راهنمایی برای خرید PS3

Fat که سخت شاید گیرت بیاد چون دیگه تولید نمیشه فکر کنم اگه میخوای فیلم و از این چور چیزا ببینی باید ریجن 2 باید بگیری ولی گرون تر هم هست

دسته هم به غیر از اصل و غیر از اصل بودن 2 نوع داریمsixaxis
dual shock

سلام دوستان من میخواستم یک ps3 بخرم و احتیاج به راهنمایی دارم خودم اصلا تا حالا کنسول نداشتم به غیر از سگا چندتا سوال داشتم واقعا ممنون میشم به طور کاملا راهنمایی کنید!

1_اولین سوال در مورد مانیتور هست(من فقط یک مانتیتور LCD دارم که HD هم هست و مانیتور من Philips 191EW هست و فکر کنم ورودی hdmi(من چیزی در مورد کابل hdmi و..........نمیدونم)ندره میخواستم بدونم من میتوانم PS3 را به این مانیتور وصل کنم؟اگه میتوانم چی احتیاج داره(کابل hdmi میخواد؟ بعد اگه کابل میخواد قیمت این کابل چند تومن هست؟به غیر از اون چی میخواد؟چه طوری باید وصل کنم این همه دم و دستگاه و به مانیتور این کابل hdmi دقیقا به کجای مانیتور باید وصل بشه

2_بعد این PS3 تو چه مدلهایی هست و قیمتشون چنده کدامش به صرفه تر هست من اصلا قصدم آنلاین بازی کردن نیست!

3_این کنسول PS3 ریجین داره بعد کدام ریجن را باید خرید و بازیهاش هم تو ایران گیر بیاد و راحت بشه بازی کرد اصلا یک توضیحی به من درباره این ریجن بدید؟

4_ps3 که تقلبی مقلبی نداره که ها؟بعد تو جعبه دستگاه چه چیزهایی قرار داره اون قطعات داخلیش تقلبی و ...........نباشه یک هو مثلا شیطون بره تو جلد فروشنده اونو عوض کنه؟

5_این نکته برام مهم هست این Xbox که دوستم داره هی باید آپدیت و از این کوفتا بکنی تا بازی بیاد PS3 هم باید آپدیت بشه بازی بیاره یا احتیاج نیست این آپدیت فریم ور هست چی هست اون برای چیه هستش من تو این انجمن دیدم میگن فریم ور مثلا 3 اومد دانلود کنید نمیدونم آپدیت کنید و ...........این چیه؟من اصلا اینترنت درست حسابی این PS3 که آنلاین شدن و از این قبیل موارد آنلاین نداره که؟

6_این دوام PS3 چقدر هست منظور زود خراب میشن یا کیفیتش چطور هست

دستتون درد نکنه

سلام دوستان من میخواستم یک ps3 بخرم و احتیاج به راهنمایی دارم خودم اصلا تا حالا کنسول نداشتم به غیر از سگا چندتا سوال داشتم واقعا ممنون میشم به طور کاملا راهنمایی کنید!

1_اولین سوال در مورد مانیتور هست(من فقط یک مانتیتور LCD دارم که HD هم هست و مانیتور من Philips 191EW هست و فکر کنم ورودی hdmi(من چیزی در مورد کابل hdmi و..........نمیدونم)ندره میخواستم بدونم من میتوانم PS3 را به این مانیتور وصل کنم؟اگه میتوانم چی احتیاج داره(کابل hdmi میخواد؟ بعد اگه کابل میخواد قیمت این کابل چند تومن هست؟به غیر از اون چی میخواد؟چه طوری باید وصل کنم این همه دم و دستگاه و به مانیتور این کابل hdmi دقیقا به کجای مانیتور باید وصل بشه

2_بعد این PS3 تو چه مدلهایی هست و قیمتشون چنده کدامش به صرفه تر هست من اصلا قصدم آنلاین بازی کردن نیست!

3_این کنسول PS3 ریجین داره بعد کدام ریجن را باید خرید و بازیهاش هم تو ایران گیر بیاد و راحت بشه بازی کرد اصلا یک توضیحی به من درباره این ریجن بدید؟

4_ps3 که تقلبی مقلبی نداره که ها؟بعد تو جعبه دستگاه چه چیزهایی قرار داره اون قطعات داخلیش تقلبی و ...........نباشه یک هو مثلا شیطون بره تو جلد فروشنده اونو عوض کنه؟

5_این نکته برام مهم هست این Xbox که دوستم داره هی باید آپدیت و از این کوفتا بکنی تا بازی بیاد PS3 هم باید آپدیت بشه بازی بیاره یا احتیاج نیست این آپدیت فریم ور هست چی هست اون برای چیه هستش من تو این انجمن دیدم میگن فریم ور مثلا 3 اومد دانلود کنید نمیدونم آپدیت کنید و ...........این چیه؟من اصلا اینترنت درست حسابی این PS3 که آنلاین شدن و از این قبیل موارد آنلاین نداره که؟

6_این دوام PS3 چقدر هست منظور زود خراب میشن یا کیفیتش چطور هست

دستتون درد نکنه

تا اونجایی که بتونم سعی میکنم کمکتون کنم
1.میتونی همین جوری هم وصل کنی اما hdmi یه کابله که کیفیت تصویر رو فوق العاده بالا میبره
اما با همین lcd ها و tv های معمولی هم میشه بازی کرد
یه جا پشت lcd هست که hdmi بهش میخوره و وصل کردنش خیلی آسونه
قیمتش هم حدود 12-13 تومنه
2.ps3 دو تا مدل داره:
slim: این مدل 120g و 250g داره که جدیدتر از fat هست و ایرادات اونرو برطرف کرده مثلا صدای کمتری داره و ... اما قیافه همچین خوبی نداره
در ضمن قیمت 250g الان 380 و قیمت 120g حدود 340 هستش
fat:این مدل 40g , 60g,80g داره که از slim قدیمیتره اما بسیار زیباتر از اون هست ولی همون ایرادات کوچیک رو هم داره
در کل اگه آنلاین نمیخوای و پول زیادی نداری پیشنهاد میشه fat بگیری اما اگه بودجه خوبی داره میتونی یه 120gb slim بخری
3.اصلا تو ps3 ریجن مهم نیست
بازی هاش سه تا ریجن داره اکا دستگاه هر سه تا ریجن رو میتونه اجرا کنه و مثل x360 نیست
4.والا من تقلبی ندیدم اصلا چیزی نیست که زیاد تقلبی داشته باشه
5.نه اصلا به آپدیت نیاز نیست واسه اجرای هیچ بازی ای احتیاج به اینا نیست فقط اگه بخوای theme و dlc دانلود کنی باید وصل شی و بگیریشون همین
6.ps3 از اون کنسول های ... جونه:biggrin1: خیلی کم خراب میشه
یه چراغ زرد داره که اونم اگه خوب ازش مراقبت کنی و نذاری گرد و خاک داخلش بره مشکلی پیدا نمیکنه
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم

1.میتونی همین جوری هم وصل کنی اما hdmi یه کابله که کیفیت تصویر رو فوق العاده بالا میبره
2.ps3 دو تا مدل داره:
slim: این مدل 120g و 250g داره که جدیدتر از fat هست و ایرادات اونرو برطرف کرده مثلا صدای کمتری داره و ... اما قیافه همچین خوبی نداره
fat:این مدل 40g , 60g,80g داره که از slim قدیمیتره اما بسیار زیباتر از اون هست ولی همون ایرادات کوچیک رو هم داره
در کل اگه آنلاین نمیخوای و پول زیادی نداری پیشنهاد میشه fat بگیری اما اگه بودجه خوبی داره میتونی یه 120gb slim بخری
3.اصلا تو ps3 ریجن مهم نیست
بازی هاش سه تا ریجن داره اکا دستگاه هر سه تا ریجن رو میتونه اجرا کنه و مثل x360 نیست
4.والا من تقلبی ندیدم اصلا چیزی نیست که زیاد تقلبی داشته باشه
5.نه اصلا به آپدیت نیاز نیست واسه اجرای هیچ بازی ای احتیاج به اینا نیست فقط اگه بخوای theme و dlc دانلود کنی باید وصل شی و بگیریشون همین
6.ps3 از اون کنسول های ... جونه:biggrin1: خیلی کم خراب میشه
یه چراغ زرد داره که اونم اگه خوب ازش مراقبت کنی و نذاری گرد و خاک داخلش بره مشکلی پیدا نمیکنه
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم

دوست عزیر میشه در مورد مارکهای قرمز بیشتر توضیع بدهید یکم عجیب است

چراغ زرد ربطی به گرد و خاک نداره و بیشتر در فت وجود داره

سلام دوستان

امروز تو شهرستان مرزی مریوان مدل 120 گیگ رو یه یارویی 310 تومن میداد جا برای چونه زدن هم بود تا 300 تومن. به نظر شما ارزشش رو داره ؟!برم از اونجا بگیرم؟!

در ضمن این مدلهایی که تو پایتختمون میفروشن گارانتی معتبر دارن؟! یعنی ارزش اون سی چل تومن اضافه پرداخت رو داره؟!

سلام دوستان

امروز تو شهرستان مرزی مریوان مدل 120 گیگ رو یه یارویی 310 تومن میداد جا برای چونه زدن هم بود تا 300 تومن. به نظر شما ارزشش رو داره ؟!برم از اونجا بگیرم؟!

در ضمن این مدلهایی که تو پایتختمون میفروشن گارانتی معتبر دارن؟! یعنی ارزش اون سی چل تومن اضافه پرداخت رو داره؟!

قیمت مناسب بوده.
خیر گارانتی ندارن.;) مگه این که سونی کنسول هاش رو گارانتی کنه.

البته من 28 اسفند از شهرک غرب یه PS3 Slim 250 GB گرفتم 395 تومن که گارانتی تعویض داشت به مدت یک سال و 3 ماه.

ببین کیا جان یه حقیقتی رو باید پذیرفت.در حالت عادی،خود کنسول گارانتی نیست اینجا.
ممکنه یه شرکت یا یه شخص یه سرمایه گذاری بالا کرده باشه و این کار رو انجام بده.اما مطمئن باش فردا زمان رجوع به گارانتی که میشه 1000 تا مشکل میاد.
توی ایران گارانتی اون چیزی نیست که معنای واقعی میده.
به هر حال انشاالله این جایی که خریدی گارانتیش همکاری کنه. :smile:

سلام مجدد خدمت شما و سپاس بابت پستتون...........

اول از همه مطمئنید کابل HDMI حدود 12 یا 13 تومن هست من شنیده بودم آخه 50 تومنی هست؟!
بعد این کابل دقیقا کجای مانیتور باید وصل بشه باید(یک سرش وصل میشه به اونجا که کابل گرافیکم را وصل کردم؟بعد سر دیگش را باید بزنم به حالا فیش کنسول؟همین چیز دیگه ای این وسط احتیاج نیست
.ps3 دو تا مدل داره:
بعد این مدل فت مشکلاتش اساسی هست یعنی اذیت میکنه؟قیمتش چند هست؟

سلام مجدد خدمت شما و سپاس بابت پستتون...........

اول از همه مطمئنید کابل HDMI حدود 12 یا 13 تومن هست من شنیده بودم آخه 50 تومنی هست؟!
بعد این کابل دقیقا کجای مانیتور باید وصل بشه باید(یک سرش وصل میشه به اونجا که کابل گرافیکم را وصل کردم؟بعد سر دیگش را باید بزنم به حالا فیش کنسول؟همین چیز دیگه ای این وسط احتیاج نیست

بعد این مدل فت مشکلاتش اساسی هست یعنی اذیت میکنه؟قیمتش چند هست؟

آره بابا
من خدوم 1 ماه پیش 12 تومان خریدم دیگه قیمتش تو همین حدوداست
والا مانیتور رو دقیق نمیدونم اما واسه led که خودم دارم همون یه جا پایین جای usb هست
آره همون کابل رو مستقیم به کنسول میزنی به هیچ چیز دیگه هم نیاز نیست
نه
خیلی از بچه ها fat دارن و راضی هستن
مشکل خاصی نداره فقط همون ایرادات کوچیکش هست
fat کلا چند وقتیه کمیاب شده
آخرین قیمت من اینه:
ps3 fat 80 pal:360
با این قیمت یه slim برداری خیلی بیشتر به نفعته

سلام دوستان

من بعد از کلی سروکله زردن باخودم بین xbox 360 و ps3 تصمیم گرفتم ps3 بخرم

فقط قبل از خرید چند تا سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدید
1- ps3 slim 250 gig چنده؟
2-play station home در حال حاضر کارمیکنه؟
3-محتوایات جعبه ps3 slim 250 gig چیه؟
4- بین ps3 fat و ps3 slim 250 gigi شک دارم کودومش بهتره,چرا؟

سلامدوستان ميخواستم ببينم اين اررور چراغ زرد مربوط به اسليم هم هست يا نه و ربطي به استفاده از دستگاه از نظر زماني داره؟
چون من حدود يك سالي نميتونم دست به دستگاه بزنمو حتي وقت براي روشن كردنش هم ندارم ميخواستم ببينم اين مشكلي براي دستگاه به وجود مياره يا نه؟

سلامدوستان ميخواستم ببينم اين اررور چراغ زرد مربوط به اسليم هم هست يا نه و ربطي به استفاده از دستگاه از نظر زماني داره؟
چون من حدود يك سالي نميتونم دست به دستگاه بزنمو حتي وقت براي روشن كردنش هم ندارم ميخواستم ببينم اين مشكلي براي دستگاه به وجود مياره يا نه؟

سلام

ارور چراغ زرد ps3 مثل سه چراغه شدن xbox 360 هست و ممکن هست هم برای فت و هم اسلیم پیش بیاد در صورتی که از ps3 خودتون خیلی زیاد کار بکشید مثلا 10 ساعت بدون وقفه killzone 2 بازی کنید و ممکنه در اثر ورود گرد و خاک زیاد به دستگاهتون این مشکل براتون پیش بیاد و اگر مدت طولانی از دستگاه استفاده نکنید هیچ مشکلی پیدا نمکنید

و امکان سه چراغه شدن در ps3 اسلیم کمتر از ps3 fat هست به دلیل این که سی پی یو ps3 slim از تکنولوژی 45 نانومتری بهره میبره و این باعث میشه باز ده دستگاه بالاتر بره و کمتر داغ کنه و مصرف برق هم کمتر بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or