راهنمایی برای خرید PS3

اگر PSN میرید و قصد ذخیره فیلم های HD و موزیک روی هارد PS3 رو دارید یه PS3 با هارد کم بخرید و بعدا برحسب نیاز هارد رو تعویض کنید.مثلا من PS3 40GB دارم و فردا قصد دارم یه هارد 500GB با سرعت بیشتر،بخرم.

یعنی 120 کفاف PSN بازی رو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا میده اما خوب کُلا اگه پول داری انتخاب بهتر رو انجام بده.چیزی معلوم نیست.شاید روزی شد که مثلا بازی های اصلی رو دانلود کنی روی کنسول که حجمشون هم کم نیست...
البته این توهمه ها اما در کل گفتم :دی

سلام همگی..
دوستان میدونم ممکن سوالم به این بخش ربط نداشته باشه.. ولی میخواستم بینم ps3 دست دوم از کی گیر بیارم.. کسی هست واسه فروش داشته باشه؟؟؟ چند میده؟؟
علت اینکه دست دو میخوام اینه که یبار خریدم بعد از یک ماه فروختم الان پشیمونم آخه تو live xbox که بن شدم دیگه دستم از بازی آنلاین کوتاه شده..:biggrin1: با این بازی mag هم که اومده دیگه دارم میمیرم جدی جدی... چند روز دیگه هم که gow 3 اومد که دیگه باید بیاین جسدمو ببرین:biggrin1:

دوستان یه سوال:
یه مغازه خیلی منصف معرفی میکنید که همه چی داشته باشه و لوازم جانبی ps3 هم کامل داشته باشه؟
بعدش اولویت من خرید دستگاه پلم هست.نظر شما چیه؟
و این که یه مقداری توضیحات بیشتر در مورد دستگاه های رفرش شده و راه های تشخیصش رو میخوام.
آخرین سوال:فروشگاه سونی جنب لباف کارش خوبه؟تمام ویژگی های بالا رو داره؟
اگه پاسخ تمام سوالاتم رو بدیم ممنون میشم.

دوستان یه سوال:
یه مغازه خیلی منصف معرفی میکنید که همه چی داشته باشه و لوازم جانبی ps3 هم کامل داشته باشه؟
و این که یه مقداری توضیحات بیشتر در مورد دستگاه های رفرش شده و راه های تشخیصش رو میخوام.
lol
کسی نیست؟

دوستان یه سوال:

برو پايتخت درسته كه قيمتاشون بالا هست اما بهترين كيفيت رو دارن.
اره پلمپ بگيري بهتره.
روش خاصي نداره اگه fat ميگيري به جعبه و خود دستگاه نگاه كن كه روش اثر انگشت نباشه :d
اره اون هم مغازه ي خوبيه اما بهترين ويژگي هارو فقط ميتوني تو پايتخت پيدا كني.

دوستان یه سوال:

سلام.
چه مدلی میخواهید؟

حاجی سفارش دادم ولی 50 تومن از پولمو دادم به یکی از رفقا
PS3 250+HDMI Cable+Killzone 2=410
البته کابل رو 10 تومن حساب کرد.
"گیم فان" جان فتحی کارش درسته خودم مشتری اونجام......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or