راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ممنونم رفیق از کجا میشه فهمید درایوش چیه چون اینجا دستگاه رو پلمپ میدن در ضمن اگه هیتاچی باشه میتونم جی تاگ کنم و قید لایو رو بزنم یا نه نمیشه کاری کرد!؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
درایو فقط بعد از خرید دستگاه میشه فهمید چیه، ولی اگه هم مشکلی باشه می تونی درایو رو نعویض کنی.
شما بگیر به فضل الهی لایتون در میاد.
چرا می خوایی قید لایو بزنی؟ حیفت نمیاد اونجا با اون سرعت نت لایو بازی نکنی؟ حتما هک فریموری کن که لایو هم بتونی بری

ممنون از جواب
پس همون 250 میگم بگیره
تنها فرق هک ها پس این شد
بعدش هر دو هک سخت افزاریه ؟؟قیمت ا هم فرق دارن؟
اهل انلاین نیست
آره فک کنم!برا جی تگ حدود 100 تا 200 میگیرن (تا اونجایی که میدونم) lt3 رو نمیدونم ولی خودتون هم میتونید کنسول رو به lt3 آپدیت کنید
حالا بچه ها که لایو بازی میکنن بیشتر راجبه lt3 میدونن من زیاد تو این مبحثش وارد نیستم

سلام دوستان من xbox ام lt3 داره برای اینکه تو live بازی کنم باید غیره اینترنت هزینه ی دیگه ی هم بکنم یعنی اکانتی چیزی بخرم ؟؟؟؟

برای آنلاین بازی کردن شما احتیاج به اکانت گلد هم دارید.یعنی باید یک مبلغی را ماهیانه پرداخت کنید برای اینکه بتوانید از خدمات آنلاین شبکه لایو استفاده کنید.

درایو فقط بعد از خرید دستگاه میشه فهمید چیه، ولی اگه هم مشکلی باشه می تونی درایو رو نعویض کنی.
شما بگیر به فضل الهی لایتون در میاد.
چرا می خوایی قید لایو بزنی؟ حیفت نمیاد اونجا با اون سرعت نت لایو بازی نکنی؟ حتما هک فریموری کن که لایو هم بتونی بری

ممنونم
راستش میخوام واسه داداش کوچیکم بگیرم این لایو زیادیش میشه خودم هم با ps4 شادم

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

مدل super slim رسما معرفی شده از xbox ؟ تو ویکی پدیاش چیزی ندیدم . خبر رسمی هم ازش پیدا نکردم !

اینم عکسشه .
میشه توضیحی در مورد این مدل بدین ؟

77359_2.jpg

سلام

دوستان من الان بگم که از چین برام بیارن. امکان داره که برد جاسپر گیرم بیاد یا نه ؟
ضمنا بگم چه نوع باندل یا مدلی گیر بیاره که اذیتش کمتر باشه و 100 البته کپی خور هم بشه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایین .

سلام

دوستان من الان بگم که از چین برام بیارن. امکان داره که برد جاسپر گیرم بیاد یا نه ؟
ضمنا بگم چه نوع باندل یا مدلی گیر بیاره که اذیتش کمتر باشه و 100 البته کپی خور هم بشه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایین .
به احتمال زیاد از چین بگیری (الایت) جاسپر باشه چون چین خودش کنسول ها رو سرو هم می کنه.اسلیمم باشه که بردش جاسپر هست.
اکثر کنسول ها کپی خور میشن بجز بعضی هاشون که باید ال تی یو بریزی روشون که 200 تومن هزینشه یا جی تگ کنی.(مطنعن نیستم ولی فک کنم با ال تی یو نمیشه رفت لایو)

دوستان ممنون میشم حتما این پست بنده رو جواب بدین. چون قراره سفارش بدم یه بنده خدایی برام بیاره، یجوری نباشه که نشه هکش کرد ؟!
منظورم سری E هست، میخوام ببینم که اینا کپی میشن یا نه ؟

Xbox 360 250GB Hard Drive - Xbox.com
داداش فک کنم بشه هکشون کرد چون از نظره ظاهری تغییره کرده وگرنه از نظر نرم افزار یا سخت افزار تغییری نکرده
شایدم تغییر کرده باشه ولی بعید میدونم چون الان دیگه وان اومده تو بازار دیگه فک نکنم بخوان رویِ 360 کاری انجام بدن یا چیزی بهش اضافه کنن
حالا شما میخوای بازم از بچه ها یا فروشنده ها بپرس برای اطمینانِ بیشتر!
اگه گفتن میشه خبرشو به منم بده چون منم با استیلش حال کردم اگه شد بخرم:d

دوستان سلام ببخشید من هیچی از کنسول نمیدونم اگه امکان داره کمک بفرمایید : توی ایسام یه دوستی کنسول زیر رو گذاشته برای فروش عینا نقل قول می کنم :

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="colspan: 2, align: right"]ایکس باکس 360 آرکید :

دستگاه قدیمی هست و تقریبا دو.سه سالی هست در انباری بوده و کم استفاده شده و سالمه

با یک دسته اصل و لوازم (آداپتور-کابل av-جعبه با کمی پارگی)

توجه کنید این مدلی که من دارم چون قدیمی است ورودی hdmi ندارد ،
و آپدیت lt2 هست که 100 تا 150 خرجه آپدیتشه برای همین قیمت متفاوت است.تولیدشم نوشته 2007.

حالا سوال من اینه که به نظر شما خرید این کنسول برای منی که هیچی از کنسول سردر نمیارم و 300 تومن بیشتر پول ندارم و تلویزیونم هم ازون قدیمیاست و hdmi نمیخوره کار عاقلانه ای هست ؟
ممنون میشم کمک کنید[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or