The Punisher
کاربر سایت
میتونم دلایلتون رو بدونم؟:smile:دوست عزیز من اسلیم 120گیگ :confused:دارم...ولی از من که اسلیم دارم میشنوی اسلیم نگیر.
میتونم دلایلتون رو بدونم؟:smile:دوست عزیز من اسلیم 120گیگ :confused:دارم...ولی از من که اسلیم دارم میشنوی اسلیم نگیر.
در جواب چرای شما باید بگم که : یکی از مزایائی که فت داره قسمت os اون میباشد که به نظر من خیلی مهمه..که مربوط به نصب ویندوز لینوکس مباشد که در حقیقت کار کامپیوتر خانگی را انجام میدهد.دومی اینه که وسایل جانبی ای که در سایت ها من دیدم بیشتر از اسلیم میباشد.سومی هیچ فرقی در سخت افزار ندارند.چهارم برای آبدیت جوفتشون باید بری اینترنت.پنجم هر چی تو فت بوده کمتر شده" شده اسلیم.درضمن دوست عزیز برای من فرقی نمیکنه ولی بدون دوستانه اینو گفتم...من حتی حاضرم اسلیممو بادوستانی که فت 160 یا 60 دارند عوض کنم با اینکه تازه خریدمش...........
به یک بشری گفتن که با سینه کنار چشمه نخواب و آب بخور گفت: چرا ؟؟؟؟در جواب گفت دل درد میگیری..بشر دوباره پرسید..چرا؟؟؟؟ طرف مقابل دید طرفش آدم کم دانیه ...درجواب چرای دوم اون گفت:عزیزم تو بخور..تو بخور....دوست عزیز شما برو بخر...شما برو بخر..در ضمن من قصد توهین نداشتم.ولی از ما گفتن بود که:آقا جان روی اسلیم هیچ کاری جز فیلم نگاه کردن و بازی کردن و عکس نگاه کردن و موسیقی گوش دادن نمیشه کرد...موفق باشید.."ویندوز" ؟! رو PS3 Fat فقط میشه Yellow Dog Linux نصب کرد که بازم تبدیل به "کامپیوتر خانگی" نمیشه!
به یک بشری گفتن که با سینه کنار چشمه نخواب و آب بخور گفت: چرا ؟؟؟؟در جواب گفت دل درد میگیری..بشر دوباره پرسید..چرا؟؟؟؟ طرف مقابل دید طرفش آدم کم دانیه ...درجواب چرای دوم اون گفت:عزیزم تو بخور..تو بخور....دوست عزیز شما برو بخر...شما برو بخر..در ضمن من قصد توهین نداشتم.ولی از ما گفتن بود که:آقا جان روی اسلیم هیچ کاری جز فیلم نگاه کردن و بازی کردن و عکس نگاه کردن و موسیقی گوش دادن نمیشه کرد...موفق باشید..
آقا جان روی اسلیم هیچ کاری جز فیلم نگاه کردن و بازی کردن و عکس نگاه کردن و موسیقی گوش دادن نمیشه کرد...موفق باشید..
من که نمی خوام باشما دعوا کنم دوست عزیز چیزی رو که دونستم فرمودم.در ضمن معلومه که شما زود رنجی و صبور نیستی...اگه به شما بر خورد من معذرت میخام.من فقط میخواستم اشتباهی که من کردم رو کسی انجام نده و فت بگیره فقط همین.شما به عنوان تنها کسی که میتونه رو PS3ـش ویندوز نصب کنه و ازش به عنوان یه کامپیوتر خانگی استفاده کنی، خوش باش.
اگه در جواب آدمهای قبلی ای که میخواستن بهت چیزی یاد بدن همین رویه رو پیش نمیگرفتی، مسلما خیلی بیشتر از این یاد میگرفتی یا حداقل اشتباهات فاحشی مثله همین که کردی رو نمیکردی یا اقل کم یاد میگرفتی که رو اشتباهت پافشاری نکنی.
از کوزه همان تراود که در اوست.
ضمنا:
سلام دوست عزیز ...من خودم دستگامو از فروشگاه سونی خریدم..ایشون سایتی به نام پرشین تولز داره و انصافا منصف تر از بقیه است.روی سایتشم قیمت به روز میزاره.اسم کسی رو هم که جواب سوال ها رو میده آرش.شماره ی مغازشون اینه:02133964996 آدرس:تهران-میدان امام خمینی-نبش افراشته-فروشگاه سونی.موبایل:09125762362 انشاء الله که موفق باشید..و من به عنوان اولین نفر در سایت بازی سنتر به شما میگم مبارکتون باشه..:laughing:دوستان ممکنه دعوا نکنن و لطف کنن آدرس 4 تا فروشنده منصف ( اگر پیدا بشه ) رو تو تهران بدن ؟ :smile:
الان بحث سر Slim با Fat نیست ، سر محل خریده ...
اگه فروشنده رو میشناسی و میدونی چجوری با دستگاه رفتار میکنه، بخر. ولی Pes 2009 یکم قدیمی نیست؟یه PS3 160 گیگ فت گیر آوردم دسته دوم با یه دسته اضافه و بازیهای pes 2009 , mgs به نظرتون چند بخرم میارزه ؟ فروشندشم بسیار مطمئنه و هم اینکه کم کار کرده باهاش
ممنون
چند میده؟قدیمی هست اما چیکار میشه کرد با بازیهاش میفروشه مطمئن هم هست حسابی
حالا چند بخرم خوبه ؟
خب این دست دوم ِ!والا هنوز قیمت نگرفتم ازش ولی 330 کم نیست ؟ الان 80 گیگش 320 بدون بازی و دسته اضافی اما این 160 هست با 2 تا بازی و دسته
والا هنوز قیمت نگرفتم ازش ولی 330 کم نیست ؟ الان 80 گیگش 320 بدون بازی و دسته اضافی اما این 160 هست با 2 تا بازی و دسته