اگر قیمت جهانی این دو تا رو بخوای که مدل 120 گیگ 299 دلار و مدل 250 گیگ 349 دلار . توی تجهیزات و شکل و قیافه و ... هیچ فرقی با هم نمیکنن . تنها تفاوتشون توی ظرفیت هارد ِ .درود
شاید این اولین پست من توی مبحث ps3 باشه بالاخره بعد از مدتها تصمیم به خرید ps3 گرفتم اونم به خاطر بازهای انحصاری که داره و قراره براش بیاد.
الان قیمت جهانی slim 120 و 250 چند هستش؟
توی ایران چه قیمتی هستش؟
کلا خرید کدومش با صرفه تره؟ار لحاظ لوازم و تجهیزات هم تفاوتی دارن؟
معمولا تو ایران Bundle ها به خاطر شکل ظاهری و خوب کم بودنشون قیمت بیشتری دارن . من پیشنهاد میکنم یه 120 گیگ معمولی بگیرید . بعد هم هر بازی رو که خواستید تهیه کنید . اگر هم میخواید Bundle بگیرید باید برید مغازه های پشت شهرداری و از اونجا تهیه کنید .مرسی
الان باندل بخصوصی هست که شما پیشنهاد بدید و کلا خریدش با صرفه باشه؟
خوب براي خريدن اول بايد دقت داشته باشين كه كنترل پشتش 5 تا پيچ داشته باشه با ناخن وقتي روي علامت ps ميكشين رنگش نره ,هولوگرام پشت دسته نبايد درخشان باشه!(يه جورايي نقره اي مات بايد باشه),حتما حتما روي كابل hdmi كه ميگيرين دقت كنين نوشته باشه ver1.3 و به نظر من چند تا دوستان اون سر كابل بايد برنزي باشه!آقا من تصمیم دارم ps3 بخرم
دیدم اگر بخوام 300 صفحه رو بخونم شاید عمرم کفاف نده:biggrin1:
فقط میخوام راهنمایی کنید موقع خرید باید چه چیزهای مد نظرم باشه؟؟
میخوام اسلیم بخرم . میخوام بدونم آیا اینها ورژن خاصی روشون نصبه!
کلاً هر چی لازمه موقع خرید باید مد نظر داشته باشم بهم بگید.
راستی این باندل چی هست؟
قیمتم اگر دارید لطف کنید
خوب براي خريدن اول بايد دقت داشته باشين كه كنترل پشتش 5 تا پيچ داشته باشه با ناخن وقتي روي علامت ps ميكشين رنگش نره ,هولوگرام پشت دسته نبايد درخشان باشه!(يه جورايي نقره اي مات بايد باشه),حتما حتما روي كابل hdmi كه ميگيرين دقت كنين نوشته باشه ver1.3 و به نظر من چند تا دوستان اون سر كابل بايد برنزي باشه!
اسليم به غير از ظاهر و از بين رفتن linux os تفاوت چنداني با fat نداره البته پردازشنده slim هم باريكتر شده كه باعث ميشه برق كمتري مصرف بشه.
قيمت ها هم تا اونجا كه ما ميدونيم:
slim 120 gb:340 هزار تومن
slim 250 gb+batman,xmen=390 هزار تومن
كابل hdmi هم:از 13 تومن تا 15 تومن(فقط دقت كنين 1.3 باشه)
بازيهاي plat هم مثله آنچارتد 1 و رسيستنس 1(كلا بازيهاي 2007):15 هزار تومن(واسه اين ميگم به احتمال قوي روي دستگاه كه ميگيرين بازي پلات 2007 ي ميدن
باندل يعني خود كنسول+يه بازي رايگان(مثلا شما ميري مغازه ميگي باندل LBP رو ميخوام بعد اون به شما به علاوه كنسول يه بازي LBP هم ميده كه البته روي جعبه هم زده كه اين دستگاه با بازي LBPِه و روي جعبه هم عكس بازي رو زده)در ضمن قيمت آك دسته اصلي هم حدود 50 تومنهمرسی از شما
نگفتید این باندل چی هست ؟
تا اونجائیکه بنده میدونم یک دسته بیشتر روش نیست اگر بخوام یک دسته دیگر از نوع دوئال شوک بگیرم قیمتش چنده؟
آیا جعبه هایش پلمپ هستند؟
شما گفتید روی ps با ناخن بکشم نره اگر بره یعنی چی !! تا اونجائیکه میدونم هنوز تقلبیش نیومده؟؟!
چطور بفهمم دست دوم نباشه یا اینکه تعمیری نباشه؟
آیا همه ps3 ساخت ژاپن هست؟
اگه 1.3 نباشه تا اونجا ميدونم كه كيفيت تصوير پايين مياد(البته از كابل كامپوزيت كه بهتره) ولي خوب اگه بخواين با LCDتون بازي رو HighDefention بازي كنين كه بهترين كابل همون ورژن 1.3(البته اينو هم بگم كه x360 از كابل hdmi با ورژن 1.2 كار ميكنه و اكثر مغازه دارا هم از اين نوع version پر مغازشونه پس مواظب باشين يدفع جاي 1.3 نندازن بهتون)اگه کابل hdmi ورژن 1.3 نباشه چی میشه؟
ps3 slim هک شدن یعنی مثل ???xbox360
خبری از PS4 نیست؟ یعنی اگه الان من PS3 بخرم پشیمون نمیشم ؟؟؟ :confused: