Francis Drake
کاربر سایت
البته من 28 اسفند از شهرک غرب یه PS3 Slim 250 GB گرفتم 395 تومن که گارانتی تعویض داشت به مدت یک سال و 3 ماه.قیمت مناسب بوده.
خیر گارانتی ندارن.مگه این که سونی کنسول هاش رو گارانتی کنه.
البته من 28 اسفند از شهرک غرب یه PS3 Slim 250 GB گرفتم 395 تومن که گارانتی تعویض داشت به مدت یک سال و 3 ماه.قیمت مناسب بوده.
خیر گارانتی ندارن.مگه این که سونی کنسول هاش رو گارانتی کنه.
البته من 28 اسفند از شهرک غرب یه PS3 Slim 250 GB گرفتم 395 تومن که گارانتی تعویض داشت به مدت یک سال و 3 ماه.
سلام مجدد خدمت شما و سپاس بابت پستتون...........تا اونجایی که بتونم سعی میکنم کمکتون کنم
1.میتونی همین جوری هم وصل کنی اما hdmi یه کابله که کیفیت تصویر رو فوق العاده بالا میبره
اما با همین lcd ها و tv های معمولی هم میشه بازی کرد
یه جا پشت lcd هست که hdmi بهش میخوره و وصل کردنش خیلی آسونه
قیمتش هم حدود 12-13 تومنه
بعد این مدل فت مشکلاتش اساسی هست یعنی اذیت میکنه؟قیمتش چند هست؟.ps3 دو تا مدل داره:
slim: این مدل 120g و 250g داره که جدیدتر از fat هست و ایرادات اونرو برطرف کرده مثلا صدای کمتری داره و ... اما قیافه همچین خوبی نداره
در ضمن قیمت 250g الان 380 و قیمت 120g حدود 340 هستش
fat:این مدل 40g , 60g,80g داره که از slim قدیمیتره اما بسیار زیباتر از اون هست ولی همون ایرادات کوچیک رو هم داره
سلامبعد این مدل فت مشکلاتش اساسی هست یعنی اذیت میکنه؟قیمتش چند هست؟
سلام مجدد خدمت شما و سپاس بابت پستتون...........
اول از همه مطمئنید کابل HDMI حدود 12 یا 13 تومن هست من شنیده بودم آخه 50 تومنی هست؟!
بعد این کابل دقیقا کجای مانیتور باید وصل بشه باید(یک سرش وصل میشه به اونجا که کابل گرافیکم را وصل کردم؟بعد سر دیگش را باید بزنم به حالا فیش کنسول؟همین چیز دیگه ای این وسط احتیاج نیست
بعد این مدل فت مشکلاتش اساسی هست یعنی اذیت میکنه؟قیمتش چند هست؟
سلامدوستان ميخواستم ببينم اين اررور چراغ زرد مربوط به اسليم هم هست يا نه و ربطي به استفاده از دستگاه از نظر زماني داره؟
چون من حدود يك سالي نميتونم دست به دستگاه بزنمو حتي وقت براي روشن كردنش هم ندارم ميخواستم ببينم اين مشكلي براي دستگاه به وجود مياره يا نه؟
سلامدوستان ميخواستم ببينم اين اررور چراغ زرد مربوط به اسليم هم هست يا نه و ربطي به استفاده از دستگاه از نظر زماني داره؟
چون من حدود يك سالي نميتونم دست به دستگاه بزنمو حتي وقت براي روشن كردنش هم ندارم ميخواستم ببينم اين مشكلي براي دستگاه به وجود مياره يا نه؟
مشکل چراغ زرد برای PS3 اصلا و ابدا مثل مشکل 3 چراغ 360 نیست چرا که اگر بود فاتحه همه خونده بود.برای فقط یکی دو درصد از افرادی که PS3 های مدل های قدیمی رو داشتند این مشکل پیش اومده . بنده PS3 60 GB دارم ولی هنوز چنین مشکلی رو تجربه نکردم!ارور چراغ زرد ps3 مثل سه چراغه شدن xbox 360 هست و ممکن هست هم برای فت و هم اسلیم پیش بیاد در صورتی که از ps3 خودتون خیلی زیاد کار بکشید مثلا 10 ساعت بدون وقفه killzone 2 بازی کنید و ممکنه در اثر ورود گرد و خاک زیاد به دستگاهتون این مشکل براتون پیش بیاد و اگر مدت طولانی از دستگاه استفاده نکنید هیچ مشکلی پیدا نمکنید
و امکان سه چراغه شدن در ps3 اسلیم کمتر از ps3 fat هست به دلیل این که سی پی یو ps3 slim از تکنولوژی 45 نانومتری بهره میبره و این باعث میشه باز ده دستگاه بالاتر بره و کمتر داغ کنه و مصرف برق هم کمتر بشه
عجب....و امکان سه چراغه شدن در ps3 اسلیم کمتر از ps3 fat هست
سلام دوستان بلاخره من میخوام به خودم خیانت کنم یه پلی 3 بخرم (آخه طرفدار پر و پا قرص 360 هستم ) حالا به نظرتون چه مدلی بخرم
این که پلی 3 هارد و فضای بیشتری داشته باشه به چه دردی میخوره
برای اینکه پلی 3 فک بندازه اول چه بازی هایی بخرم قدیمی یا جدید فرقی نداره فقط آخر گرافیک باشه چون من به گرافیک بیشتر اهمیت میدم تا داستان و گیم پلی
برای بازی کردن به صورت آنلاین نیاز به خرید کارت داریم مثل لایو 360
برای اینکه پلی 3 فک بندازه اول چه بازی هایی بخرم قدیمی یا جدید فرقی نداره فقط آخر گرافیک باشه چون من به گرافیک بیشتر اهمیت میدم تا داستان و گیم پلی
ضمن سپاس از شما بابت پاسخگویی!آره بابا
من خدوم 1 ماه پیش 12 تومان خریدم دیگه قیمتش تو همین حدوداست
والا مانیتور رو دقیق نمیدونم اما واسه led که خودم دارم همون یه جا پایین جای usb هست
آره همون کابل رو مستقیم به کنسول میزنی به هیچ چیز دیگه هم نیاز نیست
نه
خیلی از بچه ها fat دارن و راضی هستن
مشکل خاصی نداره فقط همون ایرادات کوچیکش هست
fat کلا چند وقتیه کمیاب شده
آخرین قیمت من اینه:
ps3 fat 80 pal:360
با این قیمت یه slim برداری خیلی بیشتر به نفعته
نه ديگه هيچ چيزه اضافه اي نياز نيست!البته اگه نتونستي كابل HDMI به DVI پيدا كني ميتوني يه كابل HDMI به HDMI بگيري و واسش يه Adapter بگيري.,مثله اين عكس:فقط سوال من اینه که با خرید این کابل Hdmi to Dvi کافیست یا باید چیز دیگه ای هم بخرم!
مجددا تشکر میکنم ازتون.......:smile: