راهنمایی برای خرید PS3

1. الان قسمت fat 80Gb چند هست ؟( بدون بازی و با بازی ) بعد این fat ها wireless هم داره ؟
2. اگه بخوام آن لاین بازی کنم و بخوام از wirless استفاده کنم ، سرعتم پایین نمیاد ؟
3. ps3 کاملا free هست بازی آن لاینش ؟
4. دسته ای که رو این مدل هست ، dual Shock هست یا خیر
5. ّfifa10 الان چند هست ؟
فت 320-330 هست.آره
نه
آره
بله
40 تومن

ممنون آقای wander
سه سوال دیگه ، بازم معذرت
من با xbox ام وقتی می خواستم با مانیتورم بازی کنم ، از کابل مخصوص تبدیل hdmi به vga که جدا خریدم استفاده می کردم ، می خواستم بدونم که :

1. روی ps3 این کابل موجوده یا باید تهیده شه جداگانه ؟ قیمت چقدر هست ؟

2. من وقتی با xbox بازی می کردم ، هر کاری می کردم نمی توستم صدا هم داشته باشم ( اسپیکر هام وصل نمی شد به هیچ جای دستکاه یا حداقل من ندیدم ) توی ps3 باید چی کار کرد ؟ اسپیکر مستقیما به کنسول وصل می شه ؟

3. من اگه صبر کنم مثلا 20 روز ( تا امتحانای دانشگاهم تموم شه ) صبر کنم قیمت میاد پایین تر یا نه ؟ می ره بالاتر ؟
ممنون

آخرین ویرایش:
من با xbox ام وقتی می خواستم با مانیتورم بازی کنم ، از کابل مخصوص تبدیل hdmi به vga که جدا خریدم استفاده می کردم ، می خواستم بدونم که :
قابلی نداشت
نظر من روی تعویض مانیتورتون هست چون روی 360 رزولوشن های بیشتری ساپورت میشه ولیکن PS3 فقط رزولوشن های 16:9 رو ساپورت میکنه که باعث میشه تصویر توی مانیتور هایی که رزولوشن 16:9 رو ساپورت نمیکنن کش بیاد و به نظر من اصلا کابل VGA نخرید
ولیکن اگه شما مشکلی با این موضوع ندارید کابل VGA پلی استیشن 3 رو فکر میکنم حدود 15 تومن بتونید پیدا کنید
روی 360 هم میتونستید بوسیله یه تبدیل و اتصال اون به دو سر فیش صدای کابل VGA صدا داشته باشید
توی PS3 هم بهمین شکل میتونید عمل کنید
اگه به اسفند نمیخورید مشکلی نداره چون با نزدیک شدن به تعطیلات قیمت ها رشد میکنه ولی فکر نمیکنم هیچ موقع قیمت این کنسول از 300 تومن پایین تر بیاد

دوستان من امروز رفته بودم فروشگاه هایپر استار . ps3 80 گیگ به همراه دو بازی مجانی 350 تومان بود . به نظرتون میارزه ؟

چون 2 تا بازی هم همراهش بوده خوبه.البته تا 345-340 هم بتونی ازش بگیری خوبه.
اینم بگم که بازی هاش بستگی داره که چیا باشن.

چون 2 تا بازی هم همراهش بوده خوبه.البته تا 345-340 هم بتونی ازش بگیری خوبه.
اینم بگم که بازی هاش بستگی داره که چیا باشن.
از هایپر استار که نمیشه تخفیف گرفت . آخه فروشگاهش طوری هست که تخفیف نداره .
بازی هاش هم little big planet و resistance 1 و rachet and clank و... هست .

با تشکر از اساتید محترم به خاطر راهنمایی های مفیدشون من هم به جمع ps3 بازها پیوستم
4شنبه یه 80 گیگ پال با یه متال گیر 4 ویه کابل hdmi گرفتم 360
گرون نگرفتم؟

ولی جدی یه سوال از همه ی ps3 باز های عزیز
دلیل این که شما رفتین ps3 خریدین در حالی که xbox همین بازی هارو با همین کیفیت با 1/5 قیمت ارایه میده .. ؟

من خودم واسه این xbox ام رو فروختم و ps3 خریدم که می خواستم آن لاین بازی کنم
وگرنه هیچ وقت 50 هزار تومن پول یه بازی که می تونم با 5 تومن بخرم رو نمی گرفتم .

خیلی مشتاقم بدوتم چه چیزی باعث شده که شما ps3 رو واسه بازی انتخاب کنید :confused:

سلام
آقا مگه کابل hdmi روی خودش نداره که شما جدا خریدی ؟
خیر، نداره.
دلیل این که شما رفتین ps3 خریدین در حالی که xbox همین بازی هارو با همین کیفیت با 1/5 قیمت ارایه میده .. ؟

خیلی مشتاقم بدوتم چه چیزی باعث شده که شما ps3 رو واسه بازی انتخاب کنید :confused:
بازی آنلاین(مجانی)، بازی های انحصاری، قابلیت پخش BD، کیفیت خوب خود دستگاه!

ّا این که جاش نیست ولی میگم
داشتم حد اقل 15 بازی شاخ که 360 نداره از جمله k2 mgs4 lbp infam heavy rain unch2 unch1 gow:c gow III GT5 و......
آنلاین مجانی قابلیت پخش بلوری
من خودم دانشجو هستم و وقتی شب میام خونه چند ساعت بازی میکنم دوست دارم بازیهای شاخی رو بازی کنم وخیلی دلایل دیگه;)

کابل hdmi که رو خودشه نداره
منم خودم 360 داشتم ولی راستش وقتی داشتم ps3 رو میگرفتم یه خورده دودل بودم ولی وقتی mgs رو بازی کردم کلی به خودم بدو بیراه گفتم که چرا زودتر نگرفتم
من به شخصه عمرا نمیتونستم mgs4,gow3,kill zone 2 رو بیخیال شم یعنی فکر نمیکنم کسی که نسخه های قبلی این بازیارو بازی کرده باشه بتونه بیخیال اینا بشه
کابلو بیرون 14 قیمت کردم
بله فت گرفتم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or