اينجا ميزنه :سلام. من میخواستم بدونم چقدر از فضای هارد دستگاهم پر شده،ولی هر جای این دستگاه رفتم چیزی پیدا نکردم. کسی میتونه راهنماییم کنه که برم کجا ببینم؟
settings>system settings>system information
اينجا ميزنه :سلام. من میخواستم بدونم چقدر از فضای هارد دستگاهم پر شده،ولی هر جای این دستگاه رفتم چیزی پیدا نکردم. کسی میتونه راهنماییم کنه که برم کجا ببینم؟
سلامشما ps3 رو بگیر خدا خودش روزی رسونه
بازی خوب و ارزون هم الان خداروشکر زیاده هر ماه شما یه دونه بازی بگیر بخدا پشیمون میشی بری سراغ 360
پی اس تری هک بشه و به احتمال ضعیف کپی خور قیمتش نجومی میشه تو ایرانمن خودم 4 ساله ازدواج کردم هنوز بچه ندارم ولی خودم از بچگی عاشق بازی بودم . عشقم داشتن یه ps3 هست ولی هنوز موفق به خریدش نشدم . کم کم دارم به دلیل گرونیش میرم طرف خرید xbox . . . نمیدونم . شاید یه روز ps3 هم کرک شد . ارزونتر شد . خدا رو چه دی
دوست من جدا از فن بازی ولی شما به عنوانه یک آدم عاقل بازیای انحصاری کدوم رو بهتر میبینید؟ درسته ۳۶۰ هم خوب. اما من هردو رو دارم و واقعا از پی س ۳ لذت بیشتر میبرم.من این حرفو به عنوانه کسی میزنم که ۲ تا ۳۶۰، ۳ چراغ شده داره.با این حال بازم رفتم یکی دیگه خریدم .سلام
قصد بدي ندارم
هم ps3 خوبه هم xbox
من نميدونم شما چرا ميگي پشيمون ميشه
من خودم xbox دارم و كاملا راضيم
چرا ما ايرانيها كه هيچ سودي برامون نداره همش سر اين موضوع ميزنيم تو سرو كله هم
بهترین مدل با بهترین و بالاترین امکانات این دستگاه چیه ؟ (اگر قیمت هم دارین عنوان کنین)
متشکرم
من بخاطر خودتون میگم،اگه الان پارسال بود خرید XBOX رو توصیه میکردم ولی امسال سونی واقعا عناوین خوبی عرضه کرده که حیفه اگه آدم بازی نکنهسلام
قصد بدي ندارم
هم ps3 خوبه هم xbox
من نميدونم شما چرا ميگي پشيمون ميشه
من خودم xbox دارم و كاملا راضيم
چرا ما ايرانيها كه هيچ سودي برامون نداره همش سر اين موضوع ميزنيم تو سرو كله هم
من هم هر دوشو دارم 2 سال میشه 360 دارم 6 ماه هم هست که ps3 خریدم اما این که کدوم بهتره همش به خود فرد بستگی داره یکی هست اصلا با 360 حال نمیکنه و بعضی هاهم برعکس اما همش بستگی به خود فرد داره چون اگر برای برتری هر کدوم دلیل اونقدر زیاد بود که هیچ کس کنسول دیگرو نخره خوب یکی از این دو شرکت باید تا الان درش تخته میشد . تا الان هم به نظر من ماکروسافت کم نیاورده و عنوان های خودشو داره ولی در آخر همچی به خود خریدار برمیگرده که چه شرایطی داره و چه نظر و دید گاهی نسبت به بازیمن بخاطر خودتون میگم،اگه الان پارسال بود خرید XBOX رو توصیه میکردم ولی امسال سونی واقعا عناوین خوبی عرضه کرده که حیفه اگه آدم بازی نکنه