راهنمایی برای خرید PS3

آقا خیالت راحت که این fat ها هیچیشون نمیشه. این همه افراد هستن که دارن و هیچ مشکلی نداشت.(یکیش هم خودم)
از بین fat ها فرقی نداره کدومش رو بگیری . اگه به حافظه زیاد نیاز داری 80 بگیر اگه برات مهم نیست 40 gig بگیر. و اگه میخوای باهاش فیلم ببینی سعی کن pal بگیری.چون معمولا" فیلم pal بیشتر هست.

سلام
دوستان من اگه بخام ps3 از چین بیارم چه نکاتی را باید موقع خرید رعایت کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
راستی کسی میدونه 80 گیگ در چین حدودا چند هست ؟

سلام
من میخوام از دوبی یه play station 3 slim بگیرم ؛ کسی قیمت مدل 250 gb و 120 gb رو میدونه (هم دوبی و هم ایران)
اصلا ارزش داره از دوبی بگیرم یا نه (منظورم تفاوت قیمته)؟
کسی فروشگاه معتبری تو دوبی میشناسه که معرفی کنه؟

سلام
با خیال راحت برو بخر فقط آک بند باشه و درش باز نشده باشه.

سلام
اقامن انشا... ميخواستم تو اين هفته يه PS3بگيرم اما هيچ اطلاعاتي ندارم اگه ممكنه يه راهنمايي بكنيد.
اول اينكه اين دسته ي SixAxis و DualShock3 چه فرقي با هم دارن؟
2-من ميخوام با مانيتور بازي كنمولي مانيتورم وروديه HDMI نداره و فقط يه ورودي VGA ويك وروديه DVI داره ايا ميتونم با اين مانيتور بازي كنم؟
3-بين اسليم و معمولي كدوم رو شما پيشنهاد ميكنيد از نظر كارايي و به صرفه بودن و ...؟
4-من فيلم ميخوام باهاشببينمو اينترنت هم وصل شم حالا چه ريجيني خوبه؟
5-اينكه ميگن اگه يه روزيPS3 كپي خور شه بخاطر اينكه Slim linux نداره نميشه كپي خورش كرد درسته؟
6-هارد به چه دردي ميخوره اگه فقط براي ريختنه اهنگ و عكسه كه 40Gb هم بس هست ژس اين 80 و160 و اينا چيه؟
7-موقع خريد تاريخ ساخت بايد براي كي باشه تاCpu&Gpu 45Nm باشه
8- و اگه خودتون نكته اي روميدونيد كهذكرش لازمه و من اون رو نگفتمممنون ميشم بگيد.
مرسي و ممنون

سلام
اقامن انشا... ميخواستم تو اين هفته يه PS3بگيرم اما هيچ اطلاعاتي ندارم اگه ممكنه يه راهنمايي بكنيد.
اول اينكه اين دسته ي SixAxis و DualShock3 چه فرقي با هم دارن؟
2-من ميخوام با مانيتور بازي كنمولي مانيتورم وروديه HDMI نداره و فقط يه ورودي VGA ويك وروديه DVI داره ايا ميتونم با اين مانيتور بازي كنم؟
3-بين اسليم و معمولي كدوم رو شما پيشنهاد ميكنيد از نظر كارايي و به صرفه بودن و ...؟
4-من فيلم ميخوام باهاشببينمو اينترنت هم وصل شم حالا چه ريجيني خوبه؟
5-اينكه ميگن اگه يه روزيPS3 كپي خور شه بخاطر اينكه Slim linux نداره نميشه كپي خورش كرد درسته؟
6-هارد به چه دردي ميخوره اگه فقط براي ريختنه اهنگ و عكسه كه 40Gb هم بس هست ژس اين 80 و160 و اينا چيه؟
7-موقع خريد تاريخ ساخت بايد براي كي باشه تاCpu&Gpu 45Nm باشه
8- و اگه خودتون نكته اي روميدونيد كهذكرش لازمه و من اون رو نگفتمممنون ميشم بگيد.
مرسي و ممنون
1- کنترولر Dual Shock 3 نمونه کاملتر شده sixaxis هست. Vibration بهش اضافه شده .
2 - مشکلی نیست شما میتونی از یه تبدیل DVI to HDMI استفاده کنی.
3- من پیشنهاد میکنم fat بگیری. دلیل خاصی هم براش وجود نداره میتونم بگم از نظر ظاهری شیکتره و یه سری امکانات مثل نصب لینوکس و اگر از اون 60 گیگ یا 80 گیگهای قدیمی تر باشه قابلیت اجرای بازیهای PS2 رو به صورت سخت افزاری یا نرم افزاری داره .(البته اینا امکانات اضافی بوده که در مدلهای جدید برداشته شده)
4 - برای فیلم دیدن چون خاورمیانه جزو مناطق pal به حساب میاد و فیلمهای بلوری با این ریجن اینجا بیشتر گیر میاد پال ریجن بهتریه . هرچند فیلمهای free region هم خیلی زیاده.
5 - این قضیه کپی خوری رو بیخیال بشید بهتره!
6 - والا من هیچ آهنگ و فیلمی روی PS3 ـم نریختم ولی اون حجم نصب بعضی بازیها و البته بازیهای PSN و Downloadable Content ها کل فضای هاردم که 60 گیگه رو اشغال کرده و چاره ای جز پاک کردن یا ارتقای هارد برام نمونده . قضاوت به عهده شما ...
7 - PS3 هیچ وقت مشکل گرمایی نداشته در نتیجه تاریخ ساختش به اونصورت اهمیتی پیدا نمیکنه در مدلهای fat جدیدتر هم GPU و CPU 65 نانومتری شدند . اسلیمها هم 45 نانومتری هستند.

سلام
اگه کسی رو داری واست بیاره خوبه ولی اگر از طریق اینترنت بخری یه کلاه گشاد رفته سرت....
این چینی ها بی شرفترین مردم تو دنیا هستند من خودم هر بار ازشون جنس گرفتم یه دسته دو قراضه فرستادن....
از اون بدتر اینکه دستگاهای قراضه وارد چین میشه و اونها rebuild میکنند و دوباره میفروشن.....
بسیاری از دستگاهای توی بازار ایران از این قسم هستند و متاسفانه بسیاری از دستگاهای داخل بازار ایران استحکام خوبی نسبت به اروپا ندارن
بهترین کار خریدن دستگاه از نمایندگی مجاز سونی مثل الرمس تو تهرانه

یا اینکه از اروپا یا دبی بگیری
خالم تو فرانسه دکتره
میگه مردم می بینن پرستار چینیه بیمار دستش نمیدن ...ازدم عقده ای ..میگه بیشترین مرگ میر بیمارها موقع کار پرستارهاش شب چینی هست ....از بس بی رحمن و به داد مریضا نمی رسن

با تشكراز جنابiran_azer و Robin Hood
خوب موقع خريد چه جوريه يعني توي جعبه يه دسته هست ديگه حالا اوني كي توي جعبس SiXaXis هست يا DualShock3?
بعد اگه از كابل DVI to HDMI استفاده كنم صدا رو چيكار كنم چون مانيتورم اسپيكر نداره كه؟
ميدونم مشكل گرمايي نداره سوالم رو بخاطر جديد بودنش پرسيدم كه ميخوام بخرم اخرين تاريخ توليد باشه.

اقا يكي جواب اين سوالاي ما رو بده يه روزو خورده اي ميده؟
موقع خريد چه جوريه يعني توي جعبه يه دسته هست ديگه حالا اوني كي توي جعبس SiXaXis هست يا DualShock3?
بعد اگه از كابل DVI to HDMI استفاده كنم صدا رو چيكار كنم چون مانيتورم اسپيكر نداره كه؟
ميدونم مشكل گرمايي نداره سوالم رو بخاطر جديد بودنش پرسيدم كه ميخوام بخرم اخرين تاريخ توليد باشه.

ببخشید
پلی استیشن فیلمهایی که رو dvd9 هستن اجرامیکنه؟
دی وی دی های فیلمهایی که کپی هستن وتوبازار به قیمت پایین میخریم (1000تومن)رو پخش میکنه؟
ممنون میشم پاسخ بدید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or