HOSΣIN
کاربر سایت
سلام
خوبین دوستان؟.من تازه ایکس باکس گرفتم .چند تا سوال داشتم.میخواستم بدونم چه طوری باید به لایو وصل شد؟
الان منی که برای اولین بار میخوام وصل بشم بن که نمیشم؟در ه صورتی بن میشم؟راه ها جلوگیری ازش چیه؟الان خود شما به چه شکل به لایو وصل میشید و انلاین بازی میکنید؟بازی ها و لایو اشتراک میخوان؟نمیشه بدون اشتراک انلاین بازی کرد؟
مهم ترین سوالم هم اینه که من که دستگاهم lt3 ?شده است اگه الان به لایو وصل بشم احتمالا میخواد اپدیت کنه.خب اگه من اپدیت کنم lt3 نمیپره؟چی کار باید کرد؟
دستت درد نکنه من تازه واردم و میخوام به جمع xbl بپیوندم
ممنون
درود.
اولاً جای این سوال اینجا نیست ولی خب.
شما برید به قسمت Setting و بعدش Network Setting اونجا تست کانکشن بزنید بعدش وصل میشه . بعدش احتمالاً آپدیت میخواد دستگاه ، آپدیت کنید.مشکلی نداره. بعدش گوی وسط دسته رو بزنید بعد روی Join To Xbox Live رو بزنید. باید ایمیل و هاتمیل داشته باشید. بعدش مراحلش رو میگذرونید و یک اکانت لایو درست میکنید برای خودتون.
بن نمیشید. برای جلوگیری از بن شدن باید بازی هارو بعد از ریلیز رسمیشون بازی کنید و اگر بازی کردید از قبل باید صبر کنید تا ریلیز رسمی بشن بعد به لایو وصل بشین. یکی هم اینکه بازی هاتون برنر مکس 100درصد باشه.
برای آنلاین بازی کردن باید Gold بخرید. که از 1 ماهه هست تا 13 14 ماهه.

حالا هم می بینم می بینم عجب بازی های ریلیز شده /انحصاری و غیره و خوب مسلما خیلی از مشکلات کامپیوتر رو نداره کنسول/الان واقعا موقع خوبی برای خرید هست ؟الان اصلا جاسپر مال اون 2009 اینا گیرم میاد به نظرشما /ایا به نظرشما باید کنسول xbox رو به کامپیوتر ترجیح داد ؟ارزش دار دوباره برگردم جایی که بودم..لطفا کمک کنید من تصمیم نهای رو بگیرم .دستتون دردنکن
)