راهنمایی برای خرید PS3

آقايون من اصلا اهل آنلاين بازي كردن ولينوكس و از اين چيزا نيستم و فقط مي خوام قيمت بازيهاش بياد پايين تو كف GOW3 ماندم دو قسمت اول و دومش بازي كردم حالا اين قسمت كه آمده ديگه نمي تانم خودم گير بدم ولي يه سوال حالا كهps3 slimآمده به نظرتان (تخميني)چند وقت ديگه احتمال داره قفل دستگاه رو بشكنن تا كپي خور بشه تر خدا نمي خواد موعضه بخوانيد كه كپي خورش اينطوريه و اونطوريه به نظرتان وايسم تا بعد عيد كپي خور مي شه به خدا اگه اين بازي و دو سه تا ديگه از اين انحصاريا رو مثل mgs رو نداشت قيدش مي زدم مي رفتم سراغ xbox ولي خوب ديگه سوني مي دونه چطوري مشترياش و گير بندازه

آقايون من اصلا اهل آنلاين بازي كردن ولينوكس و از اين چيزا نيستم و فقط مي خوام قيمت بازيهاش بياد پايين تو كف GOW3 ماندم دو قسمت اول و دومش بازي كردم حالا اين قسمت كه آمده ديگه نمي تانم خودم گير بدم ولي يه سوال حالا كهps3 slimآمده به نظرتان (تخميني)چند وقت ديگه احتمال داره قفل دستگاه رو بشكنن تا كپي خور بشه تر خدا نمي خواد موعضه بخوانيد كه كپي خورش اينطوريه و اونطوريه به نظرتان وايسم تا بعد عيد كپي خور مي شه به خدا اگه اين بازي و دو سه تا ديگه از اين انحصاريا رو مثل mgs رو نداشت قيدش مي زدم مي رفتم سراغ xbox ولي خوب ديگه سوني مي دونه چطوري مشترياش و گير بندازه
عزیز PS3 اگه کپیخورهم بشه بازم بازیاش گرونه.فکر نکن میشه 3 تا هزار با یه جفت جوراب:biggrin1:.همیشه قیمتش بالا میمونه(حداقل فعلا که بلوری خام گرونه)

عزیز من کلا قید کپی خور شدن PS3 رو بزن ...

بچه کجایی ؟؟؟ (لهجه داری!!؟:biggrin1:)

بچه جنوبی کا؟ نه برار کپی خور نمیشه به ای زودیا.

من شنیدم که slim نسبت به fat خرابیهاش بیشتره ایا این موضوع صحت داره؟
و از چه نظر خرابی بیشتره؟

شما از كي شنيدي ؟! كجا شنيدي ؟! كدوم منبع تاييد كرده ؟!!

اولا كه هنوز مدت طولاني نيست كه اسليم اومده و ميشه گفت امتحانش رو پس نداده (البته به نظر من
دستگاه هاي سوني اصلا نياز به امتحان پس دادن ندارن ...)

كي ميگه مدت طولاني نيست !! , چرا اتفاقا تو اين مدتي كه اومده من از هيچ كدوم از كساني كه قبلا فت داشتن و الان اسليم همچين چيزي نشنيدم....

من تاحالا جايي خوندم كه خرابيهاش بيشتره نه شنيدم , از لحاظ سخت افزاري هم تا اونجايي كه اطلاع دارم هيچ فرقي ندارن (به غير از چنتا تفاوت كوچيك , كه الان حضور ذهن ندارم).....

شما از كي شنيدي ؟! كجا شنيدي ؟! كدوم منبع تاييد كرده ؟!!

اولا كه هنوز مدت طولاني نيست كه اسليم اومده و ميشه گفت امتحانش رو پس نداده (البته به نظر من
دستگاه هاي سوني اصلا نياز به امتحان پس دادن ندارن ...)

كي ميگه مدت طولاني نيست !! , چرا اتفاقا تو اين مدتي كه اومده من از هيچ كدوم از كساني كه قبلا فت داشتن و الان اسليم همچين چيزي نشنيدم....

من تاحالا جايي خوندم كه خرابيهاش بيشتره نه شنيدم , از لحاظ سخت افزاري هم تا اونجايي كه اطلاع دارم هيچ فرقي ندارن (به غير از چنتا تفاوت كوچيك , كه الان حضور ذهن ندارم).....
ببین داداش شما نمیخواد خودتو کاسه ی داغ تر از اش بکنی.
هر وسیله یی امکان خراب شدنش هست حالا میخواد سونی باشه میخواد پارس باشه میخواد اوسان باشه.
من خودم همین الان فت دارم و با اینکه مصرفش بیشتره و پردازندش گرمای بیشتری تولید میکنه مشکلی باش نداشتم.
توی تاپیک قیمت یه شخصی گفته بود نمیخواد اسلیم بخره چون خرابیش بیشتره
بخاطر همین تعجب کردم گفتم این موضوعو اینجا مطرح کنم شاید کسی پیدا بشه که اطلاع داشته باشه و بطور تکنیکی جواب بده.
فکر نمیکردم اینجا کسایی باشن که همه چیز میدوننو از همه چیز اطلاع دارن.

به هر حال من جوابمو نگرفتم ایا این موضوع صحت داره یا نه؟

ببین داداش شما نمیخواد خودتو کاسه ی داغ تر از اش بکنی.
هر وسیله یی امکان خراب شدنش هست حالا میخواد سونی باشه میخواد پارس باشه میخواد اوسان باشه.
من خودم همین الان فت دارم و با اینکه مصرفش بیشتره و پردازندش گرمای بیشتری تولید میکنه مشکلی باش نداشتم.
توی تاپیک قیمت یه شخصی گفته بود نمیخواد اسلیم بخره چون خرابیش بیشتره
بخاطر همین تعجب کردم گفتم این موضوعو اینجا مطرح کنم شاید کسی پیدا بشه که اطلاع داشته باشه و بطور تکنیکی جواب بده.
فکر نمیکردم اینجا کسایی باشن که همه چیز میدوننو از همه چیز اطلاع دارن.

به هر حال من جوابمو نگرفتم ایا این موضوع صحت داره یا نه؟

شما منبعت حرف یه کاربره.انتظار نداشته باش اون حرف تایید بشه.اون شخصی هم که توی تاپیک قیمت همچین حرفی زده،حتما فروشنده های عزیز که خدای کنسول های بازی هستن از نظر اطلاعات بهشون گفتن که فت قالب کنن بهش.

اسلیم تا الان که مشکلی نداشته.مطمئن باش اگر خبری از خرابی بشه اعلام میشه و شما هم پاسخ خودت رو می گیری.
فعلا که ما مشکلی ازش ندیدیم.

دوست عزیز فریز کردن PS3 Slim ناشی از گرمای بیش از حد دستگاه و کافی نبودن قدرت فن ها برای دفع گرماست.و بیشتر فریز ها هم در بازی های سنگین که cpu خیلی کار میکنه هست . در فت هیچگاه چنین مشکلی ناشی از مواردی که گقتم یش نمیاد.همه ی اینها به خاطر فشرده شدن و کاهش حجم PS3 Slim نسبت به مدل پیشین هست که اگه حتی به فروم های خارجی به خصوص خود فروم پلیستیشن سری بزنی میبینی که همه چنین مشکلی رو دارن و فریز در اسلیم خیلی اتفاق میفته.در اسلیم ها چنین مواردی شایع هست:
گرمای بیش از حد(با لمس بدنه دستگاه)
صدای غیر عادی فن
فریز کردن
بالا نیامدن کنسول
روشن نشدن
سوختن هارد
کندی سیستم عامل
مواردی هم که Bold شده بیش از بقیه مشاهده شده.
اینا رو هم از خودم درنیاوردم میتونید خودتون تحقیق بکنید.

دوست عزیز فریز کردن PS3 Slim ناشی از گرمای بیش از حد دستگاه و کافی نبودن قدرت فن ها برای دفع گرماست.و بیشتر فریز ها هم در بازی های سنگین که cpu خیلی کار میکنه هست . در فت هیچگاه چنین مشکلی ناشی از مواردی که گقتم یش نمیاد.همه ی اینها به خاطر فشرده شدن و کاهش حجم PS3 Slim نسبت به مدل پیشین هست که اگه حتی به فروم های خارجی به خصوص خود فروم پلیستیشن سری بزنی میبینی که همه چنین مشکلی رو دارن و فریز در اسلیم خیلی اتفاق میفته.در اسلیم ها چنین مواردی شایع هست:
گرمای بیش از حد(با لمس بدنه دستگاه)
صدای غیر عادی فن
فریز کردن
بالا نیامدن کنسول
روشن نشدن
سوختن هارد
کندی سیستم عامل
مواردی هم که Bold شده بیش از بقیه مشاهده شده.
اینا رو هم از خودم درنیاوردم میتونید خودتون تحقیق بکنید.
من خودم اسلیم دارم همچین مشکلاتی نداشتم. فریز داشتم اونم 4 5تا که بخاطر اینترنت افتضاح ایرانه.
من اینطوری میدونستم اسلیم یکی از نقاط قوتش اینه که کمتر داغ میکنه...نمیدونم شاید اشتباه فهمیده باشم.

والله دوستان ps3 fat دارند عملکردشو دیدیم!اولا جلوی چشمای خودم تا حالا دو بار فریز کردنش رو دیدم!ثانیا در بازی فیفا دقیقا بعد از 20 دقیقه بازی ناگهان صدای وحشتناک شروع به کار کردن فن دتگاه با سرعت زیاد به گوش میرسه که واقعا گوش خراشه!ثالثا چنین صدای گوش خراشی رو هنوز از ps3 اسلیم بعد از بیش از 2 ساعت بازی فیفا و uncharted2 نشنیدم!در ضمن فراموش نکنید سونی تولید فت رو متوقف کرده و همچنین پردازنده ی سی پی یو و جی پی یوی اسلیم 45 نانومتری هست!این یعنی مصرف انرژی بسیار کمتر و درنتیجه گرمای بسیار کمتر!این خودش عامل بسیار زیادی بوده در کاهش حجم و وزن سری جدید!چون دیگه خبری از اون فن غول اسا برای خنک کردن سی پی یو و جی پی یوی 65 نانومتری و 80 نانومتری نسل قدیمی نیست!شما که اینگونه نظر داده اید 2 حالت بیشتر ندارید!یا انکه فروشنده هستید و میخواید اخرین ps3 fat های باقی مانده در انبار فروشگاهتون رو بفروشید و یا یک فن بوی خفن پلی استیشن 3 نسل اول هسید که دستگاهتون رو خیلی دوست دارید که امیدوارم مورد دومی درست باشه و مبارکتون باشه!

عزیز PS3 اگه کپیخورهم بشه بازم بازیاش گرونه.فکر نکن میشه 3 تا هزار با یه جفت جوراب:biggrin1:.همیشه قیمتش بالا میمونه(حداقل فعلا که بلوری خام گرونه)
برادر من اينم مثل dvd كه 10 12 سال پيش به قيمت خون خودشان مي دادن الان شده 200 و 300البته از دو سه سال بعد آمدنش قيمتش افت كرد بخصوص كه الان روي هر لب تاپي يه دانه بلوري مي ندازن يواش يواش اينم باب مي كنن يادمه dvd از 8000 و10000 رسيده به اينجا پس امكانش هست
بچه جنوبی کا؟ نه برار کپی خور نمیشه به ای زودیا
آخه برار اونوقتم در مورد ps2 همينو مي گفتن ولي همينكه اسليمش كردن چند وقت بعد كپي خورم شد
بعدشم الان شايعه آمدن ps4 براي فروش و قبضه كردن بازارم كه شده بايد اينطور كاري بكنه
رو هم رفته از راهنماييت كاكا ممنونم اگر اين سوال كردم به خاطر اين بود كه مي ترسم برم 400 تومان پول بي زبان بدم به اين مغازه دارا فردا بگن كپي خور شده بايد ببرنم بيمارستان چون هم سيخ رو سوزاندم هم كباب فردا بايد يه پولي بدم تا كپي خورشم بكنن

والله دوستان ps3 fat دارند عملکردشو دیدیم!اولا جلوی چشمای خودم تا حالا دو بار فریز کردنش رو دیدم!ثانیا در بازی فیفا دقیقا بعد از 20 دقیقه بازی ناگهان صدای وحشتناک شروع به کار کردن فن دتگاه با سرعت زیاد به گوش میرسه که واقعا گوش خراشه!ثالثا چنین صدای گوش خراشی رو هنوز از ps3 اسلیم بعد از بیش از 2 ساعت بازی فیفا و uncharted2 نشنیدم!در ضمن فراموش نکنید سونی تولید فت رو متوقف کرده و همچنین پردازنده ی سی پی یو و جی پی یوی اسلیم 45 نانومتری هست!این یعنی مصرف انرژی بسیار کمتر و درنتیجه گرمای بسیار کمتر!این خودش عامل بسیار زیادی بوده در کاهش حجم و وزن سری جدید!چون دیگه خبری از اون فن غول اسا برای خنک کردن سی پی یو و جی پی یوی 65 نانومتری و 80 نانومتری نسل قدیمی نیست!شما که اینگونه نظر داده اید 2 حالت بیشتر ندارید!یا انکه فروشنده هستید و میخواید اخرین ps3 fat های باقی مانده در انبار فروشگاهتون رو بفروشید و یا یک فن بوی خفن پلی استیشن 3 نسل اول هسید که دستگاهتون رو خیلی دوست دارید که امیدوارم مورد دومی درست باشه و مبارکتون باشه!
نه بابا فروشنده کدومه:biggrin1: تازه من که نگفتم همه ی اسلیم ها این جورین.در ضمن اون فت رفیق شما هم حتما چیز عادیی نبوده!:pمن که پسر خالم فت 160 j داره که تا حالا یکبار هم فریز و ... نداشته و تنها در فریمور 3.00 که روی آنچارتد گیر کرد که مال همه هم این طوری بوده.
ps3 هم ندارم ونداشتم ولی در حال انجام مخ زنی های لازم برای خرید هستم:biggrin1:
(رفیقتون احیانا با حس3 کشتی گرفتن یا بسکتبال بازی کردن:biggrin1:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or