راهنمایی برای خرید PS3

اسپم
دوستان فکر کنم این دوست بالایی منظورش همون گنو لینوکس بوده ولی لفظ درستی بکار نبرده و گفته ویندوز لینوکس و با این کارش تفاوتی بین دو os قایل نشده.

دوستان ممکنه دعوا نکنن و لطف کنن آدرس 4 تا فروشنده منصف ( اگر پیدا بشه ) رو تو تهران بدن ؟ :smile:

الان بحث سر Slim با Fat نیست ، سر محل خریده ...
سلام دوست عزیز ...من خودم دستگامو از فروشگاه سونی خریدم..ایشون سایتی به نام پرشین تولز داره و انصافا منصف تر از بقیه است.روی سایتشم قیمت به روز میزاره.اسم کسی رو هم که جواب سوال ها رو میده آرش.شماره ی مغازشون اینه:02133964996 آدرس:تهران-میدان امام خمینی-نبش افراشته-فروشگاه سونی.موبایل:09125762362 انشاء الله که موفق باشید..و من به عنوان اولین نفر در سایت بازی سنتر به شما میگم مبارکتون باشه..:laughing:

یه PS3 160 گیگ فت گیر آوردم دسته دوم با یه دسته اضافه و بازیهای pes 2009 , mgs به نظرتون چند بخرم میارزه ؟ فروشندشم بسیار مطمئنه و هم اینکه کم کار کرده باهاش
ممنون

یه PS3 160 گیگ فت گیر آوردم دسته دوم با یه دسته اضافه و بازیهای pes 2009 , mgs به نظرتون چند بخرم میارزه ؟ فروشندشم بسیار مطمئنه و هم اینکه کم کار کرده باهاش
ممنون
اگه فروشنده رو میشناسی و میدونی چجوری با دستگاه رفتار میکنه، بخر. ولی Pes 2009 یکم قدیمی نیست؟

قدیمی هست اما چیکار میشه کرد با بازیهاش میفروشه مطمئن هم هست حسابی

حالا چند بخرم خوبه ؟
چند میده؟
من که قیمت ندارم ولی فکر کنم 330 خوب باشه.
والا هنوز قیمت نگرفتم ازش ولی 330 کم نیست ؟ الان 80 گیگش 320 بدون بازی و دسته اضافی اما این 160 هست با 2 تا بازی و دسته
خب این دست دوم ِ!

آخرین ویرایش:
والا هنوز قیمت نگرفتم ازش ولی 330 کم نیست ؟ الان 80 گیگش 320 بدون بازی و دسته اضافی اما این 160 هست با 2 تا بازی و دسته

pes 2009 که عملا به دردت نمی خوره ... به نظر من که یه 80 گیگ آکبند بگیر با یه MGS4 و U2 دست دوم ...
تقریبا 360 تومان در میاد ... به جاش هم کنسول آکبند گرفتی هم دو تا بازی شاخ ...

----------------------------------------------------------------------------------------------------

در مورد این کنسولی هم که گفتی به نظر من 350 نهایتشه ... اما به پیشنهادم فکر کن ، اصلا خرید جنس آکبند یه حال دیگه ای داره:biggrin1: ...

حداکثر 350-60
ولی مطمئن شو که تمیز هست و بلایی سرش نیاورده
ولی نظر من اینه که نو بگیری چون اون هارد 160 بهیچ درد نمی خوره و گول 160 بودنش رو نخور
PES 2099 هم که کلا اوته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or