راهنمایی برای خرید PS3

منم امروز رفتم خریدم 250 رو 370 خریدم از کجا بفهمم رجیونش چیه از پشت شهرداری
سلام
مبارک باشه.
با توجه به جایی که ازش کنسول رو خریدی، اول محتویات جعبه رو با اون چیزی که روش نوشته چک کن!;):biggrin1:
اگه خوب نگاه کنی پشت جعبه، بالا سمت چپ, یه کره زمین کشیده که یه عددی کنارش نوشته. اون رو پیدا کن تا ریجنش رو برات بگم.

سلام،

بچه ها، دوستان دیشب مرو اغفال کردن. منم رفتم به PS3 گرفتم. اغفال شدم.

من یه PS3 Pal 250G Slim خریدم 380 ( نمی دونم این شرکتی هم که اومده چیه. می گن گارانتی می کنه. من که اصلا به وجود این گارانتی توی ایران مشکل دارم. شرکته اسمش لادیز بود ). یه بازی U2 هم مجانی از دوستم گرفتم. قرار شد پولشو 2 ماه دیگه بهش بدم (45 ). به نظرتون چه طور بود ؟

دیشب یهو دلو زدیم به دریا. منو کنسول. نعوذ بالله. ولی شاید با خانم بشه Co op زد.

سوال دوم : می خوام 4-5 تا بازی دیگه هم براش ردیف کنم. K2 - Res 2 - R&C , .... حالا می خوام بازی خوب بهم معرفی کنین.

پ . ن : پچ جدید WoW اومده (3.3) ، من رفتم کنسول خریدم. :((:(:((:(
به به مبارکه :biggrin1: در مورد این قضیه گارانتی بگم که نمایندگی های به اصطلاح شناخته تر شده سامسونگ یا سونی یا .... در ایران درست گارانتی نمیدن چه برسه به اینکه PS3 رو گارانتی کرده!
45 تومان برای الان قیمت بدی نیست !ولی میدونید که تا دو ماه دیگه حداقل 10 15 تومان ارزونتر میشه!
برای بازی هم میتونی اینا رو در نظر بگیری. Resistance 1,2 , Uncharted1,2 , Motorstorm 1,2
Killzone 2, MGS4 , Infamous , R&C Tools of distraction , R&C Quest for Booty , R&C A crack in time , Demon's souls , Little Big Planet , Socom Confrontation, Heavenly Sword

من هیچ کره ای ندیدم در ضمن وسایلشم کامل بود

دوست عزیز بالای جعبه یک مربع مشکی هستش که توش یک کره زمین سفید هستش و یک عدد هم نوشته شده توش .... ولی احتمال قریب به یقین ریجن دستگاهت 2 (پال) هستش ، چون اگه کسی ریجن یک بیاره به این قیمت نمیده ..... (روی پکت عکس رالی با یه راننده نبود ؟؟؟)

دوست عزیز بالای جعبه یک مربع مشکی هستش که توش یک کره زمین سفید هستش و یک عدد هم نوشته شده توش .... ولی احتمال قریب به یقین ریجن دستگاهت 2 (پال) هستش ، چون اگه کسی ریجن یک بیاره به این قیمت نمیده ..... (روی پکت عکس رالی با یه راننده نبود ؟؟؟)
چرا پیدا کردم 2 هست عکس راننده رو هم پک های دیگه داشت که گرون تر بود اون وقت پال بهتره یا بقیه

آخرین ویرایش:
PS3 Slim پک UNCHARTED 2 داره ؟ اگه داره ممنون میشم قیمتش رو بگید و اینکه کلا چه پکهایی موجود هست برای PS3 ؟

دوستان راهنمایی کنید لطفا احتمالا همین روزا برم بگیرم اگه این پک نیست چه پکی بگیرم بهتره یا اگه تا چند وقت دیگه میاد صبر کنم ؟

دوستان راهنمایی کنید لطفا احتمالا همین روزا برم بگیرم اگه این پک نیست چه پکی بگیرم بهتره یا اگه تا چند وقت دیگه میاد صبر کنم ؟
این پک ها دبی موجود هستند!
Ps3 Slim 250 GB + The Dark Knight Movie+ X-Men Origins: Wolverine Movie + BD Remote Control
PS3 Slim 250 GB + Fifa 10
PS3 Slim 250 GB + Uncharted 2
همشون هم 408 تومن.

دوستان یه نکته ای بگم...اگه دستگاهتون واقعا پلوم باشه اولین بار که روشن میکنی اول عکس آرم پی اس 1 میاد...ولی دفعه ی بعد دیگه نمیبینیش...

سلام ...

من میخواستم یه PS3 Slim 120GB بگیرم ...

ممنون میشم بچه ها راهنمایی کنن که از کدوم مغازه تهران بگیرم دستگاه رو که کاملا مطمئن باشه و قیمت هم خوب باشه ؟

همین طور در مورد بازی .... ( من ساکن تهران نیستم برای همین راهنمایی شما لازمه )

اگر مشکلی برای معرفی در اینجا بود ، ممنون میشم دوستان لطف کنن و PM کنن ...

..........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or