونی بری

ممنونم
راستش میخوام واسه داداش کوچیکم بگیرم این لایو زیادیش میشه خودم هم با ps4 شادم

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

مدل super slim رسما معرفی شده از xbox ؟ تو ویکی پدیاش چیزی ندیدم . خبر رسمی هم ازش پیدا نکردم !

اینم عکسشه .
میشه توضیحی در مورد این مدل بدین ؟

77359_2.jpg

سلام

دوستان من الان بگم که از چین برام بیارن. امکان داره که برد جاسپر گیرم بیاد یا نه ؟
ضمنا بگم چه نوع باندل یا مدلی گیر بیاره که اذیتش کمتر باشه و 100 البته کپی خور هم بشه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایین .

سلام

دوستان من الان بگم که از چین برام بیارن. امکان داره که برد جاسپر گیرم بیاد یا نه ؟
ضمنا بگم چه نوع باندل یا مدلی گیر بیاره که اذیتش کمتر باشه و 100 البته کپی خور هم بشه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایین .
به احتمال زیاد از چین بگیری (الایت) جاسپر باشه چون چین خودش کنسول ها رو سرو هم می کنه.اسلیمم باشه که بردش جاسپر هست.
اکثر کنسول ها کپی خور میشن بجز بعضی هاشون که باید ال تی یو بریزی روشون که 200 تومن هزینشه یا جی تگ کنی.(مطنعن نیستم ولی فک کنم با ال تی یو نمیشه رفت لایو)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or