راهنمایی برای خرید PS3

من میخواستم یه ps3 از بانه بگیرم آیا خوبه از اونجا بگیرم ا نه؟
باور كن هيچ فرقي نداره من اونجا گرفتم زماني كه فروشگاه سوني اسليم 120gb رو ميداد 340 تومن ,اونجا ميداد 390 :d
كه البته همشون رو دستشون مونده ميتوني خيلي ارزون تر بگيري البته همين 390 گرفتم ولي خوب 3 تا بازي آكبند ازشون گرفتم+كابل hdmi+يه هدست واسه pcيم+يه light lampفك كنم اگه ميخواستم اينارو بگيريم مثلا از تهران يه 450 تومني واسم در ميومد.در ضمن خودشون بهت بازيهاي plat رو پيشنهاد ميكنن كه روي كنسول بدن ولي بگو از اينا نميخوام از اين معمولي بردار حتي اگه بازيش زياد خوب نباشه چون ميتوني بفروشي يه بازي ديگه بخري(البته از بانه بازي خريد و فروش نكن)در ضمن اگه آدرس خواستي pm بده تا بهت بدم چون اونجا به غير از يكي 2تا پاسا‍‍ژ ديگه جايي نداره,البته يكم راهش طولاني چون من كرمانشاهم تا بانه 6 ساعت راه بود.

آقا من می خوام PS3 بخرم. یکی من رو روشن کنه، این PS3 کلا چند تا مدل داره و این مدل ها با هم چه فرقی دارن و بهترینشون کدومه؟

در حال حاضر دو نوع ps3 داریم.

1. fat
2. slim

الان FAT کمیاب شده به خاطر همین بهترین گزینه خرید SLIM هستش.

هیچ کدوم از لحاظ نرم افزاری فرقی ندارند اما از لحاظ سخت افراری فرق کوچیکی دارن که یکی از آنها استفاده از GPU 45 نانومتری هست. و از لحاظ مصرف برق هم SLIM کم مصرف تره.

SLIM دو تا مدل داره که هیچ فرقی با هم ندارند به جز هارد هاشون. یکی 120 گیگ هست و دیگری 250 گیگ.

ps3 ؟

سلام
دوستان من میخوام مغازه کلوپ بازی باز کنم
اگه ممکنه راهنماییم کنید
چه نوع ps3 رو بگیرم بدردم میخوره
لطفا مدل و قیمتش رو واسم بنویسید
چون میخوام بدم از دبی واسم بیارن لطف کنید مشخصاتش رو کامل واسم بنویسید
با تشکر:smile:

آخرین ویرایش:
در حال حاضر دو نوع ps3 داریم.

1. fat
2. slim

الان FAT کمیاب شده به خاطر همین بهترین گزینه خرید SLIM هستش.

هیچ کدوم از لحاظ نرم افزاری فرقی ندارند اما از لحاظ سخت افراری فرق کوچیکی دارن که یکی از آنها استفاده از GPU 45 نانومتری هست. و از لحاظ مصرف برق هم SLIM کم مصرف تره.

SLIM دو تا مدل داره که هیچ فرقی با هم ندارند به جز هارد هاشون. یکی 120 گیگ هست و دیگری 250 گیگ.
Slim مشکیه دیگه؟
بعد این الیت و اینا چی ین پس؟

بله البته اسليم رنگهاي ديگه هم داره كه خيلي خيلي كم گير مياد.
عزيزم اليت و پرميوم و آركيد اينا همگي ماله xbox 360ن و ps3 به غير از fat و slim ديگه هيچ مدلي نداره

خیلی ببخشید ولی اسلیم فقط مشکیه و فقط باندل هاش رنگ های مختلفی دارن.

دوستان عزیز من می خوام از یک شخصی یک PS3 40 Gig بخرم که آکبنده اما چون از قبل خریده و قیمت الان هم دردستش نیست من خودم می خوام ببینم قیمتش چنده تا پیشنهاد بدم بهش اگه یک راهنمایی درمورد قیمت بهم بدید ممنون می شم

تا فردا برام یک ps3 250 گیگ آکبند به همراه یه دسته دوئال شوک و دوتا بازی برام بیارن به قیمت 450 آیا این قیمت مناسب هست یا نه ؟
اول بگو که منظورت از دسته یعنی به غیر از اونی که توی جعبه هست یه دونه دیگه هم بیارند؟؟؟
بعدش اینکه اون 2 تا بازی چیه؟؟؟باید بازی های درست و حسابی باشه تا 450 بیارزه

اول بگو که منظورت از دسته یعنی به غیر از اونی که توی جعبه هست یه دونه دیگه هم بیارند؟؟؟
بعدش اینکه اون 2 تا بازی چیه؟؟؟باید بازی های درست و حسابی باشه تا 450 بیارزه

آره غیر از اون دسته ای که داخل جعبه است یک دسته دیگر البته دئوال شوک قرار همراهش بده.
اسم بازیهارو نگفته قرار بهم زنگ بزنه بگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or