راهنمایی برای خرید PS3

سلام جناب Robin Hood عزيز.
انشاا... اين ديگه اخرين سوالم خواهد بود من الان اسپيكرم رو پشتش رو نگاه كردم يك مدل ورودي اون هم به شكل سوزني(همون ورودي اي كه از كارت صداي كامپيوتر مياد.)بيشتر نداره و تا اونجايي كه ميدونم كابل AV PS3 اين شكلي نيست اينروبايد چيكار كنم؟
بعد سواله ديگه اگه از كابله HDMI to DVI استفاده كنم افت كيفيت خواهم داشت؟
اخرين سوالم هم قيمت هستاگه لطف كنيد قيمت هر مدلي روكه ميدونيد بگيد ممنون ميشم+ قيمت Uncharted2

سلام جناب Robin Hood عزيز.
انشاا... اين ديگه اخرين سوالم خواهد بود من الان اسپيكرم رو پشتش رو نگاه كردم يك مدل ورودي اون هم به شكل سوزني(همون ورودي اي كه از كارت صداي كامپيوتر مياد.)بيشتر نداره و تا اونجايي كه ميدونم كابل AV PS3 اين شكلي نيست اينروبايد چيكار كنم؟
بعد سواله ديگه اگه از كابله HDMI to DVI استفاده كنم افت كيفيت خواهم داشت؟
شما اول ببین اسپیکرت خروجی صدا معمولی (جای فیشهای AV) داره یا نه احتمالا باید داشته باشه مگه اینکه قدیمی باشه.
HDMI to DVI هم افت کیفیت نداره .
قیمتهارو هم بچه ها تو همین صفحه از تاپیک گذاشتند
خب الان خودش مگه 300 تومن نیست؟؟
پس دست دومش 200 تومن باید خوب باشه
نه؟
نوی این مدل دیگه موجود نیست فکر میکنم با توجه به اینکه این مدل قابلیتهای بیشتری نسبت به بقیه مدلها داره حدودای 250 بفروشی مناسبتره .

سلام جناب رابين هوود
من يه اسليم 120 خريدم و با كابلهHDMI TO DVI تصوير رو روي مانيتور و با AV صدا رو درست كردم (يه اسپيكر با وروديه 2فيش جور كردم .)
ولي وقتي دستگاه رو روشن ميكنه فقط حقهاستفاده از يهدونش رو بهم ميده ميگه يا HDMI يا AV
چي كار كنم الان؟؟
در ضمن الان دوتا پروفايل دارم ميخوام يكيش رو حذف و ديگري رو اسمش رو عوض كنم ممنون ميشم اين رو هم يه راهنمايي بكنيد.

سلام جناب رابين هوود
من يه اسليم 120 خريدم و با كابلهHDMI TO DVI تصوير رو روي مانيتور و با AV صدا رو درست كردم (يه اسپيكر با وروديه 2فيش جور كردم .)
ولي وقتي دستگاه رو روشن ميكنه فقط حقهاستفاده از يهدونش رو بهم ميده ميگه يا HDMI يا AV
چي كار كنم الان؟؟
در ضمن الان دوتا پروفايل دارم ميخوام يكيش رو حذف و ديگري رو اسمش رو عوض كنم ممنون ميشم اين رو هم يه راهنمايي بكنيد.
خوب اول که میری تو تنظیمات display برو به اولین گزینه و بعد hdmi رو انتخاب کن. بعد ازت میپرسه میخوای خروجی صدات رو هم مشخص کنی. بزن yes.
حالا برو و کابل av رو انتخاب کن.:smile:
در مورد سوال دومت میدونم که نمیشه اسم پروفایل رو عوض کرد اما نمیدونم میتونی حذف کنی یا نه.

سلام جناب رابين هوود
چي كار كنم الان؟؟
ببخشید من این پستو ندیده بودم!
باید جدا جدا تنظیمش کنی
برای تصویر از منوی Display Settings گزینه HDMI و برای تنظیم صدا از Sound Settings گزینه Audio Output Settings و بعد روی Multi AV تنظیم کن.
برای عوض کردن اسم پروفایل روی پروفایل مورد نظر دکمه مثلث رو میزنید و Information رو انتخاب میکنید بعد شما رو به قسمتی میبره که هم میتونید اسم و هم آواتار پروفایل خودتون رو edit کنید.
برای حذفش هم مثلث میزنید و delete !

دوستان بالاخره تصميمم رو گرفتم و همين شنبه قطعا كنسول رو ميگيرم البته ميخوام فت بگيرم الان منطقي ترين قيمت واسه فت 80 چنده؟!در ضمن من اصلا اطلاعي از CABLE اينا ندارم خواستم ببينم واسه من كه LCD دارم بايد حتما اين HDV CABLE رو بگيرم اگه هم ميشه يه اطلاعات كوچيك در مورد خريد كابل بگين تا به مشكل بر نخورم آخرين فرمورش هم كه 1,3 در ضمن الان آخرين فرمور كنسول چنده؟در ضمن واسه اينكه بدونم دسته اصل يا نه به كجاش دقت كنم؟ممنون

سلام اقا من اين اسليم رو وصل كردم به مانيتوره خودم ولي تصوير اصلا نداره با كابل HDMI TO DVI هم نصب كردم مانيتور استند باي نيست ولي تصوير نميده يعني چراغش روشنه و صفحه اش هم با وقتي خاموشه فرق داره
جالب اينجاست كه تو 2 يا 3 تا پست بالايي به مانيتور CRT وصل كردم و تصوير داشتم اما الان كه اومدم به LCD خودم وصل كردم دچار اين مشكل شدم ممنون ميشم هرچه سري تر كمك كنيد چون تعطيلي ها رسيد مانيتورم هم SamSunG BW1931+

سلام دوستان. من تهران نیستم و میخواستم از تهران ps3 fat 80 gig بگیرم. میخواستم سه تا از بهترین و معتبرترین فروشگاهایی که با پست واسه شهرهای دیگه میفرستن رو معرفی کنید. ممنون.:love::love::love:

1.آقا بهترين مدل كدوم هست ؟
2.فرق بينشون چيه ؟
3.هر بازي چند هستش؟
4.لوازم جانبي اون چيه؟
5.ويژگي هر كدومو بگين.

در حال حاضر دو مدل عمده داريم: اسليم و fat!!!!

بعدش اين اسليم ها همه هار 120 گيگابايتی دارن و بعضی از باندلاش هم 250 گيگابايتی!!!!

fat ها هارد های 20،40،60،80 و 160 گيگابايتی دارن که توليدشونمتوقف شده و سخت گير ميآد!!!!!

و تنها تفاوت بين مدل ها ميزان هارد هست و بس!!!!

لوازم جانبی ها مشترکه!!!!

بازی ها از 20 تومن تا 100 تومن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or