راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نه فکر نمی کنم هارد معمولی به ایکس باکس بخوره (حداقل قبلا که نمی خورد)
داداش منظورم هارد لپ تاپ بودش ها که دقت کردم شبیه هست.ولی نمیدونم مثل هارد خودشه میشناسه یا نه...
اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم...

داداش منظورم هارد لپ تاپ بودش ها که دقت کردم شبیه هست.ولی نمیدونم مثل هارد خودشه میشناسه یا نه...
اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم...
نه برادره من همچین چیزی نمیشه.اصلا بهم نمیخورن شاید شبیه هم باشن ولی امکان پذیر نیست.والا تا جاییکه من میدونم نمیشه

سلام.من میخوام xboxبخرم فقط برای gta v به نظرتون ارزش داره بخرم یا صبر کنم برای pc بیاد؟
ایکس باکس 360 برد فالکون premiumبا هارد 60گیگ رو چقدر بخرم خوبه؟ممنون

360 بازی ها رو تا 2 3 دیگه ساپورت می کنه
(اگه فقط برا gta می خوای از یکی از دوستات قرض بگیر تو مدرسه ما چند نفر اینکارو کردن:دی )
ممنون فقط برای gta vمیخوام.یه خبرایی هم هست درمورد اومدن بازی برای pc تا چند ماه دیگه.اگه تا فروردین نیاد ایکس باکس میخرم.

سلام علیکم روز بخیر
سوال فوری فوتی
xbox اسلیم 250 گیگ با 2 دسته یکی مشکی یکی سفید داخل اصفهان ظاهرا تمیز با 24 ساعت مهلت تست و بدون کینکت قیمت بهم میگ 750 ت
خوبه بگیرم یا زیاده ؟تشکر

سلام علیکم روز بخیر
سوال فوری فوتی
xbox اسلیم 250 گیگ با 2 دسته یکی مشکی یکی سفید داخل اصفهان ظاهرا تمیز با 24 ساعت مهلت تست و بدون کینکت قیمت بهم میگ 750 ت
اگه تمیز باشه خوبه بگیر

سلام علیکم روز بخیر
سوال فوری فوتی
من تقریبا با همین مشخصات گرفتم با کلی بازی 700 تومن :| حالا اگه دست و باله شما بازتره اینم خوبه.

سلام دوستان
من یه xbox 360 slim new(e) 250gb خریدم از اینا که لمسی نیست
دستگاه جی تگ هست موقع که دیسک رو eject میکنم موقع ای که درایو باز میشه
بازی هنوز میچرخه دستگاه مشکل داره ؟؟؟یا مال همه اینجوریه ؟؟؟؟
قبلا یه اسلیم داشتم اینجوری نبود سری جدیدا رو نمی دونم
زود تر جواب بدید که اگه مشکل داره پس بدم
ممنو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or