راهنمایی برای خرید PS3

خوب براي خريدن اول بايد دقت داشته باشين كه كنترل پشتش 5 تا پيچ داشته باشه با ناخن وقتي روي علامت ps ميكشين رنگش نره ,هولوگرام پشت دسته نبايد درخشان باشه!(يه جورايي نقره اي مات بايد باشه),حتما حتما روي كابل hdmi كه ميگيرين دقت كنين نوشته باشه ver1.3 و به نظر من چند تا دوستان اون سر كابل بايد برنزي باشه!
اسليم به غير از ظاهر و از بين رفتن linux os تفاوت چنداني با fat نداره البته پردازشنده slim هم باريكتر شده كه باعث ميشه برق كمتري مصرف بشه.
قيمت ها هم تا اونجا كه ما ميدونيم:
slim 120 gb:340 هزار تومن
slim 250 gb+batman,xmen=390 هزار تومن
كابل hdmi هم:از 13 تومن تا 15 تومن(فقط دقت كنين 1.3 باشه)
بازيهاي plat هم مثله آنچارتد 1 و رسيستنس 1(كلا بازيهاي 2007):15 هزار تومن(واسه اين ميگم به احتمال قوي روي دستگاه كه ميگيرين بازي پلات 2007 ي ميدن

مرسی از شما
نگفتید این باندل چی هست ؟
تا اونجائیکه بنده میدونم یک دسته بیشتر روش نیست اگر بخوام یک دسته دیگر از نوع دوئال شوک بگیرم قیمتش چنده؟
آیا جعبه هایش پلمپ هستند؟
شما گفتید روی ps با ناخن بکشم نره اگر بره یعنی چی !! تا اونجائیکه میدونم هنوز تقلبیش نیومده؟؟!
چطور بفهمم دست دوم نباشه یا اینکه تعمیری نباشه؟
آیا همه ps3 ساخت ژاپن هست؟

مرسی از شما
نگفتید این باندل چی هست ؟
تا اونجائیکه بنده میدونم یک دسته بیشتر روش نیست اگر بخوام یک دسته دیگر از نوع دوئال شوک بگیرم قیمتش چنده؟
آیا جعبه هایش پلمپ هستند؟
شما گفتید روی ps با ناخن بکشم نره اگر بره یعنی چی !! تا اونجائیکه میدونم هنوز تقلبیش نیومده؟؟!
چطور بفهمم دست دوم نباشه یا اینکه تعمیری نباشه؟
آیا همه ps3 ساخت ژاپن هست؟
باندل يعني خود كنسول+يه بازي رايگان(مثلا شما ميري مغازه ميگي باندل LBP رو ميخوام بعد اون به شما به علاوه كنسول يه بازي LBP هم ميده كه البته روي جعبه هم زده كه اين دستگاه با بازي LBPِه و روي جعبه هم عكس بازي رو زده)در ضمن قيمت آك دسته اصلي هم حدود 50 تومنه
خب بهتره كه اولا دسته آكبند نخري البته فقط واسه قيمتش و بي تجربه گي چون طرف هر قيمتي كه بگه ازت ميگيره پس بهتره دسته 2 بگيري قيمتش هم ارزون تر در مياد(يكي از بچه ها دسته روي كنسولش رو همينجا نزديك 25 تومن ميداد)
اگه منظور جعبه كنسوله كه اون ديگه بستگي داره كه فروشندش كي باشه(بهتره از جايي فروش كنين كه حداقل چند تا كنسول تو مغازش باشه و صدالبته از جاي مطمئنتري بگيري)ولي اگه منظورت جعبه دستست كه آره اگه بخواي آك بخري حتما داره.
نه فقط يه سري اول بود در حد چند هزارتايي البته اين چيني ها هم هيچ مشكلي ندارن چون همشون زير نظر سونيه پس مشكل فني ندارن.

اگه کابل hdmi ورژن 1.3 نباشه چی میشه؟
اگه 1.3 نباشه تا اونجا ميدونم كه كيفيت تصوير پايين مياد(البته از كابل كامپوزيت كه بهتره) ولي خوب اگه بخواين با LCDتون بازي رو HighDefention بازي كنين كه بهترين كابل همون ورژن 1.3(البته اينو هم بگم كه x360 از كابل hdmi با ورژن 1.2 كار ميكنه و اكثر مغازه دارا هم از اين نوع version پر مغازشونه پس مواظب باشين يدفع جاي 1.3 نندازن بهتون)

من یه کابل دیدم 1.3a و البته ساخته شده در چین. میداد 10 تومن. رنگه فیشش قرمز بود و از این جینگولک بازیا. ارزش داره بخرم؟ خودش میگفت کابله 10 تومنی با 30 تومنی فرقی نداره!!!

من میخواستم یه ps3 از بانه بگیرم آیا خوبه از اونجا بگیرم ا نه؟
باور كن هيچ فرقي نداره من اونجا گرفتم زماني كه فروشگاه سوني اسليم 120gb رو ميداد 340 تومن ,اونجا ميداد 390 :d
كه البته همشون رو دستشون مونده ميتوني خيلي ارزون تر بگيري البته همين 390 گرفتم ولي خوب 3 تا بازي آكبند ازشون گرفتم+كابل hdmi+يه هدست واسه pcيم+يه light lampفك كنم اگه ميخواستم اينارو بگيريم مثلا از تهران يه 450 تومني واسم در ميومد.در ضمن خودشون بهت بازيهاي plat رو پيشنهاد ميكنن كه روي كنسول بدن ولي بگو از اينا نميخوام از اين معمولي بردار حتي اگه بازيش زياد خوب نباشه چون ميتوني بفروشي يه بازي ديگه بخري(البته از بانه بازي خريد و فروش نكن)در ضمن اگه آدرس خواستي pm بده تا بهت بدم چون اونجا به غير از يكي 2تا پاسا‍‍ژ ديگه جايي نداره,البته يكم راهش طولاني چون من كرمانشاهم تا بانه 6 ساعت راه بود.

آقا من می خوام PS3 بخرم. یکی من رو روشن کنه، این PS3 کلا چند تا مدل داره و این مدل ها با هم چه فرقی دارن و بهترینشون کدومه؟

در حال حاضر دو نوع ps3 داریم.

1. fat
2. slim

الان FAT کمیاب شده به خاطر همین بهترین گزینه خرید SLIM هستش.

هیچ کدوم از لحاظ نرم افزاری فرقی ندارند اما از لحاظ سخت افراری فرق کوچیکی دارن که یکی از آنها استفاده از GPU 45 نانومتری هست. و از لحاظ مصرف برق هم SLIM کم مصرف تره.

SLIM دو تا مدل داره که هیچ فرقی با هم ندارند به جز هارد هاشون. یکی 120 گیگ هست و دیگری 250 گیگ.

ps3 ؟

سلام
دوستان من میخوام مغازه کلوپ بازی باز کنم
اگه ممکنه راهنماییم کنید
چه نوع ps3 رو بگیرم بدردم میخوره
لطفا مدل و قیمتش رو واسم بنویسید
چون میخوام بدم از دبی واسم بیارن لطف کنید مشخصاتش رو کامل واسم بنویسید
با تشکر:smile:

آخرین ویرایش:
در حال حاضر دو نوع ps3 داریم.

1. fat
2. slim

الان FAT کمیاب شده به خاطر همین بهترین گزینه خرید SLIM هستش.

هیچ کدوم از لحاظ نرم افزاری فرقی ندارند اما از لحاظ سخت افراری فرق کوچیکی دارن که یکی از آنها استفاده از GPU 45 نانومتری هست. و از لحاظ مصرف برق هم SLIM کم مصرف تره.

SLIM دو تا مدل داره که هیچ فرقی با هم ندارند به جز هارد هاشون. یکی 120 گیگ هست و دیگری 250 گیگ.
Slim مشکیه دیگه؟
بعد این الیت و اینا چی ین پس؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or