راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

از لحاظ گرافیک پی اس سه ولی در کل ایکس باکس بهتره
تفاوت خاصی نداره و تو همه ایکس باکس ها همه بازی ها اجرا میشه ولی اگه خواستی اسلیم نخری دقت کن که مادربرد جاسپر باشه
دمت گرم!
آخه عکسایِ gta v رو که دیدم (چه رویِ 3 و چه روی ایکس باکس) هیچ فرقی نمیکردن!
برا همین میخواستم ببینم قضیه ش چیه که همه میگن گرافیک پی اس 3 بهتره:-/
و یه چیزه دیگه به نظرت الان ایکس باکس بگیرم یا نه؟
چون میخواستم وان بگیرم هم گرونتره در میاد هم یکی میگفت اگه بخوای تو این چن ماهه اول بگیری باید کلی خرج بازی کنی!
حالا موندم بگیرم یا وایسا وان بگیرم؟
الان ایکس باکس داری از بازیاش و گرافیکش راضی هستی؟!
چون با این وضعه دلار فک نکنم خرید وان یا 4 درست باشه!8-|

دمت گرم!
چون میخواستم وان بگیرم هم گرونتره در میاد هم یکی میگفت اگه بخوای تو این چن ماهه اول بگیری باید کلی خرج بازی کنی!
داداش ایکس باکس بخر چون تا وان هک بشه طول میکشه و اگه میخوای انلاین بازی کنی xbox live فوق العادست

دمت گرم!
صبر کن وان بخر اگه یادت باشه موقعی که پی اس 3 هم کرک نشده بود خیلی راحت میتونستی بازی هاتو طاق بزنی.این رو هم قبول دارم که گرافیک جی تی ای 5 تو پی اس 3 با ایکس باکس فرق زیادی نمی کنه ولی گرافیک پی اس تری بیشتره من اگه جات بودم ایکس باکس وان میگرفتم اگه هم کنسول نسل بعد نمی خوای 360 بگیر.

آقایون دمتون گرم!:x
فقط من میخوام کنسولم رو جی تگ بکنم چون زیاد اهل لایو نیستم!
یعنی دوس دارم لایو بازی کنم ولی چون جی تگ باشه دردسره کمتری داره میخوام اینکار رو بکنم!
بعد اگه جی تگ باشه احتیاجی به برنر مکس نمیشه دیگه؟!
یکی از دوستام میگفت وقتی کنسول رو جی تگ بکنی احتیاجی نداری دیگه برنر مکس بخری چون رویِ هارد نصب میشه و هم به کنسول فشار نمیاد هم لنز از بین نمیره
هم نمیخواد الکی 3.4 هزار تومن پول اضافی برای برنر مکس بدی!
ولی من خودم یجا خوندم که نوشته بود موقعه ای که از بازی هایی که رایت 97 درصد دارن استفاده میکنید حتما باید رو هارد کنسول چن تا آهنگ کپی کنی و اونا رو اجرا کنی که بعد بتونی راحت بازی کنی!
مگه این کار لازمه؟!
اگه دستگاه جی تگ باشه و بازی ها رو , رویِ هارد نصب کنی بازم با مشکل کند لود کردن و خارج شدن از بازی روبرو میشم؟!

آقایون دمتون گرم!:x
فقط من میخوام کنسولم رو جی تگ بکنم چون زیاد اهل لایو نیستم!
یعنی دوس دارم لایو بازی کنم ولی چون جی تگ باشه دردسره کمتری داره میخوام اینکار رو بکنم!
بعد اگه جی تگ باشه احتیاجی به برنر مکس نمیشه دیگه؟!
یکی از دوستام میگفت وقتی کنسول رو جی تگ بکنی احتیاجی نداری دیگه برنر مکس بخری چون رویِ هارد نصب میشه و هم به کنسول فشار نمیاد هم لنز از بین نمیره
هم نمیخواد الکی 3.4 هزار تومن پول اضافی برای برنر مکس بدی!
ولی من خودم یجا خوندم که نوشته بود موقعه ای که از بازی هایی که رایت 97 درصد دارن استفاده میکنید حتما باید رو هارد کنسول چن تا آهنگ کپی کنی و اونا رو اجرا کنی که بعد بتونی راحت بازی کنی!
مگه این کار لازمه؟!
اگه دستگاه جی تگ باشه و بازی ها رو , رویِ هارد نصب کنی بازم با مشکل کند لود کردن و خارج شدن از بازی روبرو میشم؟!
سوالتو اینجا بپرسی زود تر به جواب میرسیhttp://forum.bazicenter.com/thread50241/page323/

دوستان هدستِ ایکس باکس رو فقط باید وصل کنی به دسته یا بازم جا برای هدست داره؟!
و وقتی لایو بازی میکنی میشه استفاده کرد یا حالتِ عادی هم میشه ازش استفاده کرد؟
آخه میخوام کنسول رو وصل کنم به مانیتور برا همین جا برای صدا نداره میخواستم اگه میشه یه هدست بخرم برایِ صدا
کار میده یا نه؟
بدرد بخور هس؟!

آخرین ویرایش:
سلام به همه بر و بچه های BC ..

اساتید این اکس باکسارو راهی وجود داره بشه فهمید چقد کارکردن؟ مثلا 1000ساعت، 2000ساعت... یه چی تو مایه های کیلومتر شمار ماشین دیگه ؟؟!

سلام به همه بر و بچه های BC ..

اساتید این اکس باکسارو راهی وجود داره بشه فهمید چقد کارکردن؟ مثلا 1000ساعت، 2000ساعت... یه چی تو مایه های کیلومتر شمار ماشین دیگه ؟؟!
خیر همچین چیزی وجود نداره:| مگه اسباب بازی هست؟؟!
ولی از رو خود ایکس باکس تغریبا میشه فهمید سالمه یا نه.

- - -ویرایش - - -

دوستان هدستِ ایکس باکس رو فقط باید وصل کنی به دسته یا بازم جا برای هدست داره؟!
و وقتی لایو بازی میکنی میشه استفاده کرد یا حالتِ عادی هم میشه ازش استفاده کرد؟
آخه میخوام کنسول رو وصل کنم به مانیتور برا همین جا برای صدا نداره میخواستم اگه میشه یه هدست بخرم برایِ صدا
کار میده یا نه؟
بدرد بخور هس؟!
هدست ایکس باکس فقط برای حرف زدن هست و صدای بازی رو نمی تونی از طریقش بشنوی ولی بجز لایو بعضی بازی ها قابلیت استفاده رو دارن مثل END WAR می تونی به بازی با هد ست دستور صوتی بدی.
و اینکه یه مدل هست که بدون سیمه و به هیج سوراخی وصل نمیشه.
یه مدل هم هست که یو اس بی هست و به سوراخ یو اس بی ایکس باکس وصل میشه.--سوراخ=پورت--
بازم سوالی بود در خدمتم ;)

آخرین ویرایش:
خیر همچین چیزی وجود نداره:| مگه اسباب بازی هست؟؟!
ولی از رو خود ایکس باکس تغریبا میشه فهمید سالمه یا نه.
درود

منظورم این بود که خود سازنده یه همچین چیزی رو تعبیه کرده باشه که موقع استفاده ساعت به ساعت کنتور بندازه !!

سلام به همه بروبچه های گل BC ..

اساتید شما برا خرید یه ایکس باکس کارکرده کدوم مدل رو پیشنهاد میدید با در نظر گرفتن اینکه هدف اصلیم بازی کردن
gtaV هستش و اولین و مهمترین مشخصه دستگاه از نظر بنده حقیر اینه که این بازی بدون مشکل رو دستگاه اجرا بشه... (چون یکی دوجا شنیدم که مدل آرکید به شرط اجرای gtaV و fifa14 فروخته شده )

یکی ام اینکه اگه فرضا یه اسلیم یا یه آرکید بدون هارد خریداری بشه امکانش هست یه فلش مموری 8 یا 16رو زد بهش تا بازیای 2dvd مثل همین gtaرو بشه نصبشون کرد ..؟؟

آخرین ویرایش:
سلام به همه بروبچه های گل BC ..

اساتید شما برا خرید یه ایکس باکس کارکرده کدوم مدل رو پیشنهاد میدید با در نظر گرفتن اینکه هدف اصلیم بازی کردن
gtaV هستش و اولین و مهمترین مشخصه دستگاه از نظر بنده حقیر اینه که این بازی بدون مشکل رو دستگاه اجرا بشه... (چون یکی دوجا شنیدم که مدل آرکید به شرط اجرای gtaV و fifa14 فروخته شده )

یکی ام اینکه اگه فرضا یه اسلیم یا یه آرکید بدون هارد خریداری بشه امکانش هست یه فلش مموری 8 یا 16رو زد بهش تا بازیای 2dvd مثل همین gtaرو بشه نصبشون کرد ..؟؟
سلام
توصیه من به شما اسلیم 250 هست، که بازی ها رو روی هارد نصب کنی و بدون مشکل اجرا کنی
برای نصب محتوای اضافه ی بازی ها روی فلش بستگی به سازنده داره، مثلا gta v بدون مشکل رو فلش نصب میشه ولی مثلا بتلفید4 رو فلش نصب نمیشه

سلام
توصیه من به شما اسلیم 250 هست، که بازی ها رو روی هارد نصب کنی و بدون مشکل اجرا کنی
برای نصب محتوای اضافه ی بازی ها روی فلش بستگی به سازنده داره، مثلا gta v بدون مشکل رو فلش نصب میشه ولی مثلا بتلفید4 رو فلش نصب نمیشه
درود

دوست عزیز از نظر کیفیت اجرای بازی تفاوتی بین مدل بدون هارد با یه مدل مثلا 250 وجود داره؟ چون شنیدم اجرا از روی هارد فشار کمتری روی دستگاه میاره ولی از طرفی میگن فقط جی تک ها میتوننن از رو هارد بازی بیارن؟! راستش گزینه خود من یه آرکید بدون هارد بود فقط نمیدوم اساسا فرق این آرکیدا که برد جاسپر دارن و میگن خوبن و سه چراغ نمیشن با یه مثلا اسلیم بدون هارد که حداقل 100چوق پول بیشتری باید بهش داد چین؟؟ بازیای جدیدو نمی تونن بیارن؟ یا با مشکل اجرا میکنن یا فقط همین که یکی دوسال کمتر کار کردن باعث این اختلاف قیمته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or