david_zboy
کاربر سایت
داداش منظورم هارد لپ تاپ بودش ها که دقت کردم شبیه هست.ولی نمیدونم مثل هارد خودشه میشناسه یا نه...نه فکر نمی کنم هارد معمولی به ایکس باکس بخوره (حداقل قبلا که نمی خورد)
اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم...
داداش منظورم هارد لپ تاپ بودش ها که دقت کردم شبیه هست.ولی نمیدونم مثل هارد خودشه میشناسه یا نه...نه فکر نمی کنم هارد معمولی به ایکس باکس بخوره (حداقل قبلا که نمی خورد)
نه برادره من همچین چیزی نمیشه.اصلا بهم نمیخورن شاید شبیه هم باشن ولی امکان پذیر نیست.والا تا جاییکه من میدونم نمیشهداداش منظورم هارد لپ تاپ بودش ها که دقت کردم شبیه هست.ولی نمیدونم مثل هارد خودشه میشناسه یا نه...
اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم...
بخری بهتره چون پی سی نمی تونه بازی های این نسل رو خوب پوشش بده.سلام.من میخوام xboxبخرم فقط برای gta v به نظرتون ارزش داره بخرم یا صبر کنم برای pc بیاد؟
منظورم xbox 360بودبخری بهتره چون پی سی نمی تونه بازی های این نسل رو خوب پوشش بده.
360 بازی ها رو تا 2 3 دیگه ساپورت می کنهمنظورم xbox 360بود
ممنون فقط برای gta vمیخوام.یه خبرایی هم هست درمورد اومدن بازی برای pc تا چند ماه دیگه.اگه تا فروردین نیاد ایکس باکس میخرم.360 بازی ها رو تا 2 3 دیگه ساپورت می کنه(اگه فقط برا gta می خوای از یکی از دوستات قرض بگیر تو مدرسه ما چند نفر اینکارو کردن)
خیر دوست عزیزدوستان ايا هارد ٣٢٠ gb براي ايكس باكس ٣٦٠ آركيد وجود داره
Sent from an iPhone to hidden planets
اگه تمیز باشه خوبه بگیرسلام علیکم روز بخیر
سوال فوری فوتی
xbox اسلیم 250 گیگ با 2 دسته یکی مشکی یکی سفید داخل اصفهان ظاهرا تمیز با 24 ساعت مهلت تست و بدون کینکت قیمت بهم میگ 750 ت
خوبه بگیرم یا زیاده ؟تشکر
من تقریبا با همین مشخصات گرفتم با کلی بازی 700 تومنسلام علیکم روز بخیر
سوال فوری فوتی
xbox اسلیم 250 گیگ با 2 دسته یکی مشکی یکی سفید داخل اصفهان ظاهرا تمیز با 24 ساعت مهلت تست و بدون کینکت قیمت بهم میگ 750 ت
خوبه بگیرم یا زیاده ؟تشکر
حالا اگه دست و باله شما بازتره اینم خوبه.