castlevania
کاربر سایت
این ps3 slim 120 گیگ که 330 تومنه روش بازی هم داره یا فقط شامل خود کنسوله؟ اگه نداره کدوم پک ها روش بازی هم هست؟! دسته اضافی هم روش داره یا فقط یدونه هستش؟
ممنون
ممنون
میشه لطف کنید اگر امکان داره در این مورد بیشتر توضیح بدین یا لینکی معرفی کنید که خودم بخونم ...كاراي كه با لينوكس انجام ميدن كار با برنامه هاي خودش و...
میشه لطف کنید اگر امکان داره در این مورد بیشتر توضیح بدین یا لینکی معرفی کنید که خودم بخونم ...
با سپاس
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=22281
با سلام.با اینکه رجیون دستگاه فرقی نمیکنه ولی اگر خواستم بگیرم چه رجیونی پیشنهاد میشه؟
آیا این گفته درسته ؟استریو کنج در مجتمع پایتخت میگفت تولید سری قبلی این کنسول متوقف شده ، درسته یا قضیه همان فروختن جنس هست ؟
بله درست گفته! - منبع - توی قسمت Model Comparison اگه دقت کنی تمامی مدل های Fat قسمت In Production شون NO هس! فقط Slim تولید میشه!ممنونم دوست عزیز
آیا این گفته درسته ؟
الان شرایط تو بیشتر به فت می خوره. مخصوصا اینکه می خوای روش سیستم عامل نصب کنی. چون این قابلیت از روی PS3 Slim برداشته شده کلا.دوستان من میخواستم یعنی یه ماهی هست میخوام PS3 بگیرم ولی به دلیل گرفتاری هایی که پیش اومده موفق نشدم.میخواست مببینم الآن خرید چه مدلی به صرفه هست؟
در ضمن در هنگام خرید چه طوری میشه از اصل بودن دسته اطمینان پیدا کرد؟
استفاده من :
بازی
فیلم
آهنگ
PSN و اینترنت
و نصب سیستم عامل
همچنین این BRAVIA Sync خیلی مفیده؟آخه تلویزیونی که دارم BRAVIA Sync داره.
ممنون
BRAVIA Sync allowing control of the XMB by BRAVIA TV remote control (PS3 slim units only)
همه بازیها که نیاز به نصب ندارن.بعدشم من از 250گیگش که نمیتونم استفاده کنم.بعد مگه لینوکسی که روی ps3 نصب میشه امکانات خاصی نداره که شما فرمودی اینو بیخیال شو؟:cheesygriبله درست گفته! - منبع - توی قسمت Model Comparison اگه دقت کنی تمامی مدل های Fat قسمت In Production شون NO هس! فقط Slim تولید میشه!
الان شرایط تو بیشتر به فت می خوره. مخصوصا اینکه می خوای روش سیستم عامل نصب کنی. چون این قابلیت از روی PS3 Slim برداشته شده کلا.
اگه نصب سیستم عامل رو بی خیال شی همون اسلیم بهتر هست. هارد هم 120 داره یا 250 که تفاوت قیمت کمه و 250 نخری ضرر کردی. (حدودا 40 50 تومن) در ضمن اینم یادت باشه که بازی های PS3 بعضی ها نیاز به نصب دارن (ممکنه بعضی بازی ها فقط 10MB لازم داشته باشن و ممکنه یه بازی مثل MGS4 به 4.7GB نیاز داشته باشه. به همین خاطر هست که هر چی هارد بالاتر باشه بهتر هست.) موزیک و ویدئو و عکس هم میشه روی هارد ریخت پس باز هم هارد بالاتر داشته باشی ضرر نمیکنی.
دسته ی اصلی رو نمیدونم چه جوری باید تشخیص داد!
Bravia Sync خیلی سیستم شاخی نیست و فقط (اگه PS3 Slim باشه, FAT ساپورت نمیکنه) می تونی با استفاده از کنترل TV منوی XMB PS3 رو کنترل کنی. همین.
دسته ی اصلی که همراه دستگاه بود رو با خودت میبری.بعد میخوای دسته بخری با اون دسته مقایسه میکنی.از کجا میشه فرق دسته اصل و غیر اصل رو تشخیص داد؟