درود
ميخواستم بدونم پلي 3 60گيگ هنوز هست؟
دست2 خريدنش قابل اطمينان هست؟
امكان داره مغازه اي نوش رو داشته باشه؟
از 1كلوپ كه طرف رو ميشناسم و از عيد به بعد پلي3 آورده كه 1كيش 60گيگ هست خريدن قابل اطمينان هست؟خودم فكر ميكنم نه چون بالاخره صبح تا شب روشن بوده و كنترلرهاش هم دست همه چرخيده و خلاصه درسته آخ نگفته ولي خب ما كه شانس نداريم.
خلاصه سرآخر پلي3 60گيگ پيدا ميشه؟
خب پس اگه فقط واسه بازی کردن ميخوای و سيستم عامل هم نميخوای روش نصب کنی پس فرقی بين فت و اسليم برات وجود نداره پدی جون و ديگه سليقه اي هستش و فکر ميکنم سليقه خودت هم اسليم باشه ......من برام فرق نمی کنه.
اما از Slim خوشم میاد جمع و جوره.
در ضمن نمی خوام روش چیزی نصب کنم.فقط جهت بازی کردن و ایناست.
بیشتر اینترنت و بازی برام اهمیت داره نه کارهای جانبی.
سلام خدمت دوستان عزیز :smile:
چندتا سئال داشتم ؟؟؟ :biggrin1:
1 _ ps3 slim چه فرقی داره با Fat ?? من شکل فت رو بیشتر دوست دارم
2_ من الان xbox 360 دارم و با هاش مشکلی نداشتم ولی به هر حال هر گاه امکان 3 چراغه هست !!!! میخواستم بدونم که ps3 هم مشکلاتی داره یا نه ؟؟!!!!
3 _ قیمت بازی ها چگون هست ؟؟؟ بازی هایی که تازه میاد چقدره و وقتی قدیمی میشه چقدره ؟؟؟
4_چه قیمتی بخرم خوبه ( در ضمن من هارد xbox ام اصلا به دردم نخورد ایا هارد ps3 هم مثل xbox هست یا نه به درد میخوره !!؟؟) ( اگه نه که من کم گیگ ترین رو میخوام اگر هم که اره خوب گیگ زیاد بگیرم ؟؟؟؟ )
5_ مدل هایی که هاردشون کم و زیاد هست از لحاظ کیفیتی با هم فرق دارن یا نه تنها تفاوت در گیگ هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در اخر هم پیشنهادتونو میخوام بدونم که چی کار کنم به نفعم هست !
ممنون از تمام بچه ها
80gb های قدیم 4 تا usb داشتن جدیدا همشون 2 تا usb دارن. (چه slim چه fat)
در مورد region هم بارها گفته شده region free ، ps3 هستش.
ميشه در باره يه اين گزينه يه آخر توضيح بدين1-طرح جلد بازی
2-بعضی ها فقط از يک نوع ريجن بازی دارند
3-بازی آنلاين
مثلا اگه بازیت ریجن 2 باشه فقط میتونی با اکانت های ریجن 2 بازی کنی. بعضی از بازی ها هم اینجوری نیستن.ميشه در باره يه اين گزينه يه آخر توضيح بدين