راهنمایی برای خرید PS3

والا هنوز قیمت نگرفتم ازش ولی 330 کم نیست ؟ الان 80 گیگش 320 بدون بازی و دسته اضافی اما این 160 هست با 2 تا بازی و دسته
حداکثر 350-60
ولی مطمئن شو که تمیز هست و بلایی سرش نیاورده
ولی نظر من اینه که نو بگیری چون اون هارد 160 بهیچ درد نمی خوره و گول 160 بودنش رو نخور
PES 2099 هم که کلا اوته

یکی از دوستان میخواد برای بازی بره pc شو ارتقا بده من بهش گفتم بره ps3 بگیره حالا به نظر شما کدوم بهتره ؟
و یه سوال دیگه مانیتورlg w2261 برای ps3 خوبه ؟

یکی از دوستان میخواد برای بازی بره pc شو ارتقا بده من بهش گفتم بره ps3 بگیره حالا به نظر شما کدوم بهتره ؟
بستگي داره به پولي كه ميخواهد خرج كنه ولي خب PS3 آنلاين مجاني داره،مخصوص بازي و...
من از مانيتور راضيم براي بازي هم خوبه FULL HD هم هست2ms..

اکشن باز هست PS3
RTS و RPG باز هست PC
البته من یه رفیق دارم اینقدر جلوش از بازی های PS3 گفتم رفت PS3 گرفت!از RPG بازهای خفن بود
البته خودشم دوست داشت ولی بعدش که من گرفتم و دید راضیم متقاعد شد
در کل به نظرم PS3 بگو بگیره بهتره
الان که PC شده آشغال خور!ته مونده هر بازیی به شکل پورت شده رو بخورد PC بازها میدن!
کم پیدا میشه بازیی مثل درت 2 یا بت من که به این شکل تمیز و عالی ساخته بشه مخصوص PC
2261 بهترین انتخاب الان هست
من خودم دارم و به همه کنسول باز ها هم پیشنهاد میکنم

سلام. بچه ها میدونم اینجا خیلی گفته شده(ببخشید)
بهترین مدل کنسول و بهترین رجین و بهترین فروشنده که GOW باندلش بده!
من میگم فت 80 پال فتحی

ps3 بلاخره اصلاً روزی قرار هست کپی خور بشه ؟ یا تا آخر همین جور میمونه ؟
خرید بازی ارجینال ااونم به شکل دست دوم سود نداشته باشه ضررش خیلی کمه و در حد همون بازی های کپی هست
نیازی نیست که بازی رو همون روز اول 70-80 بخرید بعد از گذشت مدتی بازی ها ارزون تر میشن و اون موقع میتونید با یه قیمت مناسب بخرید و بعد یه خورده پایین تر بفروشید
بیخود منتظر کرک شدن نباشید که اگه میشد تا الان شده بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or