سلامدوستان نکته خاصی هست در رابطه با خرید X360 E؟درایو و کپی خوری و لایو و از این چیزها؟بعد خرید اینو توصیه میکنید یا اسلیم؟
سلام
تا اونجایی که من میدونم یه اسلیم بخری بهتره از همه لحاظ
الانم که دیگه فکر نکنم برا 360 آپدیت درایو بیاد که نوع درایو مهم باشه,ولی تا اونجایی که میدونم لایت ان (LITE-ON) از همه بهتره از همه لحاظ
لایو همه دقیقا خبر ندارم,چیزی نمیدونم که بگم
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
اگه دوتا دسته هست ۶۰۰ قیمت بزاری بهتره.من یه Fat 120 (مدل Elite) گیگ دارم . دو ساله کار کرده . سالم و تمیزه ... میخوام بفروشم
حداقل قیمت و حداکثر قیمت چقدره به نظرتون ؟
اگه دوتا دسته هست ۶۰۰ قیمت بزاری بهتره.
اره تقربا بین همون 300 تومن مناسبهدوستان ببخشید یه Xbox elit بدون هارد واسه سال ۲۰۰۸ با برد فالکون با یدونه دسته و آپدیت lt3 و درایو لایتون خریدش ۳۰۰ تومن می ارزه به نظرتون ؟ یا نه اینم ریسک سه چراغه داره؟
سلامسلام دوستان!
هوس کردم یه ایکس باکس بگیرم،ولی چن تا سوال اساسی دارم برا خریدش!
1- الان بصرفس بگیرم یا صب کنم ایکس باکس وان کپی خور و ارزونتر شه؟
2- یا کدوم روش کپی خورش کنم؟کدمش بهتره؟
3- ایکس باکس توانایی این رو داره که هارد اکسترنال رو بخونه و بازی رو از رو اون اجرا کنه تا نیاز نباشه دیسک رو داخل دستگا گذاشت؟
خودتون هم اطلاعاتی مفیدی دارید بم بدید! مرسی از لطفتون!
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
نه فقط یه دسته س .
خیلی ها رو دیدم تا 700 قیمت گذاشتن . مثلا تو ایسام ...
دوستان X360 E من هم رسید،عکس ها رو به زودی میذارم،
خیلی کوچیک ه و بامزه است :d طراحی هم شیک و ساده.مدل قرار گرفتن اجزا و باز کردن جعبه هم تغییر کرده،شبیه PS3 هست.همچنان هم که گرمای شدیدی بیرون میده!(در مقایسه با PS3 اسلیم)کابل AVش هم که اون سرش فیش هدفون 3.5 میلیمتری بود که جالب بود(فکر کنم از اسلیم به بعد این طوریه درسته؟)کیفیت دسته هم احساس میکنم از اون چیزی که در سری الیت مدل فت وجود داشت پایین تره.
کلا تجربه شیرینی هست برای من که بعد از مدت ها میخوام ایکس باکس سواری کنم![]()