ببخشید اونوقت تو جعبه اینا یه دسته هستاین پک ها دبی موجود هستند!
Ps3 Slim 250 GB + The Dark Knight Movie+ X-Men Origins: Wolverine Movie + BD Remote Control
PS3 Slim 250 GB + Fifa 10
PS3 Slim 250 GB + Uncharted 2
همشون هم 408 تومن.
ببخشید اونوقت تو جعبه اینا یه دسته هستاین پک ها دبی موجود هستند!
Ps3 Slim 250 GB + The Dark Knight Movie+ X-Men Origins: Wolverine Movie + BD Remote Control
PS3 Slim 250 GB + Fifa 10
PS3 Slim 250 GB + Uncharted 2
همشون هم 408 تومن.
بله دسته توی همه پک ها هست. ممکنه توی بعضی از پک ها دسته اضافی هم بدن.ببخشید اونوقت تو جعبه اینا یه دسته هست
اصلا تو اسلیم من هم نمی خونه.فکر کنم تو محیط ایکس ام بی نمیاره.اگه مال شما فت هست میتونید روش لینوکس وصل کنید تا اجرا کنه.:smile:salam be hamegi. ps3e man CD nemikhone![]()
آخه تو دلت میاد کنسول به این نازی رو ویدئو سی دیش کنی؟salam be hamegi. ps3e man CD nemikhone![]()

سلام ...
من میخواستم یه PS3 Slim 120GB بگیرم ...
ممنون میشم بچه ها راهنمایی کنن که از کدوم مغازه تهران بگیرم دستگاه رو که کاملا مطمئن باشه و قیمت هم خوب باشه ؟
همین طور در مورد بازی .... ( من ساکن تهران نیستم برای همین راهنمایی شما لازمه )
اگر مشکلی برای معرفی در اینجا بود ، ممنون میشم دوستان لطف کنن و PM کنن ...
دوست عزیز من اسلیم 120گیگ :confused:دارم...ولی از من که اسلیم دارم میشنوی اسلیم نگیر...........
میتونم دلایلتون رو بدونم؟:smile:دوست عزیز من اسلیم 120گیگ :confused:دارم...ولی از من که اسلیم دارم میشنوی اسلیم نگیر.
در جواب چرای شما باید بگم که : یکی از مزایائی که فت داره قسمت os اون میباشد که به نظر من خیلی مهمه..که مربوط به نصب ویندوز لینوکس مباشد که در حقیقت کار کامپیوتر خانگی را انجام میدهد.دومی اینه که وسایل جانبی ای که در سایت ها من دیدم بیشتر از اسلیم میباشد.سومی هیچ فرقی در سخت افزار ندارند.چهارم برای آبدیت جوفتشون باید بری اینترنت.پنجم هر چی تو فت بوده کمتر شده" شده اسلیم.درضمن دوست عزیز برای من فرقی نمیکنه ولی بدون دوستانه اینو گفتم...من حتی حاضرم اسلیممو بادوستانی که فت 160 یا 60 دارند عوض کنم با اینکه تازه خریدمش...........

به یک بشری گفتن که با سینه کنار چشمه نخواب و آب بخور گفت: چرا ؟؟؟؟در جواب گفت دل درد میگیری..بشر دوباره پرسید..چرا؟؟؟؟ طرف مقابل دید طرفش آدم کم دانیه ...درجواب چرای دوم اون گفت:عزیزم تو بخور..تو بخور....دوست عزیز شما برو بخر...شما برو بخر..در ضمن من قصد توهین نداشتم.ولی از ما گفتن بود که:آقا جان روی اسلیم هیچ کاری جز فیلم نگاه کردن و بازی کردن و عکس نگاه کردن و موسیقی گوش دادن نمیشه کرد...موفق باشید.."ویندوز" ؟! رو PS3 Fat فقط میشه Yellow Dog Linux نصب کرد که بازم تبدیل به "کامپیوتر خانگی" نمیشه!

به یک بشری گفتن که با سینه کنار چشمه نخواب و آب بخور گفت: چرا ؟؟؟؟در جواب گفت دل درد میگیری..بشر دوباره پرسید..چرا؟؟؟؟ طرف مقابل دید طرفش آدم کم دانیه ...درجواب چرای دوم اون گفت:عزیزم تو بخور..تو بخور....دوست عزیز شما برو بخر...شما برو بخر..در ضمن من قصد توهین نداشتم.ولی از ما گفتن بود که:آقا جان روی اسلیم هیچ کاری جز فیلم نگاه کردن و بازی کردن و عکس نگاه کردن و موسیقی گوش دادن نمیشه کرد...موفق باشید..![]()
آقا جان روی اسلیم هیچ کاری جز فیلم نگاه کردن و بازی کردن و عکس نگاه کردن و موسیقی گوش دادن نمیشه کرد...موفق باشید..
من که نمی خوام باشما دعوا کنم دوست عزیز چیزی رو که دونستم فرمودم.در ضمن معلومه که شما زود رنجی و صبور نیستی...اگه به شما بر خورد من معذرت میخام.من فقط میخواستم اشتباهی که من کردم رو کسی انجام نده و فت بگیره فقط همین.شما به عنوان تنها کسی که میتونه رو PS3ـش ویندوز نصب کنه و ازش به عنوان یه کامپیوتر خانگی استفاده کنی، خوش باش.
اگه در جواب آدمهای قبلی ای که میخواستن بهت چیزی یاد بدن همین رویه رو پیش نمیگرفتی، مسلما خیلی بیشتر از این یاد میگرفتی یا حداقل اشتباهات فاحشی مثله همین که کردی رو نمیکردی یا اقل کم یاد میگرفتی که رو اشتباهت پافشاری نکنی.
از کوزه همان تراود که در اوست.
ضمنا:
![]()