راهنمایی برای خرید PS3

مگه ps3 160 گیگ هم داریم؟؟؟؟منظورم فت 160 گیگه!سی پی یو و گرافش چند نانومتری هستن؟؟؟80 یا 65؟؟؟بعید میدونم 65 باشه!65 فقط 80 داشتیم و 40 تا اونجا که میدونم!شاید برای ریجن های مختلف فرق کنه ولی تو هند همین الانش هم ته مانده های 80 و 40 وجود دارن!تازه یه چیز جالبتر اینکه اسلیم 250 به خاطر بازی uncharted2 که رو باکس میدادن اونقدر فروش کرد اینجا که من که 2 هفته بعد از سال نو خریدم با دردسر تونستم پیداش کنم اکثر مغازه ها میگفتن تموم شد تا 4 ماه دیگه و فقط 120 گیگ داشتن!

گرمای بیش از حد(با لمس بدنه دستگاه)
صدای غیر عادی فن
فریز کردن
بالا نیامدن کنسول
روشن نشدن
سوختن هارد
کندی سیستم عامل
مواردی هم که Bold شده بیش از بقیه مشاهده شده.
اینا رو هم از خودم درنیاوردم میتونید خودتون تحقیق بکنید.
فکر کنم پدرام توضیح داد که نظر یک کاربر منبع نیست . خودتون تحقیق کنید هم یه چیزی تو مایه های دور دنیا رو متر کنیم ِ دیگه نه ؟! شما مطمئن باش هر چیزی بشه تو بازیسنتر خبرشو میشنوی ، با توجه به تعداد زیاد کاربر و مطلع بودن کاربر هایی که داره . تا حالا هم موردی پیدا نشده .
راجع به خرابی های بالا ، شما که اطلاعات خوبی دارید راجع به اینها برام توضیح بدید ، اگر امکانش هست .
چون PS3 که سیستم عامل نداره ، XMB هم هیچوقت کند نمیشه ، روی Slim هم Linux نصب نمیشه . بعد هارد PS3 بسوزه ؟ اصلا PS3 چیه ، PC و 360 ! مگه هارد میسوزه ؟! بعد روشن نشه ؟ یا مثلا بالا نیاد ؟
کیفیت ساخت Slim از فت بهتره ، تکنولوژی ساختش هم بهتره ، Fat یی که برای من 2 سال و نیم شبانه روز کار کرد هیچوقت همچین مشکلاتی نداشت دیگه چه برسه به Slim که تازه اومده و ... .
فریز وجود داره ، غیر قابل انکار ِ که در بیشتر موارد به نرم افزار مربوط میشه نه سخت افزار ، همونطور که فریز کردن مثلا تو یه بازی FIFA 10 خیلی شایع هست .

فکر کنم پدرام توضیح داد که نظر یک کاربر منبع نیست . خودتون تحقیق کنید هم یه چیزی تو مایه های دور دنیا رو متر کنیم ِ دیگه نه ؟! شما مطمئن باش هر چیزی بشه تو بازیسنتر خبرشو میشنوی ، با توجه به تعداد زیاد کاربر و مطلع بودن کاربر هایی که داره . تا حالا هم موردی پیدا نشده .
راجع به خرابی های بالا ، شما که اطلاعات خوبی دارید راجع به اینها برام توضیح بدید ، اگر امکانش هست .
چون PS3 که سیستم عامل نداره ، XMB هم هیچوقت کند نمیشه ، روی Slim هم Linux نصب نمیشه . بعد هارد PS3 بسوزه ؟ اصلا PS3 چیه ، PC و 360 ! مگه هارد میسوزه ؟! بعد روشن نشه ؟ یا مثلا بالا نیاد ؟
کیفیت ساخت Slim از فت بهتره ، تکنولوژی ساختش هم بهتره ، Fat یی که برای من 2 سال و نیم شبانه روز کار کرد هیچوقت همچین مشکلاتی نداشت دیگه چه برسه به Slim که تازه اومده و ... .
فریز وجود داره ، غیر قابل انکار ِ که در بیشتر موارد به نرم افزار مربوط میشه نه سخت افزار ، همونطور که فریز کردن مثلا تو یه بازی FIFA 10 خیلی شایع هست .
با اون قسمت پستتون در مورد تکنولوژی برتر اسلیم کاملا موافقم!هر جوری حساب میکنم توی 3 سال چقدر تکنولوژی پیشرفت کرد که کنسولی رو که بیش از 6 کیلو وزنش بود تبدیل به 3 کیلو کرد و ابعادش رو نصف !انرژی مصرفیش رو بیش از 3/1 کاهش دادند!!!بهتره همیشه با تکنولوژی به جلو بریم!!!:cheesygri وقتی سونی تولید fat رو متوقف کرده حتما خبری بوده!دیگه چه نیازی ملت برن بگردن ته انبار مانده های ps3 fat رو پیدا کنند و بخرند!اقاجان بروز باشید!!:p:biggrin1:

ps3 fat or ps3 slim

سلام:
من چند وقته سر دوراهی موندم اسلیم بخرم یا فت؟لطفا راهنمایی کنید ؟ با دلیل
در ضمن زیبایی زیاد برام مهم نیست و سخت افزار بیشتر مهمه برام !

سلام:
من چند وقته سر دوراهی موندم اسلیم بخرم یا فت؟لطفا راهنمایی کنید ؟ با دلیل
در ضمن زیبایی زیاد برام مهم نیست و سخت افزار بیشتر مهمه برام !
اگه زيبايي مهم نيست پس برو slim بخر چون جديد هم هست بهتره با دليل
به خحاطر اينكه slim جديد هست و بهتر هست و دير داغ ميكنه نسبت به fat _فت هم دير دغ ميكردا ولي اين دير تر كلا بهتره

سلام
من کرج اسلیم 120 رو 345 قیمت گرفتم
خوبه همینو بخرم؟یا برم تهران؟
ممنون
آره قیمتت خوبه
تهران هم همین قیمته
به نظر من بخاطر 5 تومن و 10 تومن نمی ارزه از تهران بگیری پسفردا اگر مشکلی پیش بیاد (خدایی نکرده!!)هی باید بری تهران!

سلام . خواهشا جواب بدید ....................

میخواستم بپرسم چرا روی جعبه کنسول کلمه ی Pal رو همراه با یه عدد نوشته ؟!!!
این عدد دیگه چیه ؟!! کنسولی نداریم که روی جعبش فقط Pal خالی بنویسه ؟
مثلا Pal 2 یعنی چی ؟

خواهشا کامل کامل و با حوصله جواب بدید خیلی خیلی ممنون

سلام
دوستان میخوام ps3 بگیرم اما از قیمت بازیهاش میترسم !
بازهای ps3 تو بازار برای مبادله چقدر باید حداقل و حداکثر سر بدیم ؟؟
راستی slim یا fat ؟؟ کدوم پیشنهاد میشه !؟
هر بازی چقدر حدودا جا میگیره !؟
fat 40 گیگ بگیرم !؟!؟
ممنون
درود

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان میخوام ps3 بگیرم اما از قیمت بازیهاش میترسم !
بازهای ps3 تو بازار برای مبادله چقدر باید حداقل و حداکثر سر بدیم ؟؟
راستی slim یا fat ؟؟ کدوم پیشنهاد میشه !؟
هر بازی چقدر حدودا جا میگیره !؟
fat 40 گیگ بگیرم !؟!؟
ممنون
درود

دوستان یکی کمک کنه
من که میخوام فت بگیرم . شماها هم میگین که فت 80 چه PAL چه J به درد نمیخوره پس برم 160 بگیرم؟
فقط اسلیم بگیرید چون فت رد اسکرین میشه و باید دکوری بزاری کنار تلویزیون
اسلیم هم 250 خوبه اگه میتونی بخری نمیتونین 120 هم خوبه

اسلیم که کلا متنفرم....بعدش یه جور شما گفتی فت رد اسکرین میشه که انگار حالا تمام PS3 های فت دنیا این جوری شدن:biggrin1:...من که هرچی رفیق دارم همشون فت دارن و هیچیشم نشده.چندتاشون 40 یکیشون 80 و یکیشون هم 160.
جواب سوال خودم رو بدید:از بین فت ها کدوم بهتره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or