راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان!
هوس کردم یه ایکس باکس بگیرم،ولی چن تا سوال اساسی دارم برا خریدش!
1- الان بصرفس بگیرم یا صب کنم ایکس باکس وان کپی خور و ارزونتر شه؟
2- یا کدوم روش کپی خورش کنم؟کدمش بهتره؟
3- ایکس باکس توانایی این رو داره که هارد اکسترنال رو بخونه و بازی رو از رو اون اجرا کنه تا نیاز نباشه دیسک رو داخل دستگا گذاشت؟
خودتون هم اطلاعاتی مفیدی دارید بم بدید! مرسی از لطفتون!

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
سلام
1- xbox one ممکنه تا چند سال دیگه کپی خور نشه. xbox 360 هم به جز چند تا بازی,بازی دیگه ای نداره.البته اگه قبلا xbox 360 نداشتی بخر :d
2-کلا دو تا روش داریم یکی JTAG و یکی هم lt3.من lt3 ترجیح میدم چون میشه به XBL وصل شد از اون طرف با JTAG میشه.DLC بازی هارو استقاده کرد.بازی هارو ریخت رو هارد کنسول(واکسترنال)و بدون دیسک اجرا کرد و...
3- اگه JTAG کنی میتونی از هارد اکسترنال استفاده کنی و بازی هارو بدون دیسک اجرا کنی البته در حالت معمولی هم میشه از هارد اکسترنال استفاده کرد ولی فقط تا 32 GB و بازی هم نصب کنی باید دیسک داخل کنسول باشه

دوستان X360 E من هم رسید،عکس ها رو به زودی میذارم،
خیلی کوچیک ه و بامزه است :d طراحی هم شیک و ساده.مدل قرار گرفتن اجزا و باز کردن جعبه هم تغییر کرده،شبیه PS3 هست.همچنان هم که گرمای شدیدی بیرون میده!(در مقایسه با PS3 اسلیم)کابل AVش هم که اون سرش فیش هدفون 3.5 میلیمتری بود که جالب بود(فکر کنم از اسلیم به بعد این طوریه درسته؟)کیفیت دسته هم احساس میکنم از اون چیزی که در سری الیت مدل فت وجود داشت پایین تره.
کلا تجربه شیرینی هست برای من که بعد از مدت ها میخوام ایکس باکس سواری کنم :دی

مبارکت باشه عزیز. فقط میخوام بدونم چند گرفتی و اینکه عکساشو زودتر بذاری. من بین E و S موندم ...

سلام
خوبین دوستان؟.من تازه ایکس باکس گرفتم .چند تا سوال داشتم.میخواستم بدونم چه طوری باید به لایو وصل شد؟
الان منی که برای اولین بار میخوام وصل بشم بن که نمیشم؟در ه صورتی بن میشم؟راه ها جلوگیری ازش چیه؟الان خود شما به چه شکل به لایو وصل میشید و انلاین بازی میکنید؟بازی ها و لایو اشتراک میخوان؟نمیشه بدون اشتراک انلاین بازی کرد؟
مهم ترین سوالم هم اینه که من که دستگاهم lt3 ?شده است اگه الان به لایو وصل بشم احتمالا میخواد اپدیت کنه.خب اگه من اپدیت کنم lt3 نمیپره؟چی کار باید کرد؟
دستتون درد نکنه من تازه واردم و میخوام به جمع xbl بپیوندم
راستی چرا نمیتونم پیغام خصوصی بدم به کسی؟؟؟؟
ممنون

سلام
خوبین دوستان؟.من تازه ایکس باکس گرفتم .چند تا سوال داشتم.میخواستم بدونم چه طوری باید به لایو وصل شد؟
الان منی که برای اولین بار میخوام وصل بشم بن که نمیشم؟در ه صورتی بن میشم؟راه ها جلوگیری ازش چیه؟الان خود شما به چه شکل به لایو وصل میشید و انلاین بازی میکنید؟بازی ها و لایو اشتراک میخوان؟نمیشه بدون اشتراک انلاین بازی کرد؟
مهم ترین سوالم هم اینه که من که دستگاهم lt3 ?شده است اگه الان به لایو وصل بشم احتمالا میخواد اپدیت کنه.خب اگه من اپدیت کنم lt3 نمیپره؟چی کار باید کرد؟
دستت درد نکنه من تازه واردم و میخوام به جمع xbl بپیوندم
ممنون

درود.
اولاً جای این سوال اینجا نیست ولی خب.
شما برید به قسمت Setting و بعدش Network Setting اونجا تست کانکشن بزنید بعدش وصل میشه . بعدش احتمالاً آپدیت میخواد دستگاه ، آپدیت کنید.مشکلی نداره. بعدش گوی وسط دسته رو بزنید بعد روی Join To Xbox Live رو بزنید. باید ایمیل و هاتمیل داشته باشید. بعدش مراحلش رو میگذرونید و یک اکانت لایو درست میکنید برای خودتون.
بن نمیشید. برای جلوگیری از بن شدن باید بازی هارو بعد از ریلیز رسمیشون بازی کنید و اگر بازی کردید از قبل باید صبر کنید تا ریلیز رسمی بشن بعد به لایو وصل بشین. یکی هم اینکه بازی هاتون برنر مکس 100درصد باشه.
برای آنلاین بازی کردن باید Gold بخرید. که از 1 ماهه هست تا 13 14 ماهه.

درود.
اولاً جای این سوال اینجا نیست ولی خب.
شما برید به قسمت Setting و بعدش Network Setting اونجا تست کانکشن بزنید بعدش وصل میشه . بعدش احتمالاً آپدیت میخواد دستگاه ، آپدیت کنید.مشکلی نداره. بعدش گوی وسط دسته رو بزنید بعد روی Join To Xbox Live رو بزنید. باید ایمیل و هاتمیل داشته باشید. بعدش مراحلش رو میگذرونید و یک اکانت لایو درست میکنید برای خودتون.
بن نمیشید. برای جلوگیری از بن شدن باید بازی هارو بعد از ریلیز رسمیشون بازی کنید و اگر بازی کردید از قبل باید صبر کنید تا ریلیز رسمی بشن بعد به لایو وصل بشین. یکی هم اینکه بازی هاتون برنر مکس 100درصد باشه.
برای آنلاین بازی کردن باید Gold بخرید. که از 1 ماهه هست تا 13 14 ماهه.

سلام
میدونم اینجا جاش نیست ولی مجبور شدم خب.چون دیدم اینجا اپدیته تاپیکش هم این که من نمیتونم پیغام خصوصی بفرستم.نمیدونم چرا
فقط چندتا سوال دیگه؟پس اون اپدیت هایی که میگن روی لایو هست رو اگه انجام بدین فریمور اصلی جایگزین lt3 میشه چیه؟مگه همین اپدیت ها نیست؟
چه طوری بفهمم بازی برنر مکسه؟من الان gta v رو دارم ولی نمیدونم 97 هست یا برنر
حتما باید اکانت داشت برای انلاین؟اونوقت یعنی میشه تمام بازی ها رو انلاین بازی کرد؟بازی gta v همون نسخه دو دیسک انلاین میشه یا نسخه جداگانه ای داره؟
این که میگن از چی پی ان استفاده کنید برای چه زمانیه؟
بسیار ممنون
سپاس

سلام علیکم دوستان چندسوال فوری دارم ممنون اگر جواب بدید
من قصد خرید xbox 360 رو دارم /البته ناگفته نماند چندسال پیش برای اولین بار خریدم ان زمان جاسپر اک خریدم 300 تومان بعدش پول لازم شدم فروختم /حالا خیلی پشیمان شدم وقتی با کامپوتر بازی می کنم با هزاران دردسر اخرش هم بازی مثلا not responding بده بهم میاد بیرون والسلام :)) حالا هم می بینم می بینم عجب بازی های ریلیز شده /انحصاری و غیره و خوب مسلما خیلی از مشکلات کامپیوتر رو نداره کنسول/الان واقعا موقع خوبی برای خرید هست ؟الان اصلا جاسپر مال اون 2009 اینا گیرم میاد به نظرشما /ایا به نظرشما باید کنسول xbox رو به کامپیوتر ترجیح داد ؟ارزش دار دوباره برگردم جایی که بودم..لطفا کمک کنید من تصمیم نهای رو بگیرم .دستتون دردنکن

سلام علیکم دوستان چندسوال فوری دارم ممنون اگر جواب بدید
من قصد خرید xbox 360 رو دارم /البته ناگفته نماند چندسال پیش برای اولین بار خریدم ان زمان جاسپر اک خریدم 300 تومان بعدش پول لازم شدم فروختم /حالا خیلی پشیمان شدم وقتی با کامپوتر بازی می کنم با هزاران دردسر اخرش هم بازی مثلا not responding بده بهم میاد بیرون والسلام :)) حالا هم می بینم می بینم عجب بازی های ریلیز شده /انحصاری و غیره و خوب مسلما خیلی از مشکلات کامپیوتر رو نداره کنسول/الان واقعا موقع خوبی برای خرید هست ؟الان اصلا جاسپر مال اون 2009 اینا گیرم میاد به نظرشما /ایا به نظرشما باید کنسول xbox رو به کامپیوتر ترجیح داد ؟ارزش دار دوباره برگردم جایی که بودم..لطفا کمک کنید من تصمیم نهای رو بگیرم .دستتون دردنکن
اگه بخری ضرر نمیکنی چون الان هنوز قیمت پی اس 4 و ایکس باکس وان خیلی بالاس و از طرفه دیگه هم هنوز هک نشدن (که به این زودیا هک نمیشن) و هم بازی هاشون گرونه
و بازی های زیادی هم براشون نیومده
اگه میتونی 2 میلیون بدی و بازی 200 هزار تومنی بخری که به نظرم ایکس باکس وان و پی اس 4 خیلی مناسبه (برای الان) ولی اگه شما هم مثل من دوس ندارید 200 هزار تومن خرج بازی کنید همین
ایکس باکس 360 یا پی اس 3 بخرید خیلی هم خوبه ضرری هم نداره تازه خیلی از بازی های نسل هفتم رو میتونید بازی کنید و تازه از انحصاری هاشون هم بی نصیب نمیمونید
قیمت آرکید جاسپر چنده
ارکید که دیگه تولید نمیشه ولی فک کنم بین 500 تا 600 تومن قیمتش باشه

سلام
یه xbox یکی از دوستام میخواد بگیره
1.slim4و 250 چنده قیمتش بدون کینیکت
2.همه ورژن ها هک نرم افزاری میشن؟
3.دستگاه پلمپ هم هست خود ادم هکش کنه ؟
4.هکش راحته خود ادم انجام بده ؟مثل ps3?
5.اگه 4 گیگ بگیره یه فلش 16 بگیره بازی ها بدون لک اجرا میشن ؟
6.فلش usb3 میخونه ؟

سلام
یه xbox یکی از دوستام میخواد بگیره
1.slim4و 250 چنده قیمتش بدون کینیکت
2.همه ورژن ها هک نرم افزاری میشن؟
3.دستگاه پلمپ هم هست خود ادم هکش کنه ؟
4.هکش راحته خود ادم انجام بده ؟مثل ps3?
5.اگه 4 گیگ بگیره یه فلش 16 بگیره بازی ها بدون لک اجرا میشن ؟
6.فلش usb3 میخونه ؟
4 گیگ 800 , 250 گیگ 900 هزار تومن
بله هک میشن.هک کردنش اگه بلد نباشی خیلی دردسر داره بدی به خوده فروشنده برات هکش کنه بهتره
از پی اس 3 هم راحتره.یه هک داره جی تگ که خیلی مزایا داره فقط بدیش اینه که به لایو نمیتونی وصل شی (بن میشی)
lt3 هم هست که از جی تگ ارزونتره میتونی راحت به لایو وصل بشی ولی باید حتما دیسک های برنر مکس (100 درصد رایت) تهیه کنید
ولی به اندازه ی جی تگ مزایا و امکانات به کنسول اضافه نمیشه ولی اونم خیلی خوبه
4 گیگ نخره خیلی بهتره چون خیلی از بازی ها روی 4 گیگ نصب نمیشن حتی اگه فلش 16 گیگ هم داشته باشید (مثل battlefield 4 و need for speed rivals)

4 گیگ 800 , 250 گیگ 900 هزار تومن
بله هک میشن.هک کردنش اگه بلد نباشی خیلی دردسر داره بدی به خوده فروشنده برات هکش کنه بهتره
از پی اس 3 هم راحتره.یه هک داره جی تگ که خیلی مزایا داره فقط بدیش اینه که به لایو نمیتونی وصل شی (بن میشی)
lt3 هم هست که از جی تگ ارزونتره میتونی راحت به لایو وصل بشی ولی باید حتما دیسک های برنر مکس (100 درصد رایت) تهیه کنید
ولی به اندازه ی جی تگ مزایا و امکانات به کنسول اضافه نمیشه ولی اونم خیلی خوبه
4 گیگ نخره خیلی بهتره چون خیلی از بازی ها روی 4 گیگ نصب نمیشن حتی اگه فلش 16 گیگ هم داشته باشید (مثل battlefield 4 و need for speed rivals)

ممنون
قيمتا مطميني يا كمتره؟!
آخه ميگن بعضي ها هك نميشن درايوشون الستو بله
نميخواد لايو بازي كنه
جفت هك ها سخفت افزاريه ؟!
من ps3 راحت مينونم هك كنم البته قبليا منظورم اين بود هكش چجورياس
يعني نميشه روي فلش بازي كرد؟!
هارد اكسترنال چي؟!

Sent from my iPod touch using Tapatalk

ممنون
قيمتا مطميني يا كمتره؟!
آخه ميگن بعضي ها هك نميشن درايوشون الستو بله
نميخواد لايو بازي كنه
جفت هك ها سخفت افزاريه ؟!
من ps3 راحت مينونم هك كنم البته قبليا منظورم اين بود هكش چجورياس
يعني نميشه روي فلش بازي كرد؟!
هارد اكسترنال چي؟!

Sent from my iPod touch using Tapatalk
والا هر سایت یا مغازه ای یه قیمتی میده ولی اگه طرف منصف باشه و با قیمت خوب بهتون بفروشه تو همین مایه ها (800 , 900) بهتون میفروشه
البته خیلیا 1 میلیون میفروشن بدون کینکت
تا جایی که میدونم و دیدم خیلیاشون هک میشن.حالا بازم از بچه های دیگه یه سوال در این مورد بپرسید
جی تگ (Jtag) هکِ روی مادربرد هستش.LT3 هم یه نوع فریموره هک شده هستش.مثل فریمور های هک شده ی پی اس 3 مثل روجرو یا ریباگ
هکس سخت نیست ولی به نظرم دردسرش زیاده ولی اگه خودتون بتونید هک کنید که خیلی خوبه یه 100 تومن سود کردید
چرا هم روی فلش میشه بازی ریخت و بازی کرد و هم روی اکسترنال ولی بعضی از بازی ها باید حتما روی هارد خوده کنسول نصب بشن که 4 گیگ هم به اندازه ی کافی جا نداره (در اصل اصن جا نداره:|)

والا هر سایت یا مغازه ای یه قیمتی میده ولی اگه طرف منصف باشه و با قیمت خوب بهتون بفروشه تو همین مایه ها (800 , 900) بهتون میفروشه
البته خیلیا 1 میلیون میفروشن بدون کینکت
تا جایی که میدونم و دیدم خیلیاشون هک میشن.حالا بازم از بچه های دیگه یه سوال در این مورد بپرسید
جی تگ (Jtag) هکِ روی مادربرد هستش.LT3 هم یه نوع فریموره هک شده هستش.مثل فریمور های هک شده ی پی اس 3 مثل روجرو یا ریباگ
هکس سخت نیست ولی به نظرم دردسرش زیاده ولی اگه خودتون بتونید هک کنید که خیلی خوبه یه 100 تومن سود کردید
چرا هم روی فلش میشه بازی ریخت و بازی کرد و هم روی اکسترنال ولی بعضی از بازی ها باید حتما روی هارد خوده کنسول نصب بشن که 4 گیگ هم به اندازه ی کافی جا نداره (در اصل اصن جا نداره:|)

به نظرم توی بازار 4گیگ حولو هوش 750 باشه
چون ادم نمیتونه اعتماد کنه به دسته اصلو این جور چیزا میگفتم پلمپ پیدا کنم
فریمور هک باشه چه سختیه اخه -من فقط میخوام به مادربودردش اسیب نرسه منظورم اینه سخفت افزاری توی کار نباشه

چه بازی هایی نمیشه روی usb ریخت؟ اونجور باشه همون 250 بگیره بهتره که اخه gta روی فلش بازی کرده قبلنا
هارد های با ظرفیت پایین هم هست؟

به نظرم توی بازار 4گیگ حولو هوش 750 باشه
چون ادم نمیتونه اعتماد کنه به دسته اصلو این جور چیزا میگفتم پلمپ پیدا کنم
فریمور هک باشه چه سختیه اخه -من فقط میخوام به مادربودردش اسیب نرسه منظورم اینه سخفت افزاری توی کار نباشه

چه بازی هایی نمیشه روی usb ریخت؟ اونجور باشه همون 250 بگیره بهتره که اخه gta روی فلش بازی کرده قبلنا
هارد های با ظرفیت پایین هم هست؟
مثلا بازی هایی مثل بتلفید 4 یا نید فور اسپید ریوالز اینا حتما باید روی هارد خوده کنسول نصب بشه با فلش و هارد اکسترنال نمیشه.یکی از شیرین کاری های شرکت EA همین کاراش هستش!!! :|
چرا خیلی از بازی ها رو میشه روی 4 گیگ بازی کرد (در اصل با کمک فلش یا هارد اکسترنال) ولی بعضی از بازی ها هم هستن که دنگُ فنگِ زیادی دارن و نمیشه روی 4 گیگ نصبشون کرد
حتی اگه فلش هم داشته باشی
والا فعلا که اسلیم 250 گیگ و 4 گیگ توی بازار موجوده هارد با ظرفیت پایینتر نیست که هیچ با ظرفیتِ بالا هس (320 گیگ)
اگه کمتر بخوای باید مثلا آرکید یا الایت پیدا کنی با برد Jasper اونم دسته دوم , چون دیگه تولید نمیشن و هر کی هم داشته باشه دسته دومش رو داره
اون مثلا هارد 120 گیگ داره قدیمیاش هم 60 گیگ و 20 گیگ هم دارن که اونا اصلا پیدا نمیشن چون ماله همون اوایل 2006 هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or